reklama
witam i ja w ten słoneczny dzień
Boli mnie wszystko, bo nad ranem Barti mnie wołał na swoje łóżko, zostałam ze 2 godziny, bo coś go kaszle i temperaturkę ma lekko podniesioną:/ idziemy dziś do dentystki "malować ząbki". byliśmy na pierwszej wizycie kiedy nie miałam dostępu do internetu, więc się nie pochwaliłam, że Bartek w końcu otworzył buzię i pokazał kły. b. miła pani stwierdziła, że nie ma co męczyć dziecka wierceniem, poprzestaniemy na lapisowaniu ( i tak się boję, bo o otwarcie buzi prosiłam go 15minut, a co dopiero dać sobie robić coś w buzi..). może będzie dobrze, dentystka pokazała Bartiemu jak będzie wyglądało "malowanie", gdzie będzie wypluwał wodę po płukaniu ząbków, lusterko i kilka innych bajerów. jednak na nfz można trafić na "dobrych" lekarzy.
miłego, wiosennego i pełnego siły dnia:*
Boli mnie wszystko, bo nad ranem Barti mnie wołał na swoje łóżko, zostałam ze 2 godziny, bo coś go kaszle i temperaturkę ma lekko podniesioną:/ idziemy dziś do dentystki "malować ząbki". byliśmy na pierwszej wizycie kiedy nie miałam dostępu do internetu, więc się nie pochwaliłam, że Bartek w końcu otworzył buzię i pokazał kły. b. miła pani stwierdziła, że nie ma co męczyć dziecka wierceniem, poprzestaniemy na lapisowaniu ( i tak się boję, bo o otwarcie buzi prosiłam go 15minut, a co dopiero dać sobie robić coś w buzi..). może będzie dobrze, dentystka pokazała Bartiemu jak będzie wyglądało "malowanie", gdzie będzie wypluwał wodę po płukaniu ząbków, lusterko i kilka innych bajerów. jednak na nfz można trafić na "dobrych" lekarzy.
miłego, wiosennego i pełnego siły dnia:*
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Witam kochane w piękny poniedziałek ahhh żeby już tak zostało cudownie.... Fajnie ,że rodzimy w Maju ,będziemy mogły spacerować z naszymi bąblami w piękną pogodę . JA tylko jak sie obudziłam wzięłam sie za słodycze a teraz mi nie dobrze Musze zacząć jeść normalnie śniadania.
hihi, też zaczęłam dzień od konpersa, ale zauważyłam, że kiedy na głodek zjem jakiegoś słodycza to jestem nadpobudliwa, normalnie mnie nosi, serce mi wali i nie mogę usiedzieć na tyłku (najgorzej było jak czekałam godzinę na męża w przychodni, aż w końcu znajdą dla niego szynę, zjadłam ciastko czekoladowe jako pierwszą rzecz rano - myślałam, że oszaleję i dreptałam po 3metrowym korytarzu tam i z powrotem).
to chyba nie za zdrowo;p zwłaszcza, że po porodzie trzeba będzie się rozstać z czekoladą...
to chyba nie za zdrowo;p zwłaszcza, że po porodzie trzeba będzie się rozstać z czekoladą...
fiore
Fanka BB :)
Ja ostatnio rytualnie jem na sniadanie platki wielozbozowe z mlekiem.Korzystam,ze mleko nie daje mi zadnych problemow,bo poza ciaza pije go bardzo malo-czesto mam potem problemy zoladkowe.Slodycze jakos mi ostatnio nie podchodza
Poplakalam sobie i czuje sie ciut lepiej,tym bardziej ze moja malenka przyszla do mnie i mnie pocieszala,obcalowujac po twarzy,przytulajac i osuszajac lzy.Kochane malenstwo
Poplakalam sobie i czuje sie ciut lepiej,tym bardziej ze moja malenka przyszla do mnie i mnie pocieszala,obcalowujac po twarzy,przytulajac i osuszajac lzy.Kochane malenstwo
majorka_p
Zaangażowana w BB
Witam w ten piękny poranek :-). Jako że mamy tak piękną pogodę umówiłam się dzisiaj z mężem na randkę. Ma 3 godzinki przerwy w pracy to wyskoczymy sobie do jakieś knajpki. Tylko w co ja się ubiorę.
Witam,
As super ze juz lepiej odpoczywaj i dotrwajcie w dwupaku do maja&&&&&
Dla wszystkie potrzebujace &&&&&&
Ja juz po sniadanku,ale nie slodkim Nie lubie na czczo jesc slodkiego bleeeNawet w ciazyCorka tez nakarmiona, lekarstwa jej podalam wiec mam chwile na bb Ok 11 wybieram sie z nia do mojej siostry na kawke Dzis i jutro mala jeszcze nie pojdzie do przedszkola Jutro ide z mnia na kontrole bo pomimo lekow i inhalacji mala dalej kaszle
Jutro ide tez do ginka zobaczymi co powie na moje wyniki
U nas slonecznie ale widac ze byl w nocy i nad ranem mrozekMilego poniedzialku
As super ze juz lepiej odpoczywaj i dotrwajcie w dwupaku do maja&&&&&
Dla wszystkie potrzebujace &&&&&&
Ja juz po sniadanku,ale nie slodkim Nie lubie na czczo jesc slodkiego bleeeNawet w ciazyCorka tez nakarmiona, lekarstwa jej podalam wiec mam chwile na bb Ok 11 wybieram sie z nia do mojej siostry na kawke Dzis i jutro mala jeszcze nie pojdzie do przedszkola Jutro ide z mnia na kontrole bo pomimo lekow i inhalacji mala dalej kaszle
Jutro ide tez do ginka zobaczymi co powie na moje wyniki
U nas slonecznie ale widac ze byl w nocy i nad ranem mrozekMilego poniedzialku
Ja dopiero wstałam a moje chłopaki jeszcze śpią ale W idzie dziś na nockę więc nie mam serca go budzić.
Dobrze, że u AS lepiej ale kciuki nieustanne za wszystkie potrzebujące&&&
Fiore, mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie
Miłego poniedziałku
Dobrze, że u AS lepiej ale kciuki nieustanne za wszystkie potrzebujące&&&
Fiore, mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie
Miłego poniedziałku
reklama
fiore
Fanka BB :)
Dusia dziekuje.Ja leze i sie "nudze".Ciezko jest tak nic nie robic,albo raczej robic niewiele.Moge wstac i przygotowac obiad-max 15minut na nogach,albo pojsc do lazienki i sie umyc,przebrac malenka i wyjsc na dwor i usiasc na pol godziny na lawce.End.Wiec humor nie za ciekawy,ale zeby nie narzekac ciagle,to czuje sie troche lepiej.Mam nadzieje,ze dotrwamy do polowy kwietnia bez wiekszych problemow,bo wiem ze do maja nie dociagniemy,mamy to jasno powiedziane i wytlumaczone.Jeszcze miesiac z kawalkiem,a to juz nie duzo.
p.s.Zapraszam do galerii zdjeciowej.
p.s.Zapraszam do galerii zdjeciowej.
Ostatnia edycja:
Podziel się: