reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)

Gratuluje i Witamy :)

reklama
A i ja z dumą witam sie w wątku.
Dzis dowiedziałam się, że po 2 i pół roku starań zostaniemy rodzicami. Co prawda to dopiero początek i wizyte mam w poniedziałek to jednak wierzę, że wszystko jest ok. Dzisiejsza beta to 1280.

Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)
Joasiu wielkie gratulacje i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&
A i ja z dumą witam sie w wątku.
Dzis dowiedziałam się, że po 2 i pół roku starań zostaniemy rodzicami. Co prawda to dopiero początek i wizyte mam w poniedziałek to jednak wierzę, że wszystko jest ok. Dzisiejsza beta to 1280.
Dziura w skarpecie dla Ciebie równiez wielkie gratki i mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&
P.s. widziałam wielokrotnie Twój nick na starczkach i uśmiech samoistnie pojawial się na twarzy :tak:

Witajcie :)
Zgłasza się kolejna Majówka ;P w czwartek dwa testy pozytywne (choć druga kreska mało wyraźna), dziś - dwie kreski po paru chwilkach i obie równie intensywne :) daje o sobie znać Maleństwo ;) to moja pierwsza ciąża :)

I ja się dopisuję do listy. Teoretycznie moje drugie maleństwo przyjdzie na świat 19.05.2012r, Coś ten Maj chyba szczęśliwy dla mnie, córa urodziła się 28.05.2009 r. Cała szczęśliwa czekam na walkę Adamka :)

reklama
Do góry