reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Ja też już uciekam sprzed kompa. Mam nadzieję, że sytuacja u As i Suzi się nie zmieni i wytrwają jeszcze trochę w dwupakach. Za wszystkie potrzebujące mocno trzymam kciuki. Spokojnej nocy.

reklama
wkońcu odpoczełam :) ale z zakupów jestem bardzo zadowolona :) i mój narzeczony chyba też bo kupił stetosklop żeby kuby słuchać :)

as suzi i inne potrzebujące trzymam bardzo mocno kciuki żeby wszystko było ok i jak najdłużej w dwupaku :) :-)

Dziewczyny trzymajcie sie. Wytlumaczcie maluszkom, ze to dla ich dobra, maja w brzuszkach wytrzymac :) I zrobcie wszystko, by im pomoc, choc wiem, ze czesto trudno plackiem lezec :(

U mnie juz prawie godz 16 w poniedzialek. Na szczescie, jeszcze godzina i troche i zmykam do domu. W weekend niby duzo godzin nie pracowalam, ale widze, ze takie 2 dni bez pracy po intensywnym tygodniu, to naprawde minimum, zeby normalnie funkcjonowac. Jeszcze do piatku taki mlyn i oby nie dluzej!

Najblizszy weekend mamy trzydniowy, bo w poniedzialek swieto pracy - nieco wczesniej niz w Polsce. Mam plany zakupowe. Lada dzien wiekszosc moich ubrac bedzie za mala... Troche mnie to przeraza, do tej pory mieszcze sie w bluzki sprzed ciazy, jakies dwie kupilam na poczatku i do tej pory sa ok, ale juz niewiele miejsca zostalo... Nie chce szalec z ubraniami na te dwa miesiace, ale od zakupow calkiem sie nie wywine niestety. No i nie mam nic do szpitala, gdyby nie daj Boze, cos sie stalo, to mialabym problem, w co sie ubrac, a tam trzeba nieco bardziej formalnie niz w domu :p

Witam wszystkie majóweczki. Ledwo wstałam od razu przybiegłam do kompa sprawdzić czy są jakieś nowe wieści i bardzo się cieszę, że u As bezpośrednie zagrożenie minęło. Oby było już tylko lepiej. Kciuki dalej zaciśnięte. Za Suzi i pozostałe potrzebujące również. U mnie noc minęła spokojnie. Dzień zapowiada się leniwie no może poza wizytą u dentysty, ale mam nadzieję, że dziś już będzie koniec.
Dzień w Łodzi zapowiada się całkiem przyjemnie więc może się na jakiś spacer z psem skuszę, żeby się nie czuł zaniedbany.
Miłego dzionka wszystkim życzę.

Witajcie!
Ja tez weszlam sprawdzic,czy sa nowosci wieczorne,bo nie mam serca jeszcze do As dzwonic czy pisac.Niech odpoczywaja dziewczyny.
I licze tez,ze reszta potrzebujacych sie dzielnie trzyma! &&&

Ja dzis zostalam na caly dzien sama.Pogoda nie za ciekawa,juz jest chlodniej i pochmurno-czekamy na deszcz,wiec nawet V nie moze wyjsc przed dom.Za chwile musze zjesc sniadanie,bo jestem juz pol godziny po lekach.
Czekam az w koncu dojdzie do mnie zamowienie ze sklepu z materialami do haftu krzyzykowego(moze w koncu dzis!),bo juz mi sie ksiazki i dvd skonczyly,a w tv nic nie ma poza sentymentalnymi bzdurami :sorry:

Witajcie dziewczyny:-) Kurcze przez weekend nie zaglądałam a tu takie zmiany. Za wszystkie potrzebujące dziewczyny mocne kciuki oby jak najdłużej w dwupakach. Musi być dobrze, już tak niedługo zostało musimy dać radę:-) Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę:-)
Gwiazdka wszystkiego naj z okazji urodzin i szybkiego bezproblemowego rozwiązania oczywiście w terminie:)

Ostatnia edycja:
milego i slonecznego dnia dla wszystkich majoweczek:-)
ostatnio mnie bardzo malo ale cos brak mi weny do pisania, wchodze poczytac tylko.
za wszystkie potrzebujace moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, oby jak najdluzej w 2-packu.

Witam!
Ja też od razu chcialam sprawadzić co u dziewczyn szpitalnych , jak narazie widzę ze jest ok.

U nas weekend bardzo pogodny , to wyruszylismy na spacerki, dziś teżsłonecznie więc jak pojde po małego do przedszkola to po znowu doładujemy energie ,,, ech co te słoneczko może ....miłego poniedziałku

reklama
czesc dziewczyny! witam Was w poniedzialkowy poranek! slonce tak pieknie swieci ze az sie nie chce w lozeczku lezec :) wczoraj tez bylo tak ladnie i spedzilismy caly dzien poza domem. teraz Was poczytam a potem pojde na sniadanko :*

Do góry