reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

hej
u nas zimno wieje brrrrr
za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki mocno i oby jak najdłużej w dwupaku!
dorka zdrówka i oby kaszel się skończył:tak:
fiore mam nadzieję że już ci lepiej i już żadnych czarnych chmur więcej nad tobą:tak:
olisiaa to na co czekasz;-) ani się obejrzysz a tu już ten dzień będzie
gwiazdka wszystkiego naj

życzę miłego dnia majóweczki

reklama
Ja ostatnio rytualnie jem na sniadanie platki wielozbozowe z mlekiem.Korzystam,ze mleko nie daje mi zadnych problemow,bo poza ciaza pije go bardzo malo-czesto mam potem problemy zoladkowe.Slodycze jakos mi ostatnio nie podchodza:confused2:
Poplakalam sobie i czuje sie ciut lepiej,tym bardziej ze moja malenka przyszla do mnie i mnie pocieszala,obcalowujac po twarzy,przytulajac i osuszajac lzy.Kochane malenstwo :sorry:
głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni ponoc :) mam nadzieje ze wszystkie problemy da się jakos rozwiazac :)

Witam,
As super ze juz lepiej odpoczywaj i dotrwajcie w dwupaku do maja:tak:&&&&&
Dla wszystkie potrzebujace &&&&&&
Ja juz po sniadanku,ale nie slodkim:no: Nie lubie na czczo jesc slodkiego bleee:sorry:Nawet w ciazy:tak:Corka tez nakarmiona, lekarstwa jej podalam wiec mam chwile na bb:tak: Ok 11 wybieram sie z nia do mojej siostry na kawke:tak: Dzis i jutro mala jeszcze nie pojdzie do przedszkola:no: Jutro ide z mnia na kontrole bo pomimo lekow i inhalacji mala dalej kaszle:eek:
Jutro ide tez do ginka zobaczymi co powie na moje wyniki:baffled:
U nas slonecznie ale widac ze byl w nocy i nad ranem mrozek:tak:Milego poniedzialku:tak:
mój tez mały od czwartku siedzi w domu, juz mu antybiotyk sie konczy ale do konca jeszcze nie jest zdrowy wiec dopiero go puszcze do przedszkola w srode lub w czwartek najwczesniej, bo znowu cherlaki w przedszkolu sa wiec troche sie boje ze znowu jak nie wyleczony pojdzie to zachoruje od nich :)

Chciałam Wam powiedziec ze własnie sobie uswiadomiłam, ze za 3-4tygodnie Oleńka może juz być z nami, własnie konczy mi sie 32tydzien. Jestem w szoku, ze ta ciaża tak szybko mija, a przed nami jeszcze tyle do kupienia, ja nawet torby do szpitala nie mam uszykowanej. :eek:
ja mam termin na 1-6 maj, wiec spokojnie juz w 38 tyg moge rodzic wiec juz mało czasu zostało, ehh wole o tym nie myslec bo troche mnie to przeraza haha

Witam was dziewczynki :-)

u nas słoneczko pieknie świeci wiec pogoda idealna na spacerek ;-) trzeba korzystac ile sie da :tak: jutro z rana na badanie krwi i sie okaze czy te zelazo w koncu sie podniosło . No a w czwartek do gina. juz sie nie moge doczekac jak zobacze małego na usg :tak:
dobrze ze u as juz lepiej ale mimo wszystko kciuki caly czas mocno zacisniete :tak:
za te które maja dzisiaj wizyte równiez .oby byly same dobre wiadomości :tak: no i za wszystkie chorowitki i potrzebujace :tak:

co do terminu to mówie ciagle do brzuszka: wytrzymaj oby tylko do połowy kwietnia :D

a jak patrze ile marcówek sie juz rozpakowalo i ile z dnia na dzien ich przybywa to do mnie tez powoli juz dociera ze to niedługo:szok::surprised::laugh2:

milego dnia kochane !

Ostatnia edycja:
mam pytanie dziewczyny. Własnie wybrałam sie na spacer z psem. Nagle pojawily sie dwa boksery bezpanskie i chcilay zaatakowac mojego psa .. musialam szybko mojego psa wziazc na rece(25 kg prawie wazy!!!) i szybko z nim pobiec do domu. Nic mi sie nie stanie ,że dzwigałam tak duzy ciezar dobre 5 minut ??

Pieszczoszko kiedys kobiety w polu pracowaly do porodu.Nie martw sie,nic Ci nie powinno byc.Tylko sie teraz grzecznie poloz i odpocznij z pol godzinki.
A teraz bez zartow odlaczam sie,bo inaczej mozg mi zacznie parowac,a mialam nie uzywac tyle pc,tv i wogole :-( Corcia zjadla swoj obiadek i poszla spac(w swoim pokoju!!!),moj jakos stoi i czeka,ale nie mam na niego ochoty.S ma zly dzien,bo ekpie ma nie mila i jakis taki nie w sosie :confused2: Piekna wina pogarszajacej sie pogody.
Milego popoludnia Kobietki!

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki u nas pogoda ładna żeby nie powiedzieć piękna jakoś lepiej sie czuje jak jest słoneczko :) niestety moje skurcze nie ustają i brzuch mnie cały czas boli :( ale mój kochany podtrzymuje mnie na duchu :) i niestety większość moich znajomych mówi że mają przeczucie że kubuś wcześniej wyjdzie :(

nadal mocno trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i wszystkie mam nadzieję wytrzymamy w dwupaku :)

Kubusiowa kciuki, żeby było lepiej.
Mi się coś brzuch stawia ale bezboleśnie. Na razie nie panikuję tym bardziej, że jutro mam wizytę to chyba dotrwam. Poza tym jakaś senna się robię więc może się zdrzemnę trochę. Pies już wskoczył do łóżka i spogląda na mnie zachęcająco więc chyba się do niego przyłączę.

reklama
Do góry