reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
witam w niedzielne popoludnie ;-)
widze co raz wiecej nas majowych mamuś jest ;-)

ja jutro mam wizyte zobaczymy co lekarz powie ale juz nie moge sie doczkeac ;-) to malenstwo bylo ogromnym zaskoczeniem i wielka niespodzainka ;-) dla nas chyba sie bardziej denerwuje niz kiedys :-D

milego popoludnia dla wszystkich majoweczek :-*

Witam serdecznie nowe Majowe Mamusie:)
Joasiu, jedziemy na tym samym wózku, moj Staś w środę skończy 10 miesięcy:) takze zalezalo nam na tym aby byla jak najmniejsza roznica wieku:):):)

Dziewczyny, przez weekend była u mnie rodzina meza, wiec teraz mam mase sprzatania, tak wiec zmykam i mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec wieczorkiem:) milej niedzieli:)
Całuje w brzuszki:) dodam ze moj juz jest widoczny, mam brzuchol jak w 6 miesiacu ze Stasiem, ale moja lekarka mowi ze to normalne po tak krotkim czasie od pierwszego porodu i cc:) przerzucam sie od jutra na ciazowki, poniewaz zwyklych spodni juz nie dopinam. Czuje sie jak wieloryb:)

Dziękuje za gratulacje :) ja mam wizytę we wtorek - ojjj jakbym chciała już coś zobaczyć na USG choć wiem, że może być za wcześnie na to...
Ja wczoraj miałam panieński i bawiłam się super mimo, że dużo spokojniej niż planowałam ;) dziewczyny oczywiście zachwycone, że jestem w ciąży :) nie chciałam nikomu mówić tak wczesnie, ale musiałam podać powód mojego niepicia ;)

Witam w niedzielne popołudnie, a bardziej wieczór :-) szkoda, że już koniec weekendu, razem z Kropeczką bym poleniuchowała choć z jeden dzień jeszcze;-) miłego wieczorku wszystkim

reklama
Witam w niedzielne popołudnie, a bardziej wieczór :-) szkoda, że już koniec weekendu, razem z Kropeczką bym poleniuchowała choć z jeden dzień jeszcze;-) miłego wieczorku wszystkim

a ja wlasnie na odwrot juz bym poszla do pracy...moze dlatego ze w pracy ciagle cos sie dzieje i czas szybko leci ;-)

a wogole to najchetniej juz bym chciala koniec tego dnia bo bol glowy mnie juz dobija w dniu dzisiejszym ;-(

Do góry