reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hej dziewczynki !
Musimy wszystkie wytrzymac jak najdłuzej w dwupaku ! trzymam kciuki zeby tak było !
As oby obeszło sie bez szpitala! lez jak najwiecej !
carmella mam nadz ze skrurcze mina i trzymam&&& za wizyte
patina, justynamika rowniez &&& za wizyte i za wszystkie inne ktore ominełam i potrzebujace

reklama
Witam w ponury czwartek:tak:U nas pochmurnie ale cieplo,mala zostala w domu bo okropnie kaszle:-(Popoludniu idziemy do lekarza:tak:
Za wszystkie podtrzebujace &&&&&& i dla chorowitkow zdrowka:tak:
Dzis siedzimy w domu rano przyszla siostra na kawke,ja ogarnelam mieszanie,a teraz relaks na bb:-DMala bawi sie w przedszkole wiec mam chwile dla siebie:tak:
Zycze milego czwartku bez skorczy i boli!!!!!!!

czarnula ja od zawsze wszystkie ciuchy prasuję na lewej stronie i tak też będzie z ciuszkami dziecięcymi:tak:
katasza współczuję atrakcji z zębem i powodzenia u dentysty
flaurka, fiore co do ostatniej części sagi to też najpierw przeczytałam a potem film obejrzałam:tak: szału nie było ale tak jak fiore napisałaś teraz film jest kręcony pod bardzo młodą publikę no i wiecznie ta sama mina Belli...:-D

S nadal walczy z malowaniem salonu, ja ogarnęłam się trochę włoski schną ia o 15.15 wizyta u gina.
I już zaczęłam 31 tydzień masakra jak ten czas leci!

Żeby czas szybciej minął do wizyty rzuciłam się w wir sprzątania. Niestety po zmienieniu pościeli i odkurzeniu połowy pokoju muszę zrobić krótką przerwę bo kręgosłup boli. Ale będzie dobrze. Kciuki trzymam :-)

Cześć wszystkim,

ja nadal w łóżeczku, katar odrobinę puścił - nie dusiłam się w nocy, więc jest to poprawa...:baffled: Dzięki za odpowiedzi co do mojego drętwienia, pocieszyło mnie to, że to sprawka Krzysia :tak:

Czarnula - ja na przeziębienie 3x dz. herbatka z lipy, do tego homeopatyczne Oscillococcinum. Na kaszel such bardzo dobra jest lipa, działa śluzotwórczo i pięknie zaczyna kaszel łagodzić :tak:
Co do ubranek - jeszcze ich nie prasowałam, ale w zamiarze mam prasować je na prawej stronie :tak:

Carmella - mam nadzieję, że Ci przeszło :tak:
As - leż i odpoczywaj &&& :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam mocno &&&&&&&&& za wszystkie potrzebujące i cierpiące!

As ja z powodu sytuacji rodzinnej zycze Ci zebys mogla zostac w domu,ale wydaje mi sie ze w szpitalu bylabys pod lepsza opieka.Nie podoba mi sie ten sluz z krwia.Wiesz lepiej ode mnie jak sie czujesz i co sie z Toba dzieje,ale ja bym tego tak nie pozostawila i pojechala jak najszybciej na e.r.Telefonicznie lekarz nie moze wiedziec co Ci jest,moze sie domyslac...przepraszam,ze az tak bardzo sobie pozwolilam na powiedzenie tych rzeczy,ale sie o Was martwie...Mysle caly czas i trzymam kciuki mocno zacisniete!
Kubusiowa ruchy dziecka mozesz czuc bardzo mocno i bardzo bolesnie...uroki ciazy ;-)
U nas pogoda przesliczna.W domu okna pootwierane a na dworzu cieplutko,az sie chce zyc!

Co do ksiazek,to ja czytam przynajmniej 3 na tydzien:zawstydzona/y:Ostatnio mi sie pomysly skonczyly,bo juz przeczytalam wiekszosc intresujacych i zeszlam na te "popularne"-wciaz pomiedzy wampirami,duchami,wiedzmami etc...Czyta sie je latwo i szybko.Ale tak sie przyzwyczailam do wloskich,ze jak mi przyslali ksiazke z PL to wciaz sie za nia zabrac nie moge :zawstydzona/y:
Poza tym zaczelam robic kolekcje,jako ze ludzie nie maja pomyslow na prezenty,tak pomyslalam,ze jak sa jakies ksiazki lub dvd,ktore czytam/oglada wiele razy,to chetnie je moge posiadac;-)Aktualnie dostalam ostatnie dvd z "E.R" i zaczelam kolecje dvd"Dr.House",tylko do "Grey's Anatomy" jakos sie nie moge przekonac:sorry:

Ostatnia edycja:
fiore - zazdroszczę Ci tak pięknej pogody :tak: u nas pochmurnie, mglisto, deszczowo i wilgotno :baffled::baffled::baffled: aż mi się chłodniej w mieszkanku zrobiło... o otwarciu okien nawet jeszcze nie marzę :-(

Oj oj wczoraj było tak ładniutko.że mycia okien mi się po :eek:zachciewało.(Tak szpetnie są brudne).a dziś znów mi się przy tym mżawkowaniu i mgle odechciało.Kiedy ja to umyję

fiore,ale ja doskonale wiem co mi jest.
Lekarz też to potwierdził.Rozwiera się szyjka i powoli odchodzi czop.Na to lekarstwa nie ma .Tylko leżenie,leżenie,leżenie....
Leki mam ,biorę i tyle mogę zrobić....
Dopóki wody nie odejdą to zawsze jest nadzieja...:baffled::baffled::baffled:
I na to liczę...
Dla mnie jechanie teraz na IP jest bardzo ryzykowne ,bardziej ryzykowne niż leżenie plackiem w domu....
Skurcze pojawiają się właśnie przy raptownych ruchach,chodzeniu itp...
Jak leże to skurczy nie mam..

reklama
Do góry