reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

anik :) to akurat był pluskwiak białoplamy...

Zjadłam przed chwilą pół kilo orzeszków ziemnych :szok::szok: to się skończy bardzo źle :dry::dry: napady głodu są w moim wykonaniu okropne ale nie mogę się powstrzymać ...:eek:

Pozdrówka :*
Fajnie, że oboje mamcie zamiłowanie do zwierzaczków ;-) Ja też mam takie napady głodu, najpierw nie mogę sie powstrzymać a potem nie mogę się ruszać;-);-)

reklama
Wpadam na moment się przywitać, bo właśnie się zbieramy :-)
As dzięki za odpowiedź :-) skurcze łydek też mam, może tym się zasugerował hehe :-D
zanetaa nie denerwuj się :no: z facetami jest jak z dziećmi, czasami trzeba pilnować na każdym kroku po prostu, bo strach się bać co zmajstrują zostawieni sami sobie :confused2:
Krzyś od dwóch dni jest strasznie aktywny i bardzo mało śpi... terroryzuje mame kopniaczkami - ale to dobrze, nie narzekam.

Zmykam :-D buziaki ;*

Witam dzisiaj .Mam problem wczoraj dostałam karuzelę fisher price (na baterie ale bez baterii używana .Baterie tam są potrzebne takie kobyły aż 4 sztuki R20 .Nie wiem czy ona będzie działać no i jak kupię te baterie żeby sprawdzić i np działać nie będzie to co z nimi zrobić(tymi bateriami)może jakieś pomysły.No i podpowiedzcie jak zrobić ten suwaczek

Witam sie na szybko i zaraz spadam:tak:Dzis kladlam sie o 3 a o 7 juz mala sie obudzila:crazy: O 12 sie polozylam na 2 godzinki i mala tez zasnela:tak: Jestem nie do zycia,przeczytalam Wasze posty ale juz nie odpisuje:no:Jutro zajrze na dluzej:tak:U nas mokro, deszcz pada ale jest cieplo:tak:
Milej niedzieli do jutra:tak:

a ja całe popołudnie spędziłam na pogotowiu:/ okazało się mąż wczoraj przed pracą skręcił kostkę i tak kuśtykał całą dniówkę i jeszcze rano tą wiśniówką poprawił:/ mamy szynę, zastrzyki i do załatwienia L-4, podbicie legitymacji i zakupy - jak ja to zrobię?

azula na samej górze masz różowy pasek narzędzi, klikasz >operacje< potem z lewej strony >Moje Ustawienia< i tam masz >edytuj sygnaturę<

Aby suwaczek stworzyć kliknij np. na mój i przekieruje Cię na stronę. Potem kopiujejesz BBCode i wklejasz w edycji, zatwierdzasz i gotowe ;-)

Tak w ogóle to witaj na majówkach :-):tak: Super że urodzicie na jeden czas z synową (bo jak dobrze zrozumiałam masz tylko synów) Dzieciaczki się razem odchowają i będziesz bardziej na bierząco z nowościami dzięki towarzyszom :tak: Bo wiadomo to co było nawet 20 lat temu a jest teraz to przepaść ogromna ;-):-)

Baterie hmmm... sztuka kosztuje około 4-5zeta więc może nie doprowadzą do bankructwa a na pewno soę z czasem przydadzą jak Amelka zacznie dostawać zabawki edukacyjne :-D wtedy to dopiero majątek idzie na baterie...

zanetaa to się macie... może dlatego sie znieczulił po robocie... :-D

Carmella współczuje wymiotów... wrrr... dla mnie nie ma nic gorszego...

dorka to dziś lepszej nocki życzę ;-)

Ostatnia edycja:
no właśnie nie wymiotuję tylko mam wymiotny kaszel sam, tak to mam rzygi w gardle cały czas, czasem wlecą do ust ale się cofną.. jak wypiję coś zimnego to za chwilę to zimne czuję w gardle ;) fu

zobaczymy:eek: I co to wyszło?????????? Chyba nie umiem ale bardzo dziękuję za chęć pomocy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry