reklama
Tak do Ciebie pytanie było.As czy to pytanko do mnie?
DZiś mam wizytkę u gina i mam nadzieje ze bedzie ok
Nie znam przyczyny strat...
Tutaj na forum jest Karolcia 81,która podobnie jak ty straciła 3 dzieciątka.
Tyle,że ona wie dlaczego i to jest ta przewaga.
Przy odpowiednim leczeniu zawsze są większe szanse.
U mnie szans nie było żadnych niestety :--(
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo.
Musi być dobrze.
Dziewczynki umówiłam się z moim ginkiem na wizytę -wtorek godz.20 :-):-)
Kochane po całym dniu pracy czytam Wasze posty i jakoś tak widzę, że smutnawo dziś... :-( ja zaczynam się troszkę bać pierwszej wizyty, a tu jeszcze ponad tydzień czekania... ale musimy wierzyć... niech dobre Anioły czuwają nad naszymi Kropeczkami by były całe i zdrowe. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki mocno za pomyślne rozwiązania wszystkich komplikacji
suzi1
Kocham Cię synuś
Hhmmm chyba sie zle wyrazilam przepraszam...
Pierwsza ciąza obumarla. Prawdopodobnie przyczyna byla cytomegalia, no ale to nie na 100% mialam stan choroby i stąd to podejrzenie.
Druga ciaza pozamaciczna..tu cięzko mówić o przyczynach...pewnie stymulacja
Trzecia ciąża biochemiczna i tu też ciężko mówić o przyczynie. Miesiączka przyszla tydzien po terminie...
Mialam mieć we wrześniu badanie ktore nazywa się histeroskopia, lekarz chcial sprawdzić jeszcze macice od wewnątrz, bo wszystki badania (te najbardziej powszechne) sa ok. No ale nie zdążyłam zrobić już badania
Przepraszam za zamieszanie.... głowe straciłam przez te nerwy
Pierwsza ciąza obumarla. Prawdopodobnie przyczyna byla cytomegalia, no ale to nie na 100% mialam stan choroby i stąd to podejrzenie.
Druga ciaza pozamaciczna..tu cięzko mówić o przyczynach...pewnie stymulacja
Trzecia ciąża biochemiczna i tu też ciężko mówić o przyczynie. Miesiączka przyszla tydzien po terminie...
Mialam mieć we wrześniu badanie ktore nazywa się histeroskopia, lekarz chcial sprawdzić jeszcze macice od wewnątrz, bo wszystki badania (te najbardziej powszechne) sa ok. No ale nie zdążyłam zrobić już badania
Przepraszam za zamieszanie.... głowe straciłam przez te nerwy
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
skoro jest ok to sie nie martw na zapas bo sobie i maluszkowi zaszkodzisz
czarnula83
Fanka BB :)
_SISSI_ strasznie mi przykro, zrob tak jak dziewczyny radza i wybierz sie za kilka dni do innego lekarza zeby to potwierdzic. kto wie moze nie jest tak zle jak lekarz mysli
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
strasznie pozno masz te wizyte
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Znając życie wejdę ok 23 jak nie później Oni przyjmuja nawet do 1/2 w nocy tyle babek chce sie dostać...strasznie pozno masz te wizyte
Podziel się: