reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

to np jak mojego wyślę po to do apteki to ma spytać o silikonowe nakładki na sutki? są jakieś rodzaje czy coś? mój instynkt i intuicja podpowiadają mi przedwczesny poród:/ na dodatek mam od jakis 2-3 godzin dość silne skurcze, nawet z 2 razy krzyknęłam :/ i troche zbyt często są:/ mam nadzieję, że jeszcze z 9 tygodni przetrzymam

edit: chyba pojadę do szpitala:/ mam około 5 takich dość mocnych skurczy na godzinę a miedzy nimi kilka lżejszych + twardnienie brzucha:/ jak będę lub nie będę jechać to napiszę, poczekam jeszcze trochę...

edit: założyłam zimną maskę żelową na twarz i od razu ból głowy przeszedł, może te skurcze to ze stresu i te z przejdą..

edit3: dzwoniłam na izbę przyjęć, powiedziała, że jak nie przejdą mam przyjechać. wiem , że to dziwnie zabrzmi ale po założeniu takiej relaksującej maski jakby przechodzą i są słabsze:) może zostanę w domu

edit4: chyba wszystko przeszło, idę spać:)

Bo to dobrze jest no-spy łyknąć i się odprężyć. :-D

A ja się nie wyspałam, zasnęłam na plecach jak tylko się położyłam, a teraz mnie plecy strasznie bolą, na dodatek budziłam się co chwilkę bo było mi "tam" bardzo wilgotno :wściekła/y:

Czyli kolejny nudny dzień przede mną ;)

reklama
witam z rana
zakrecona dzisiaj jestem na maksa, tylko poduskzi pilnuję. Ależ bym się przespała... tylko co tu z dzieciakiem zrobic? :-)

Witam,
dusia &&&& za Mateuszka:tak:

Carmella jak dzisiaj sie czujesz?
Katasza trzymam kciuki zebys pozbyla sie bolu zeba:tak:

U nas dzis sniezyca z rana:szok: Pozniej i tak to wszystko stopnieje:wściekła/y:
Myslalam ze zgaga mnie oszczedza w ciazy i co mam taka ze nie moge lezec,bo odrazu zaczyna palic i pokarm sie cofa:wściekła/y: Ide dzis po renni albo inne cudo, mleko pomaga na chwile:eek:
Zycze milego wtorku:tak:

Cześć dziewczyny za wszystkie w potrzebie &&&&.Ja też po koszmarnej nocy co chwila budzenie się,pocenie,złe sny ,a teraz sie czuje jak obite jabłko.

Ostatnia edycja:
Od wyjścia ze szpitala męczy mnie paskudny kaszel, macie pomysł na jakiś syrop, cokolwiek co by mi mogło pomóc, co mogę w ciązy wziąść i najlepiej bez recepty?

Można brać flegaminę ale ja jej osobiście nie cierpię ale jest w miarę skuteczna.Ja to od jesieni biorę profilaktycznie rutinoskorbin i łyżkę pyłku pszczelego .Odpukać na razie nic poważniejszego sie nie przyplątało.

reklama
Do góry