reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)
Kochana i jak się czzzujesz? Plamienia ustąpiły? CO mówił lekarz? Buziaki duże

jak tam Kobietki nowy dzien?
jakies nowe dolegliwosci moze sie pojawily? :)
Hej Czarnula:)
U mnie chyba bez większych zmian ;-) Dopiero wstalam:tak:

reklama
Plamienia były brazowe, ale taka juz chyba moje natura, w ciazy ze Stasiem takze plamiłam raz w miesiacu az do konca 6 miesiąca...wtedy nic zlego sie nie stalo, mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok:) lekarka stwierdzila ze nie widzi niczego niepokojacowgo, zarodek ladnie sie zagniezdzil i bije serduszko:) dostalam luteine, w poprzedniej ciazy takze ja bralam:) nie ma nawet zalecenia by sie oszczedzac wiec mysle ze nic zlego sie nie dzieje:)

Plamienia były brazowe, ale taka juz chyba moje natura, w ciazy ze Stasiem takze plamiłam raz w miesiacu az do konca 6 miesiąca...wtedy nic zlego sie nie stalo, mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok:) lekarka stwierdzila ze nie widzi niczego niepokojacowgo, zarodek ladnie sie zagniezdzil i bije serduszko:) dostalam luteine, w poprzedniej ciazy takze ja bralam:) nie ma nawet zalecenia by sie oszczedzac wiec mysle ze nic zlego sie nie dzieje:)

to super ze wszystko jest ok i juz jest lepiej. oby tak dalej :)

hej
Ale sie kiepsko czuje.
mdlosc mi ustapily,ale mam potworny bol glowy.
Powiedzcie mi,mozna brac jakies tabletki przeciwbolowe????
czarnula,jak masz czas i checi,ja tez jestem za:tak:

hej
Ale sie kiepsko czuje.
mdlosc mi ustapily,ale mam potworny bol glowy.
Powiedzcie mi,mozna brac jakies tabletki przeciwbolowe????
czarnula,jak masz czas i checi,ja tez jestem za:tak:

dziekuje Dziewczyny :) siedze caly czas w domu od 5 lat i po prostu sie nudze :) chetnie bym sie czyms zajela hehe

wydaje mi sie ze mozna brac PARACETAMOL. u mnie w Anglii przepisuja na wszystko paracetamol, paranoja :)
a tutaj link
https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/leki_z_kategorii_a.html
ooo i jeszcze jeden hehe
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/jak-leczyc-sie-w-czasie-ciazy_33767.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)

Do góry