reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie Dziewczynki:) Co ja mialam dzis za dzien...po poludniu zaczelam plamic, pojechałam do szpitala...strach...panika...najgorsze mysli...ale na szczescie jest ok:) widzialam mojego Skarbeńka i jego maleńkie serduszko, ktore tak pieknie bilo:) jestem mega szczesliwa:):):)
Kochana i jak się czzzujesz? Plamienia ustąpiły? CO mówił lekarz? Buziaki duże

jak tam Kobietki nowy dzien?
jakies nowe dolegliwosci moze sie pojawily? :)
Hej Czarnula:)
U mnie chyba bez większych zmian ;-) Dopiero wstalam:tak:

reklama
Plamienia były brazowe, ale taka juz chyba moje natura, w ciazy ze Stasiem takze plamiłam raz w miesiacu az do konca 6 miesiąca...wtedy nic zlego sie nie stalo, mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok:) lekarka stwierdzila ze nie widzi niczego niepokojacowgo, zarodek ladnie sie zagniezdzil i bije serduszko:) dostalam luteine, w poprzedniej ciazy takze ja bralam:) nie ma nawet zalecenia by sie oszczedzac wiec mysle ze nic zlego sie nie dzieje:)

Plamienia były brazowe, ale taka juz chyba moje natura, w ciazy ze Stasiem takze plamiłam raz w miesiacu az do konca 6 miesiąca...wtedy nic zlego sie nie stalo, mam nadzieje ze teraz tez bedzie ok:) lekarka stwierdzila ze nie widzi niczego niepokojacowgo, zarodek ladnie sie zagniezdzil i bije serduszko:) dostalam luteine, w poprzedniej ciazy takze ja bralam:) nie ma nawet zalecenia by sie oszczedzac wiec mysle ze nic zlego sie nie dzieje:)

to super ze wszystko jest ok i juz jest lepiej. oby tak dalej :)

hej
Ale sie kiepsko czuje.
mdlosc mi ustapily,ale mam potworny bol glowy.
Powiedzcie mi,mozna brac jakies tabletki przeciwbolowe????
czarnula,jak masz czas i checi,ja tez jestem za:tak:

hej
Ale sie kiepsko czuje.
mdlosc mi ustapily,ale mam potworny bol glowy.
Powiedzcie mi,mozna brac jakies tabletki przeciwbolowe????
czarnula,jak masz czas i checi,ja tez jestem za:tak:

dziekuje Dziewczyny :) siedze caly czas w domu od 5 lat i po prostu sie nudze :) chetnie bym sie czyms zajela hehe

wydaje mi sie ze mozna brac PARACETAMOL. u mnie w Anglii przepisuja na wszystko paracetamol, paranoja :)
a tutaj link
https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/leki_z_kategorii_a.html
ooo i jeszcze jeden hehe
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/jak-leczyc-sie-w-czasie-ciazy_33767.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)

Do góry