reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

niedlugo MAJ bedzie w pod forach i chetnie zajme sie oczywiscie jesli nie macie nic przeciwko lista ciezarowek, na codzien siedze w domu i strasznie sie nudze wiec mialabym zajecie :)
dajcie znac co uwazacie na ten temat

reklama
hehe ja po 9 godzinach i oksytocynie to się anestezjologowi prawie oświadczyłam jak mi podał zzo - to był mój najlepszy przyjaciel na świecie wtedy,
mi wywoływali w sobotę, nic, w nocy miałam skurcze co 8 minut a w niedzielę cisza i znowu oksytocyna, po 9 godzinach pełne rozwarcie a młody nie chce wchodzić w kanał rodny i tak oni patrzą na to ktg i lekarka powiedziała że na szczytach moich skurczy zaczyna małemu tętno spadać no i wtedy stwierdzili że nie ma co czekać, kochałam ich wtedy miłością szczerą i żarliwą ;-)
w sumie nie miałam tylko bóli partych ale teraz już wiem, że poród to nie jest najgorszy ból z możliwych, często ok roku po porodzie laski trafiają do szpitala z kamicą pęcherzyka żółciowego i ja to miałam M A S A K R A poród przy tym to pikuś, przy pierwszym ataku to myślałam że umieram, tak po ludzku, bez ubarwiania myślałam że to koniec ze mną
na szczęście wycieli i mam spokój

pamietam pojechalam w srode okolo 13 do szpitala bo zaczelam rodzic a oni mowia ze 3 cm dopiero, musialam skakac na pilce, wciagalam gaz, potem jakis zastrzyk w noge a na koncu epidural. ehh wtedy bylo cudownie :) nic nie czulam
i w czwartek z samego rana o 7:45 urodzilam po ciezkim dniu i nocy hahah

witam dziewczynki ;-)
bylam tu 4 lata temu jak bylam kwietniowa mamusia 2007 a teraz sie pojawiam jako mamusia majowa 2012:)
poki co narazie 2 testy z dwoma krechami no i beta zrobiona z wynikiem 515 ;-) wiec melduje sie jako majowa mamusia 2012 :)
pozdrawiam :)

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)

Kochana a plamilas krwia czy taka brazowa wydzielina?
pytam sie bo ja tylko mialam plamienia za drugim razem jak bylam w ciazy a potem poronilam. wtedy mialam brazowe plamienie. mam nadzieje ze w tej ciazy ominie mnie to bo tutaj nie ma kogo zeby mi ratowal dziecko jak co
ciesze sie ze wszystko u Ciebie ok
dostalas duphaston czy jak on tam sie zwie? sorki za tyle pytan :)

Witam Kochane Majóweczki i przesyłam wszystko co pozytywne i najlepsze. Szczęśliwych i pięknych 9-ciu miesięcy i szczęśliwego rozwiązania od majówki 2011 z Kubusiem :-) Dużo zdrówka dla Was i Waszych Kruszynek!

reklama
Do góry