reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja dopiero teraz weszłam, nadrabiam i oczom nie wierzę.
Dziewczynki trzymajcie się, musimy w dwupakach wytrzymać wszystkie do maja:)
Kilolek, cieszę się, że to był fałszywy alarm i że jesteś już w domku.
Litle nina - jak samopoczucie, mam nadzieję, że lepiej.
Nuta - sto lat, sto lat... :) Szczęśliwego rozwiązania przede wszystkim!!!
Ja zjadłam dziś 3 pączki i 2 porcje lodów, masakra!
Pierwsza partia ciuszków dziś wyprasowana, laboratorium zaliczone a jutro 15.45 wizyta u gina - trzymajcie kciuki proszę.
Dobrej nocy:)

reklama
pączki usmażone uufff mam dość
kilolek dobrze że już wróciłaś uważaj na siebie
martaik jelitówka jest straszna dobrze że masz już za sobą!
miłej nocki papatki;-)

kilolek, dobrze ze to nic powaznego i ze do nas wrocilas :) uwazaj na siebie i odpoczywaj!
martaik, fajnie ze tez jestes znowu z nami. wspolczuje jelitowki ale dobrze ze juz doszliscie do siebie.
ja sie juz zbieram do lozeczka. dobranoc dziewczynki i do jutra!

As76 się do mnie dobiła, czuję się już znacznie lepiej, ale jutro się chyba wybieram na przyśpieszoną wizytę. Pomogło duuuużo no spy i leżenie ;)

reklama
Dziewczyny, ale nastraszylyscie nas na forum! Same niemniej przerazone... Dobrze Kilolku, ze alarm falszywy, Little_Nina - daj koniecznie znac po wizycie.

Trzymajcie sie dzielnie - zwlaszcza wszystkie chorowitki! Spijcie spokojnie.

No i jeszcze najlepsze zyczenia dla Nutki :) Sto lat!

Ostatnia edycja:
Do góry