reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja tu sobie spie, a tu szpital i powrot, w miedzyczsie nowa mama na forum :)
Dopiro po 6 rano, ale jakas taka ochota na basen mnie wziela. Zjem cos lekkiego i jade, mezulek i pies oczywiscie spia. Przynajmniej maz nie bedzie jeczal, zebym jechala ostroznie, ze sie martwi. To mile, ale czasem za duzo ;) moze ruch pomoze na skurcze, ktore ostatnio mnie w nocy mecza - skurcze nog mam na mysli.

Oj basen to fantastyczna sprawa na rozruszanie ciałka ale skurcze? :szok: Pływaj ostrożnie bo skurcze bardzo często łapia w wodzie.Na skurcze nóg to wapno bez dodatków najpierw piłam codziennie teraz co 3 dni.No i magnez też codziennie.

reklama
Potas to na drętwienia oczywiście o ile dobrze pamiętam.Biorę też i potas ale właśnie na drętwienie

No to ja już wszystko biorę na wszelkie skurcze,drżenia ,przeziębieni.A co se bede żałować:-)

Witajcie Kochane, jak ja się za Wami stęskniłam. MY dziś wróciliśmy z Poznania, ze szpitala. Mateuszek miał usuwane wszystkie 3 migdałki. Muszę Wam powiedzieć, że był bardzo dzielny, w ogóle jestem dumna z moich chłopaków. Super sobie poradzili, mąż wszystkie 3 noce przy nim na krzesełku siedział a i w dzień z nami był bo mi ze względu na ciąże na dłuższe pobyty tam nie pozwalano. Najgorszy był dzień zabiegu i jak go po nim przywieźli,strasznie się wtedy rozpłakałam, był taki bezbronny.
Wczoraj gorączkował za to cały dzień. Dziś nas wypuścili, ale mały jest marudny i osłabiony. Przez najbliższe 2 tygodnie ma nie chodzić do przedzszkola. Cieszę, że jesteśmy już w domu bo pobyt tam i emocje z nim związane napewno Oleńce nie służyły.

AS i inne potrzebujące &&&&&&&&&&&&&&&&&

Jutro nadrobię pozostałe wątki:)

Oj dusia ja wiem ,że matkę sto razy bardziej boli ból dziecka i chętnie by za nie wszystko na siebie wzięła.Dobrze ,że juz po wszystkim dbaj o synusia.

reklama
Do góry