reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

little nina a na jakimś stemplu nie masz nr. tel swojego gina? Może przyjmuje jeszcze w jakimś pobliskim miejscu :tak:

Podjedź koniecznie na IP nie można lekceważyć tak doskwierających objawów... :no:

Matko ja wam współczuję tych dolegliwości... :sorry: Mi jakoś nic nie dokucza na razie, tfu, tfu...

reklama
As zle sie wyrazialam i masz racje,ja to co innego,ale juz napisalam,ze lepiej jechac i sprawdzic i lepiej zeby sie "sluchac" Ciebie niz mnie :zawstydzona/y:

Też uważam, że lepiej na IP i sprawdzić:tak:

W takie dni jak dziś to nawet kosmetyczka nie cieszy. Zrobiłam hennę i regulację brwi, jakąś maseczkę wzmacniającą naczynka i koniec. Regulacji brwi nie znoszę, tzn. jak sama sobie robię (krzywo
laugh.gif
) to mnie nic nie boli, a u kosmetyczki to jakby mi jakieś igły wbijała albo skalpelem nacinała. Aż mi łzy lecą, a ona ma wyrzuty sumienia. Też tak macie?

Na Kwietniówkach wyczytałam, że średnia krajowa 2,5 pączka więc ja już prawie normę zjadłam, bo mam 2 za sobą, a kupiłam w cukierni kolejne 6.

As zle sie wyrazialam i masz racje,ja to co innego,ale juz napisalam,ze lepiej jechac i sprawdzic i lepiej zeby sie "sluchac" Ciebie niz mnie :zawstydzona/y:

To nie licytacja i nie chodzi kto ma rację .
Ja tylko napisałam ,że Ty jesteś pod stała kontrolą i to jest sprawdzone ,a w tym przypadku to jedna wielka niewiadoma . ;-)
Ja bym nie ryzykowała po doświadczeniach z małym...:no::no:
Każdy ma jednak swój rozum i wie co robi .
Każdy też może dokonywać wyborów ...

U nas tradycji paczkowej nie ma i bardzo sie z tego ciesze,a zapomnialam ze w PL jest tlusty czwartek i dopiero teraz do mnie dotarlo czemu o tych paczkach piszecie:zawstydzona/y:
Bosch czuje sie strasznie i martwie sie o reszte majoweczek :-(

Witam w tłusty czwartek,
śnieg pada, ale się topi. Przeraża mnie ta ciapa, która z tego powstanie.
Zjadłam dwa pączki i mi niedobrze.
Poza tym zła i marudna jestem, bo do 4.00 nie mogłam zasnąć, a przed 9:00 Lenka zrobiła nam pobudkę.
Na 12:00 idę do kosmetyczki - może wizyta u niej poprawi mi nastrój;-)

Nuta - spełnienia marzeń!
Elvie to chyba na zmianę śpimy, bo ja od 4 rano na nogach. Obudził mnie mąż, dałam mu lekarstwa bo się czuł strasznie i zasnął, a ja juz nie...
Nuta, Wszystkiego najlepszego :)
Kikolek trzymam kciuki, mam nadzieję, że to fałszywy alarm
Ja tez bym pojechała do szpitala, nie ma co ryzykować...

Chyba zazyna przechodzić, jak sobie pochodziłam chwilkę i kucałam. Teraz leże, brzuch miekki, wzielam no spę jeszcze, maluch się rusza. Nadal paskudny ucisk czuje i ciągnie, jeśli nie przejdzie za jakis czas jade do szpitala.

Cześć dziewczyny,
witam się pączkowo :-D
Nuta - 100 latek! spełnienia marzeń :tak:
kilolek - &&&&
Ja dzisiaj opchnęłam za dużo pączków ;-) póki co na jedzenie nawet nie patrzę, taka jestem pełna :tak:
Mam pytanko - czy do glukozy można dodać coś, co zmieniłoby trochę jej smak? Bo obawiam się, że takiej czystej nie przełknę...:confused2:

Dziś moje skurcze na szczęście przeszły, chciałabym zabrać się za sprzątanie, ale mam pewne obawy, jak to się może skończyć.

little_nina - mam nadzieję, że Ci przejdzie i to fałszywy alarm :tak: trzymaj się :happy:

kilolek kochana trzymam kciuki
as dzięki za wieści od dziewczyn!
nuta wszystkiego naj naj :tak:
little_nina uważaj na siebie!
wszystkim życzę miłęgo dnia ja zmykam robić pączki i faworki może mnie dzieciaki nie zamęczą:-p
nie chce was wkurzac ale u mnie przynajmniej narazie wiosna 9 stopni słoneczko trochę się przebija:-) a wy uważajcie kochane na siebie wszystkie:tak:

reklama
Do góry