reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

niedlugo MAJ bedzie w pod forach i chetnie zajme sie oczywiscie jesli nie macie nic przeciwko lista ciezarowek, na codzien siedze w domu i strasznie sie nudze wiec mialabym zajecie :)
dajcie znac co uwazacie na ten temat

reklama
hehe ja po 9 godzinach i oksytocynie to się anestezjologowi prawie oświadczyłam jak mi podał zzo - to był mój najlepszy przyjaciel na świecie wtedy,
mi wywoływali w sobotę, nic, w nocy miałam skurcze co 8 minut a w niedzielę cisza i znowu oksytocyna, po 9 godzinach pełne rozwarcie a młody nie chce wchodzić w kanał rodny i tak oni patrzą na to ktg i lekarka powiedziała że na szczytach moich skurczy zaczyna małemu tętno spadać no i wtedy stwierdzili że nie ma co czekać, kochałam ich wtedy miłością szczerą i żarliwą ;-)
w sumie nie miałam tylko bóli partych ale teraz już wiem, że poród to nie jest najgorszy ból z możliwych, często ok roku po porodzie laski trafiają do szpitala z kamicą pęcherzyka żółciowego i ja to miałam M A S A K R A poród przy tym to pikuś, przy pierwszym ataku to myślałam że umieram, tak po ludzku, bez ubarwiania myślałam że to koniec ze mną
na szczęście wycieli i mam spokój

pamietam pojechalam w srode okolo 13 do szpitala bo zaczelam rodzic a oni mowia ze 3 cm dopiero, musialam skakac na pilce, wciagalam gaz, potem jakis zastrzyk w noge a na koncu epidural. ehh wtedy bylo cudownie :) nic nie czulam
i w czwartek z samego rana o 7:45 urodzilam po ciezkim dniu i nocy hahah

witam dziewczynki ;-)
bylam tu 4 lata temu jak bylam kwietniowa mamusia 2007 a teraz sie pojawiam jako mamusia majowa 2012:)
poki co narazie 2 testy z dwoma krechami no i beta zrobiona z wynikiem 515 ;-) wiec melduje sie jako majowa mamusia 2012 :)
pozdrawiam :)

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)

Kochana a plamilas krwia czy taka brazowa wydzielina?
pytam sie bo ja tylko mialam plamienia za drugim razem jak bylam w ciazy a potem poronilam. wtedy mialam brazowe plamienie. mam nadzieje ze w tej ciazy ominie mnie to bo tutaj nie ma kogo zeby mi ratowal dziecko jak co
ciesze sie ze wszystko u Ciebie ok
dostalas duphaston czy jak on tam sie zwie? sorki za tyle pytan :)

Witam Kochane Majóweczki i przesyłam wszystko co pozytywne i najlepsze. Szczęśliwych i pięknych 9-ciu miesięcy i szczęśliwego rozwiązania od majówki 2011 z Kubusiem :-) Dużo zdrówka dla Was i Waszych Kruszynek!

reklama
Do góry