reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
witam w niedzielne popoludnie ;-)
widze co raz wiecej nas majowych mamuś jest ;-)

ja jutro mam wizyte zobaczymy co lekarz powie ale juz nie moge sie doczkeac ;-) to malenstwo bylo ogromnym zaskoczeniem i wielka niespodzainka ;-) dla nas chyba sie bardziej denerwuje niz kiedys :-D

milego popoludnia dla wszystkich majoweczek :-*

Witam serdecznie nowe Majowe Mamusie:)
Joasiu, jedziemy na tym samym wózku, moj Staś w środę skończy 10 miesięcy:) takze zalezalo nam na tym aby byla jak najmniejsza roznica wieku:):):)

Dziewczyny, przez weekend była u mnie rodzina meza, wiec teraz mam mase sprzatania, tak wiec zmykam i mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec wieczorkiem:) milej niedzieli:)
Całuje w brzuszki:) dodam ze moj juz jest widoczny, mam brzuchol jak w 6 miesiacu ze Stasiem, ale moja lekarka mowi ze to normalne po tak krotkim czasie od pierwszego porodu i cc:) przerzucam sie od jutra na ciazowki, poniewaz zwyklych spodni juz nie dopinam. Czuje sie jak wieloryb:)

Dziękuje za gratulacje :) ja mam wizytę we wtorek - ojjj jakbym chciała już coś zobaczyć na USG choć wiem, że może być za wcześnie na to...
Ja wczoraj miałam panieński i bawiłam się super mimo, że dużo spokojniej niż planowałam ;) dziewczyny oczywiście zachwycone, że jestem w ciąży :) nie chciałam nikomu mówić tak wczesnie, ale musiałam podać powód mojego niepicia ;)

Witam w niedzielne popołudnie, a bardziej wieczór :-) szkoda, że już koniec weekendu, razem z Kropeczką bym poleniuchowała choć z jeden dzień jeszcze;-) miłego wieczorku wszystkim

reklama
Witam w niedzielne popołudnie, a bardziej wieczór :-) szkoda, że już koniec weekendu, razem z Kropeczką bym poleniuchowała choć z jeden dzień jeszcze;-) miłego wieczorku wszystkim

a ja wlasnie na odwrot juz bym poszla do pracy...moze dlatego ze w pracy ciagle cos sie dzieje i czas szybko leci ;-)

a wogole to najchetniej juz bym chciala koniec tego dnia bo bol glowy mnie juz dobija w dniu dzisiejszym ;-(

Do góry