reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
ciekawe kiedy bedziemy mialy swoje majowe podforum ;-)
ide wciagnac saltke jarzynową ma ktoras ochote?????
a wogole macie jakies zachcianki ?? ;-)
To samo sobie pomyślałam jak czytałam wczoraj Twojego posta i też zwróciłam na to uwagę.Joasiu, jedziemy na tym samym wózku, moj Staś w środę skończy 10 miesięcy takze zalezalo nam na tym aby byla jak najmniejsza roznica wieku
ja póki co bez zachcianeka wogole macie jakies zachcianki ?? ;-)
suzi1
Kocham Cię synuś
WItam witam ;-) No i szybko niedziela zleciała
Zaraz idę lulu
A robiłaś betę? skąd takie podejrzenie? Fajnie by bylo :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&Suzi a bo ja to już taka weteranka troszkę. No i u mnie podejrzenie jest ciąży mnogiej. Zobaczymy w poniedziałek.
Ojjj ja też dziś cierpiałam z tego powodua ja wlasnie na odwrot juz bym poszla do pracy...moze dlatego ze w pracy ciagle cos sie dzieje i czas szybko leci ;-)
a wogole to najchetniej juz bym chciala koniec tego dnia bo bol glowy mnie juz dobija w dniu dzisiejszym ;-(
Ja zawsze miałam zachcianki więc terz mnie to nie dziwiciekawe kiedy bedziemy mialy swoje majowe podforum ;-)
Zaraz idę lulu
Witam również
Ja kończę śniadanko i się zbieram zaraz do pracy. Śniadanko w postaci jednej kromki chleba z dżemem i to na siłę wciśniętej bo ostatnio apetytu brak. Wymiotów co prawda nie miałam ale cały czas mi nie dobrze A jak Wy się czujecie?
Ja kończę śniadanko i się zbieram zaraz do pracy. Śniadanko w postaci jednej kromki chleba z dżemem i to na siłę wciśniętej bo ostatnio apetytu brak. Wymiotów co prawda nie miałam ale cały czas mi nie dobrze A jak Wy się czujecie?
reklama
Witam wszystkie Majóweczki Ja już w pracy po ciężkiej nieprzespanej i burzowej nocy, wstawanie do toalety mnie denerwuje, bo wybudzam się i nie mogę zasnąć i tak 3 - 4 razy przez noc. Ale na szczęście to tylko jeden z nielicznych objawów. Jak na razie doskwiera mi ciągłe uczucie głodu i zgaga, trochę bolesność piersi. A tak jest ok
Wracam do pracy Życzę miłego dzionka
Wracam do pracy Życzę miłego dzionka
Podziel się: