reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mysiochomis nie szalej czasami z tym łóżeczkiem i szlifowaniem go, zebys skurczy nie miała, moj mąż zaczął szlifowac lozeczko i byl zmachany jak nie wiem, bo lakier byl twardy na łóżeczku i był problem z usunieciem go. Wiec po jakiejs godzinie szlifowania wkurzył sie i stwierdził ze sprobuje przemalowac lozeczko nie oszlifowane i zobaczy czy farba sie utrzyma i tak szczerze mowiac wcale nie widac roznicy miedzy czescia oszlifowana a nie oszlifowana. Farba ładnie sie trzyma, nie widac zeby sie odparzała badz odpadala.

A ja umieram na ból zęba. Dawno nie zdarzyło mi się wyć z bólu. W dzień było nieźle, ale teraz na wieczór to jakaś masakra. Wzięłam już 2 apapy i modlę się, żeby zaczęły działać i żebym choć trochę pospała w nocy. Jutro moja dentystka przyjmuje od 8, pójdę ją błagać żeby mnie przyjęła.

Wpadłam Wam tylko powiedzieć dobranoc. Jutro od rana jedziemy do Poznania do szpitala z Mateuszem na usunięcie migdałów, mam nadzieję, że tym razem się uda. Trzymajcie proszę &&&. Planowany powrót to piątek, więc pewnie dopiero wtedy uda mi się do Was napisać.
Uważajcie Kochane na siebie i do piątku.

Ja od dawien dawna na wielu rzeczach oszczędzałam poza jednym.Nie oszczędzam na różnych narzędziach typu szlifierki.wiertarki.betoniarki ,piły itp.Mój mąż lubi majsterkować i daje to też wymierne korzyści oraz spore oszczedności.Szlifowanie ręczne to na prawdę harówa

Dzisiaj jechałam odwiedzić szpital, wyobraziłam sobie, że za nieco ponad 2 miesiące przecież będę jechać rodzić tą samą trasą :O trochę się wystraszyłam a zarazem podekscytowałam, Pam tak mocno kopała w szpitalu gdy stałam, że aż bolało! (koło pępka) Nawet mój K. mocno czuł a on ma zniszczone dłonie pracą i prawie nic przez nie nie czuje:D a to były taaaaaaaaaaaaaaaakie kopy:D chyba z kolana:D (leży w poprzek)

dusia powodzenia!
A ja jakiejs swędziawki dostałam, na cąłym ciele. No normanie poczytac nie mogę, bo cąly czas się chorcuję. Idę pod prysznic, bo cos mnie trafi zaraz

Kilolek - swędzenie na całym ciele w ciąży to nie jest dobra sprawa, ktoś tu o tym pisał już. Głupio zabrzmi, ale oby to od brudu było:)

reklama
Do góry