reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dzień bry dziewczyny!

Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące!! Wierzę że jeszcze potrwa zanim którakolwiek z nas zacznie się rozpakowywać!!

A ja już po kawie, musze jechać do szpitala po wypis i na badania, a popołudniu do gina. Nie chcę mi się, najchętniej bym w łóżku została cały dzień ;)

reklama
witajcie w poniedzialkowy poranek.
ja juz po sytym sniadanku-mialam apetyt na zupe mleczna z kluseczkami, ale mi smakowała :-D
Super ze u dziewczyn juz lepiej i nie ma tak ogromnego zagrozenia jak wczoraj
U mnie slonko swieci, pogoda zapowiada sie super, ale ja jakos nie moge sie "zwlec" z wyrka, mam dzien lenia :-p mąż w pracy to co tu robic....marzą mi sie zakupki ale musze poczekac za wyplata :-(
miłego dnia

Witam i ja juz po śniadaniu! Bardzij standardowe - kanapki z twarożkiem, wędliną i pomidorem, do tego jogurt i herbata z cytryną.
Wczoraj na noc najadłam się krówek i myślałam, że będę wymiotować, ale przeszło, więc słodkiego dziś nie ruszę.

Wikasik ja mam podobny problem jak Ty, kończą mi się ubraniowe możliwości :eek: mam same rzeczy typowo jesienno - zimowe (swetry) a na wiosnę nie koniecznie się zmieszczę. W ciuchy z przed ciąży już dawno się nie mieszczę, łącznie z bielizną. Chyba trzeba odwiedzić lumpek. Najgorzej mam z kurtką, w którą się nie dopinam, a płaszcz zimowy raczej już nie wygląda.

Dziewczynom, które mają dziś wizyty - powodzenia!
As, Suzi kciuki trzymane!
Nie rozpakowywać się jeszcze!!!

Ja dziś mam niby wolne jak to na l4 a,e trochę spraw służbowych do załatwienia, więc zaraz się zbieram i jadę do miasta.
Obiad już wymyślony - ziemniaczki, buraczki na ciepło i mielone.
Idę też do fryzjera trochę skrócić włosy, mam ochotę na nową fryzurę, ale nie mam pomysłu!
Pogoda słoneczna, ani jednej chmurki na niebie więc i nastrój bardzo pozytywny.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia!

Majoweczki,dodalam pare nowych mamus do naszej galerii,zgodnie z tym jak bylo postanowione.
Zapraszamy do dzielenia sie zdjeciami na zamknietym :tak:

Majoweczki,dodalam pare nowych mamus do naszej galerii,zgodnie z tym jak bylo postanowione.
Zapraszamy do dzielenia sie zdjeciami na zamknietym :tak:

Fiore mam pytanie bo nie wiem jak mogę wejść na ten zamknięty-galerię.

Witam Majóweczki .Mnie jakoś głowa od rana boli ale jak widzę te słoneczko za oknem to aż mi lepiej bo już tej wiosny się doczekać nie mogę i najgorsze jest te zakładanie kozaków.Kciuki za As i wszystkie inne leżące i potrzebujące.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry