reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam z rana

Przespalam dzisiaj 8 godzina, 2 razy tyle co normalnie :biggrin2: z jedną pobudka w środku nocy na leki. A spałam tak mocno, ze nawet nie wiem kiedy A. do pracy poszedł.
Dzisiaj strajk na przedszkole, nie chcialo mi sie rano wstawać. Siedzimy sobie w domku. Chciałam na mały spacerek isc ale znów leje i nie zapowiada się by przestało.

reklama
Witam z rana:tak:
Witam nowe mamusie:tak:
As wspolczuje,Trzymam &&&&& zeby sytuacja jakos sie rozwiazala i Kubus poczul sie lepiej:tak:za Ciebie i Karolinke oczywiscie tez &&&&&&&:tak:
Fiore dobrze ze juz w domku, trzymajcie sie:tak:
Ja dzis tez dosc leniwi dzien bede miala:tak:Na 17 do lekarza po skierowania na badania krew i mocz:tak: Popoludniu jade po mala do przedszkola:tak: Dzis jeszcze musze ogarnac kibelek i lazienke zeby jutro sobie dluzej podpac:-D
Milego dnia zycze, bez skorczy!!!!!

Witam sie juz po śniadanku :happy:
Ja tak samo dzisiaj planuje leniwy dzień :tak: idę zaraz tylko po chlebek i soczek i to koniec wyjśc na dzisiaj .

As oby ci te skurcze szybko minęły !

Majówki dbajcie o siebie , odpoczywajcie ile mozecie i obysmy wszystkie dotrwały jak najdłuzej w dwupaku :tak:

Miłego dnia wszystkim i takiego bezproblemowego ,trzymam &&&:tak:

a i witam kolejna nowa mame :tak:

Siemka piątkowo!!!

Mała jeszcze śpi, tatuś dołączył po nocce a ja buszuję od rana :-D o 6:30 obudził mnie taki skurcz w łydce że teraz ze 3 dni będzie mnie noga bolała... :eek: Więc wstałam, zmierzyłam cukier na czczo, zjadłam śniadanko, po godzinie znów pomiar cukru a teraz podczytuję bb :-)

Za potrzebujących trzymam &&&

Wszystkim życzę miłego dzionka!!!

witam i ja piątkowo !
Nie wyspana jestem bo ciągle się budziłam , do tego strasznie realny sen :szok:,Śniło mi sie że urodziłam w łóżku przebudziłam sie i szukałam dziecka po łóżku wow ale się wystraszyłam , to chyba przez ten natłok skurczy , twardnien na BB :szok:

Mały w przedszkolu , ja się zabieram za sprzatanko i pozniej musze wyjsc po wyniki z glukozy ?:sorry:
a tam pada na całego bryyyy wiosno gdzie jesteś ?????

Witam i ja z rana, kawa wypita coś tam zjedzone, dziecie w przedszkolu:tak:
Ale nie bedzie tak kolorowo bo popoludniu wybieram sie sama do stolicy na badania z okami:-D ciekawe czy trafie:eek:i czy kierowcy na moj widok nie beda jezdzic po kraweznikach:cool2::confused2:ale jakos dam rade. W koncu do porodu juz blisko i musze porzadek z tymi oczami zrobic i to zaswiadczenie moze mi dadza w koncu:tak:
Mnie nadal dusi i ciezko mi z tym, nie spie od 4:eek:tak zle tak niedobrze, ucisk mam na zebra, przepone i żołądek bo nawet jak jadlam kanapke to mnie bolal. Swoja droga to dziwne bo w tamtej ciazy mialam bardzo nisko brzuch, teraz mam wyzej a sytuacja sie powtarza:zawstydzona/y:
Milego dnia, u mnie piecze sie własnie babka ziemniaczana z przepisu ktory wstawila chyba Czarnula:-)mam nadzieje ze nie zrobilam za wysokiej i sie upiecze.

Witajcie.
Dopiero wstałam.
Skurcze są nadal ,ale mniejsze.
Talepanie serca i drżenie rąk również mnie nie opuszcza.
Szykujemy powoli się do tego psychiatry z młodym .
Zawiezie nad Darek ,a potem nie wiem jak wrócimy....:sorry::sorry::sorry:
Wpadnę po południu .
Trzymajcie kciuki za Kubulca ,żeby wytrzymał te 90 minut i nie odwalił jakiegoś numeru stulecia.:szok::szok::-D:-D:-D

o ja głupia :zawstydzona/y:i naiwna:wściekła/y: wyszłam na dwór nie sprawdzajac nawet jak na nim jest :eek:
Mówie sobie wieje , pochmurno to na pewno i chłodno wiec ubralam czape i szalik i owinełam sie jak by mróz trzaskał :eek: do tego jeszcze zarzuciłam rekawiczki czyli full wypas zimowy :cool2: wychodze , przeszłam kilka metrow i mówie co jest :confused2: ale ciepło sie zrobiło . no nic ide dalej ,powoli robi mi sie gorąco .patrze na taki wielki termometr ktory wisi u nas przy MPK a tam + 11 st :szok:! myślalam ze padne. zanim doszlam po chleb i spowrotem do domu to byłam spocona jak mysz :realmad::oo: a czapki zdjac nie moglam bo bym moja fryzura chyba wystraszyła wszystkich na ulicy :zawstydzona/y:
wiec pomijajac te chmurki i wietrzyk to nareszcie czuć wiosne :-D ide wypic caly sok bo mnie az suszy po tym wszystkim:rofl2:

p.s As trzymam kciuki za synka i wizyte oby obyła sie bez przeszkód

As, powodzenia i obyście dobrze wszystko załatwili&&&

Witam nową Mamę na forum;0

Ja wstałam dziś dopiero o 9.30 ale mam fatalną nockę za sobą, kładłam się ze strasznym bólem głowy, w nocy budziłam się dosłownie co godzinę a jak już zasnęłam to śniły mi się jakieś bzdury. Do tego znów boli mnie cała lewa strona, żebra, kłuje w okolicy serca - co to może być? Wy też tak macie?

Miłego i spokojnego dnia:-)

reklama
dzien dobry wszystkim!
moja nocka minela nawet niezle dzisiaj. tylko 3 pobudki w tym ostatnia jak maz przed 6 wstawal do pracy.
Karolki, moj maly tez gdzies w gorych okolicach bo od wczoraj straznie mnie dusi :/ nie wspominajac o tym ze nie ma juz pozycji w ktorej byloby mi wygodnie.
As, trzymam kciuki za Ciebie i Kubusia! bedzie dobrze!
trzymam kciuki za wszystkie pozostale potrzebujace!
dusia, mnie tez boli lewa strona ale ja czuje ze moj maly sie tam usadowil bo od czasu zapodaje mi tam niezle kopniaki.
milego dnia dziewczynki! ja ide na drugie sniadanko :)

Do góry