reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Znam ten film prawie na pamięć i znam te dane od bardzo dawna .
A ja chyba wklejałam tego linka już ...
To tego filmu jest jeszcze krótki artykuł na STOP NOP ;-)
Nie szczepię od 2005 roku i teraz też nie zamierzam.
Wyznaję tę samą zasadę .
Organizm powinien sam się bronić bo tak został stworzony ,więc trzeba mu na to pozwolić .:tak::tak::tak:

Dziewczyny powiedzcie mi...
czy mozna w ciazy smarowac sie amolem???
bo nie chce brac tabletek przeciwbolowych a zaraz mi glowe rozwali:angry:

reklama
Hej Dziewczyny :)

Jeszcze Was doczytuję powoli :p
Dziś pochodziłam trochę z Ciachem po sklepach w ramach spaceru bo bardzo ładnie na dworze było.
Tylko kurde mam po tych spacerach skurcze utrzymujące się jeszcze z 2h nawet jak się położę. No i jak mały zaczyna skakać to też zaraz mnie skurcz łapie.
Jutro idę na wizytę do gina. Dowiem się jakie cudo-chłop mi rośnie. Biorę ze sobą moją mamę. Ona podczas swoich ciąż nigdy nie miała robionego USG więc sobie popatrzy jak to wygląda :p

Po południu mam jutro jeszcze szkołę rodzenia działającą przy szpitalu. Zobaczę co mnie czeka ciekawego...
Kapciuszki muszę zabrać ze sobą :p

W tym tygodniu chyba się wezmę za odnawianie łóżeczka. Trza je oszlifować, się namacham jak głupia

Pozdrówka I miłego Wieczorku :*

Do góry