reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej Dziewczyny :)

Od dwóch dni nic innego nie robię tylko latam jak glupia. I najspieszniejsze jest to ze to latanie jest takie bezcelowe. Nie mogę zabrać się za preparację zwierzaków, bo się okazało że są pozarażane gruźlicą i lisceriozą :no: zakupów dla Babola już nie muszę robić bo mam wszystko... Z rzeczy dla mnie nic nie kupuję bo nic mi się nie podoba... Nie mam co ze sobą zrobić...

Wczoraj Mały przeszedł samego siebie z ruchami. Od 5.00 do 13.00 ruszał się bez przerwy, później spał do 18.00 po czym powtórka z rozrywki na zajęciach w SR. Dziś to samo...

Dziewczęta &&&&&&&&&& za Was, leżeć i odpoczywać, ja solidarnie z Wami będę też leżeć :)

PS. Właśnie znalazłam siebie w gazecie internetowej:D http://zielonagora.gazeta.pl/zielon..._na_wyciagniecie_reki__Doslownie.html#galeria

Pozdrówka :*

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie majowe mamusie :-)
mam nadzieję, że mogę jeszcze do was dołączyć ;-)działałam już na babyboomie, miałam być mamą z lipca 2011, niestety nie udało się i straciłam dzieciątko, ale teraz jest wszystko ok i jestem już w 7 miesiącu ciąży. Dziś mi się przypomniało, że jest to forum no i jestem :-) Mam termin na 14 maja, moje dziecię się nie wstydziło i dość szybko pokazało swoje klejnoty, imię już wybrane - będzie Pawełek. Maluszek daje o sobie znać niemal bez przerwy, czasem dość boleśnie;-), jest bardzo aktywny, 'rozmawia' sobie z tatusiem, stukają do siebie przez brzuszek:happy2: Postaram się co nieco popisać w odpowiednich wątkach, ale wszystkiego chyba nie ogarnę. Pozdrawiam wszystkie majóweczki!

witajcie majowe mamusie :-)
mam nadzieję, że mogę jeszcze do was dołączyć ;-)działałam już na babyboomie, miałam być mamą z lipca 2011, niestety nie udało się i straciłam dzieciątko, ale teraz jest wszystko ok i jestem już w 7 miesiącu ciąży. Dziś mi się przypomniało, że jest to forum no i jestem :-) Mam termin na 14 maja, moje dziecię się nie wstydziło i dość szybko pokazało swoje klejnoty, imię już wybrane - będzie Pawełek. Maluszek daje o sobie znać niemal bez przerwy, czasem dość boleśnie;-), jest bardzo aktywny, 'rozmawia' sobie z tatusiem, stukają do siebie przez brzuszek:happy2: Postaram się co nieco popisać w odpowiednich wątkach, ale wszystkiego chyba nie ogarnę. Pozdrawiam wszystkie majóweczki!

Hej Dziewczyno :) witaj na forum majowym :D

reklama
Do góry