reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

agasim - co za wstrętny babol z tej lekarki:angry:i niby to kobieta najlepiej zrozumie drugą kobiete..akurat..Tak jak piszesz, najważniejsze, ze z dzidzią dobrze:-)
a komody Ci zazdroszczę..i w ogóle syndromu..ja juz też bym chciała ze wszystkim ruszyć, ale jakoś trudno mi to przełożyć na działanie.Swoja drogą to ciekawe, bo zasadniczo właśnie zachowuję sie odwrotnie, tzn. działam a nie gadam, a tu o..
As - o rany..mniam, mniam..już się głodna zrobiłam..i jeszcze te truskawki..a właśnie widziałam kiedyś reklame w tv i pomyślalam o mojej córeczce, zeby jej kupic, ale jakos nie dotarlam do B.

A powiem Wam jeszcze, że mi moja 4-latka komplement wczoraj zasunęła. Ogląda bajkę z misiem Bernim w komputerze i nagle woła: Mamo, ty jestes podobna do misia Berniego...no normalnie baaaaaaaardzo smieszne to było;-)

reklama
hehehe
Fiore, ale Ty jesteś wredota z tymi truskawkami:-p. Zdrówka Ci życzę Kochana!

Aimee, dzięki za zrozumienie. Ja sobie tłumaczę, że ten babsztyl mi po prostu zazdrości dzidziusia i dlatego tak się zachowała. Bo inaczej jej nie potrafię wytłumaczyć. Może miała zły dzień...

Ty jesteś podobna do misia Berniego, a mój brat ostatnio skomentował, jak weszłam do pokoju, gdzie oglądał tv: "Hej, zabierz ten bęben z ekranu". Bo i teraz brat ma ksywkę Bęben;-p

Ostatnia edycja:
czesc
wpadlam tylko zameldowac, ze zyję
stresy mam dzisiaj dalej, ale cnienie sie unormowalo.
tez niestety wstajęw nocy na leki, ale co tam, szykuję sobie py łóżku. W maju juz nie bedize tak lekko trzeba bedzie wstac i się porządnie rozbudzić ;-)
zmykam skombinowac jakis obiad

Wróciłam od lekarza, ciśnienie w miarę w normie, dostałam skierowania na badania, jutro muszę jechać je zrobić... Mam nadzieję, że wyjdą dobrze :baffled::baffled:
Gotuje mi się barszcz czerwony, na drugie danie zrobię dla siebie pierś z kurczaka z ziemniaczkami, a M nie wiem co będzie chciał...
Chyba coś mi zaszkodziło, żołądek nadal się odzywa, a do tego jakieś rozwolnienie się zaczyna :no::baffled::baffled:
Ponadto zmarzły mi nogi jak wracałam z ośrodka i muszę wziąć urosept, bo mam obawy jak to się może skończyć... a nerka oczywiście boli dalej... Idę wstawić pranie, trzeba się zabrać do życia, a nie biadolić :sorry2::sorry2:

Anik w 1 ciazy brałam 6 tabl magnezu dziennie i nic mi nie bylo, zadnych dolegliwosci, mysle ze masz jakiegos wiruska;-)taka dawka dopiero ma wplyw na skurcze macicy:tak:

Muszę zrobić przerwę, bo przyjeżdżają teściowie z wizytą do wnuczki..oj..nie lubię, ale to raz w miesiącu, więc jakoś przeleci..
do wieczorka zatem albo jutra .pa.

reklama
2xdziennie to raczej nie powinno Ci zaszkodzic...moze faktycznie cos podlapalas...z naturalnych metod powstrzymywania biegunki pomaga lyzka naturalnego kakaa pomieszanego z lyzla maki ziemniaczanej z odrobina wody aby dalo sie to wypic....mi zawsze pomaga

Do góry