reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czesc dziewczyny! wczoraj mialam ciezki dzien bo od 8 na nogach a wrocilismy do domku ok. 20. najpierw lekarz, potem zakupy, odwiedzilismy tez moich rodzicow i tesciow. wrocilam nieprzytomna ale za to super mi sie spalo. i wstawalo tez fajnie bo sloneczko swieci i ptaszki spiewaja :) Katasza, ja wczoraj kupilam sobie w C&A spodnie ciazowe za 29,99. i zrobilam troche zakupow dla siebie bo stwierdzilam ze juz mam dosyc chodzenia ciagle w tym samym :)
mam dzisiaj powera wiec pewnie zaraz wezme sie za sprzatanie :)
milego dnia dla wszystkich! kciuki za chorujace i potrzebujace!

reklama
witam!
U nas nocka nie przespana ,mały zaczął wymiotować o 22 i tak do 3 , wymioty , wycieranie, przebieranie , masakra, zatruł się chyba w przedszkolu żurkiem , bo od przyjscia go brzuszek bolał no a potem się rozkreciło...

Pózniej sie połozylam to mała tak szalała ze nie moglam zasnąć , juz wiem czemu w dzien jest taka spokojna bo dziewczynka się w nocy wyimprezuję to pózniej śpi :-D

As trzymaj się !!! a wam dzieczynki udanej pogodnej soboty :tak:

Witajcie!
As &&&
Dusia ciesze sie,ze wrocilas i dobrze,ze Mateuszek juz "po"!
Wikasik dzis tylko 4,5h pracy tak??:dry:
Patina nie zazdroszcze i zdrowka dla Ksiecia!
She co u lekarza?

Ja jestem "na nogach" od 7,dzis ostatni krotszy dzien S w pracy,od poniedzialku bedzie mial ciezszy tydzien,co mnie zaczyna irytowac.Dali mu 3 zmiany po 12h,nie wiem jak sobie poradze :-(W czwartek mam ostatnie usg panstwowe i zaczynam sie juz niecierpliwic ;-)
Milego dnia Kochane!

Witam przy śniadanku, oj jak to dobrze było obudzić się w domku:tak:
Mateusz jest jeszcze osłabiony, w nocy spałam z nim, co po chwilę się przebudzał i sprawdzał czy ja jestem. Mąż mówi, że w szpitalu robił tak samo.

Patina, zdrówka dla synka.

Ja mam dziś zaproszenie na babski wieczór z dziewczynami z poprzedniej firmy w której pracowałam. Z jednej strony mam ochotę iść a z drugiej nie bo nie mam się w co ubrać - wszystko ciasne!!!

Uciekam bo muszę wstawić pranie, obiad, ogarnąć dom i pojechać po zakupy.

Miłej soboty i &&& za wszystkie:)

Witajcie dziewczynki.
Annte dzięki za przekazanie info.
kochane jestem już na najwyższych dopuszczalnych dawkach leków jakie można brać w domu .:sorry2:
Efekt jest taki,że ok 10 minut po zażyciu wszystkich 3 leków zaczyna szaleć mi serducho,ręce się trzęsą,wszystko w środku po prostu skacze,mała jest bardzo pobudzona i kopie bardzo mocno i szybko.:baffled::baffled:
jak by tego było mało to jest mi wtedy bardzo gorąco i mam problemy z oddychaniem,boli mnie cała klatka piersiowa...
Niestety to nie koniec atrakcji bo kolejnym punktem sensacji polekowych są nudności i wymioty...masakra po prostu..:baffled::baffled::baffled:
Dla małej jednak wszystko zniosę i niech rosnie malutka na wielką pannę ,przecież wiadomo,że w brzuszku jej jest najlepiej.:tak::tak:

Miłego dnia kochane .Trzymam kciuki za wszystkie z Was,które tego potrzebują.:-):-):-):-):-)

INFO od suzi.

na pewno nie wyjdzie ze szpitala do porodu.
Mały jest zdrowy,waży ponad 1800 gram.
Suzi pozdrawia wszystkie majóweczki :tak::tak::-):-):-)

Witam w sobotnie przedpoludnie:tak:U nas sloneczko swieci,pozniej pojdziemy na spacer:tak:
As trzymaj sie jeszcze kilka tygodni zostalo,dasz rade:tak:Trzymam &&&&&&:tak:dziekujemy za info od Suzi,ale jej maluszek rosnie jeszcze 700g i bedzie juz normalana waga:szok:
Dusia super ze juz mateuszek juz po:tak:Siostra mojego G byla przy usypianiu syna przed usunieciem migdalkow i powiedziala ze nigdy wiecej nie chce tego przechodzic:no:
fiore przykro mi z powodu takich zmian Twojego m:-(Trzymam &&&&& za USG i za to zebys sobie poradzila z mala:tak:a jak z jej nocnikowaniem?
Patina jak dzisiaj synek? Trzymam &&&&& zeby bylo ok:tak:
she,Katasza zazdroszcze zakupow w C&A:tak: Musze sie kiedys tam wybrac,ale G nie lubi jezdzic na takie zakupy:no:
Wikasik fajnie masz z Tym basenie, tez bym sobie poplywala:tak:

kilolek sily zycze:tak:
G dzis od rana u swojej mamy maluje,a my sie nudzimy:baffled: Ja pospalam do 8.45:happy:Misia oczywiscie o 7 juz na nogach, teraz jeszcze w pizamie siedzi i czyta ksiazki, swoim zabawka:-D
Milego dnia zycze:tak:

fiore, wszystko dobrze u mne, opisalam na lekarskim.
As, dzieki za wiesci od suzi, pozdrow ja od nas :-) a Ty trzymaj sie tam! silna kobietka jestes to dasz rade ze wszystkim :tak:

reklama
Do góry