reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam,
nie bywam ostatnio regularnie, bo u nas wielkie zmiany - jeździliśmy oglądać mieszkania i dzisiaj ostatecznie kupiliśmy szeregówkę:happy2:
Mam nadzieję, że od środy będę miała więcej czasu dla Was, bo w poniedziałek mam rozpoczęcie katalogu, więc będzie młyn.
Dzisiaj gorąco pozdrawiam i życzę miłego weekendu!

reklama
elvie3 gratuluje zakupu, na pewno sprawi ci wiele przyjemnosci urzadzanie gniazdka. Powodzenia. Pochwal sie i wrzuć jakies fotki jak bedziesz miec wiecej czasu. Pozdrawiam

A ja dzisiaj przeholowałam ze sprzątaniem, twardy brzucho i lekkie skurcze :baffled::baffled::baffled:

Łyknęłam już nospę forte i chyba się położę... Dobrej nocy :blink:

INFO OD AS
As leży przez cały dzień, ale skurcze nie ustępują. Lekarz powiedział, że to czynnościowe, ale chyba nie tylko.
Po fenetrolu As czuje się źle, ma kołatanie serca i trzęsą się jej ręce i cała się trzęsie. Na szczęście Darek jest w domu.
Pozdrawia Was wszystkie.
Trzymajcie kciuki!

U nas zakończyło się składanie mebli, po trzech ciężkich dniach :-D i jeszcze mieliśmy teściów na wizycie.
Jestem padnięta, ale dziś była tak piękna pogoda, że nie umiałam sobie odmówić spacerków po mieście. Odwiedziła mnie też koleżanka z pracy, więc dzień pełen atrakcji.

witajcie
melduje sie na szybko, bo juz padam. MAma eraz strasnzie duzo roboty z terapia Kuby, w domu tez duzo roboty: ćwiczenia, rehabilitacje, masaże... nie myslalam ze az tak duzo tego bedzie a ma byc jeszcze wiecej

Dusiu, ciesze sie, ze juz szczesliwie po operacji :)

A ja w pracy. Wlasnie inni poszli na luncz, wiec moge siebie pare minut na forum zerknac :p Ale mialam mile poranek! Na basenie poplywalam pol godziny, dosc wolno i zaczelo mi sie chlodno robic. Troszke intensywniej poruszalam sie w miejscu w wodzie, a ciegle chlodno. I wpadlam na pomysl :) Przeszlam obok na basen do hydroterapii okupowany przez starsze osoby. Woda duzo cieplejsza i jeszcze godzine sie poruszala, jakies wymachy, bieg/marsz w wodzie, a nawet stepper mieli na dnie, do tego ciezarki w rekach. Super bylo z dziadkami ja i byc moze najmlodszy plywak :)

Ok, wracam do moich testow.

reklama
Witam się i ja weekendowo. U nas w Łodzi przepiękne słoneczko świeci więc się skusze na spacer dzisiaj. Poza tym dzień planuję raczej leniwie. Po południu skocze odwiedzić rodziców a przy okazji wejdę do C&A w którym wypatrzyłam cudowne niebieskie i czerwone balerinki dla siebie. Wiosna idzie a ja nie mam w czym chodzić więc chyba czas na zakupy dla mnie :)
Wszystkim majóweczkom życzę miłego, spokojnego i bez skurczowego weekendu. A za potrzebujące mocno ściskam kciuki.

Do góry