reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
ciekawe kiedy bedziemy mialy swoje majowe podforum ;-) :confused2:
ide wciagnac saltke jarzynową ma ktoras ochote?????

a wogole macie jakies zachcianki ?? ;-)

Ja narazie żadnych zachcianek nie mam, w poprzedniej ciąży pomarańcze jadłam w dużych ilościach a teraz nic szczególnego

Ale piersi bolą mnie makabrycznie :)

WItam witam ;-) No i szybko niedziela zleciała:)
Suzi a bo ja to już taka weteranka troszkę. No i u mnie podejrzenie jest ciąży mnogiej. Zobaczymy w poniedziałek.
A robiłaś betę? skąd takie podejrzenie? Fajnie by bylo :tak::-)&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja wlasnie na odwrot juz bym poszla do pracy...moze dlatego ze w pracy ciagle cos sie dzieje i czas szybko leci ;-)

a wogole to najchetniej juz bym chciala koniec tego dnia bo bol glowy mnie juz dobija w dniu dzisiejszym ;-(
Ojjj ja też dziś cierpiałam z tego powodu :baffled:
ciekawe kiedy bedziemy mialy swoje majowe podforum ;-) :confused2:
ide wciagnac saltke jarzynową ma ktoras ochote?????

a wogole macie jakies zachcianki ?? ;-)
Ja zawsze miałam zachcianki więc terz mnie to nie dziwi :laugh2:

Zaraz idę lulu

Witam również:)
Ja kończę śniadanko i się zbieram zaraz do pracy. Śniadanko w postaci jednej kromki chleba z dżemem i to na siłę wciśniętej bo ostatnio apetytu brak. Wymiotów co prawda nie miałam ale cały czas mi nie dobrze :( A jak Wy się czujecie?

reklama
Witam wszystkie Majóweczki :D Ja już w pracy po ciężkiej nieprzespanej i burzowej nocy, wstawanie do toalety mnie denerwuje, bo wybudzam się i nie mogę zasnąć i tak 3 - 4 razy przez noc. Ale na szczęście to tylko jeden z nielicznych objawów. Jak na razie doskwiera mi ciągłe uczucie głodu i zgaga, trochę bolesność piersi. A tak jest ok :)
Wracam do pracy :) Życzę miłego dzionka :)

Do góry