reklama
Paula21
Grudzień '07
As jak będziecie się kontaktowały to pozdrów ją od nas serdecznie!!!
Kilolku trzymam mocne &&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się Kochana!!!
Kilolku trzymam mocne &&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się Kochana!!!
little_nina
Fanka BB :)
O kurczę, co się znów stało? Trzymam kciuki!Dziewczynki
Trzymajcie kciuki za naszą kilolek...
Jest w szpitalu .:-(
Sprawa dość poważna ,ale miejmy nadzieję ,że na strachu się skończy .
Ilonka trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze skarbie !!!!!!
...gryząc poduszkę z bólu.
podewjrzenie wysączania wód płodowych...
Ale nie przesądzajmy jeszcze ...
Na razie tylko podejrzenie .
Oby to fałszywy alarm...
Utworzyłam Wam wątek
Wieści ze szpitala tak jak chciałyście .
Zapraszam do przeglądania .
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/wiesci-ze-szpitala-bez-komentarzy-56945/
Ale nie przesądzajmy jeszcze ...
Na razie tylko podejrzenie .
Oby to fałszywy alarm...
Utworzyłam Wam wątek
Wieści ze szpitala tak jak chciałyście .
Zapraszam do przeglądania .
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/wiesci-ze-szpitala-bez-komentarzy-56945/
little_nina
Dzięki serdeczne za wątek, będzie przejrzyściej znacznie.
Wiem że w ciąży ciepłych okładów na brzuch nie wolno, a na plecy? plecy, miednice? Zaraz zwariuje chyba, nawet sie położyć nie mogę bo boli. Boli i kurde twardnieje, dziś już 5 nosp zżarłam. A wiecie może ile max można no spy wziąśc?
Wiem że w ciąży ciepłych okładów na brzuch nie wolno, a na plecy? plecy, miednice? Zaraz zwariuje chyba, nawet sie położyć nie mogę bo boli. Boli i kurde twardnieje, dziś już 5 nosp zżarłam. A wiecie może ile max można no spy wziąśc?
Opisz mi jak wyglada ten ból .Dzięki serdeczne za wątek, będzie przejrzyściej znacznie.
Można zjeść do 8 Nosp forte na dobę .:-):-)
natalka1704
Kilolek trzymam mocno kciuki!!! Musi byc dobrze !!!
little_nina
Ja mam zwykłą no spę, może dlatego tak słabo działa.
Rwie mnie cały dół brzucha, dół pleców, biodra, kroczę. Cały czas czuję tez taki ucisk w środku i mam bez przerwy wrażenie pęcherza tak pełnego że aż boli. I zaczynają mi sie sztywne plecy i biodra robić, wstawać musze etapami, bo boli. I momentami dochodzi bolesne stawianie sie brzucha, ale zdecydowanie nieregularne i momentami trzymające długo. Od wczoraj, od jakiejś 17 tak mam, nie wyspałam się i już zmęczona jestem tym :/
Ale maluch się rusza normalnie, tylko że teraz każdy jego ruch jest paskudnie bolesny.
Rwie mnie cały dół brzucha, dół pleców, biodra, kroczę. Cały czas czuję tez taki ucisk w środku i mam bez przerwy wrażenie pęcherza tak pełnego że aż boli. I zaczynają mi sie sztywne plecy i biodra robić, wstawać musze etapami, bo boli. I momentami dochodzi bolesne stawianie sie brzucha, ale zdecydowanie nieregularne i momentami trzymające długo. Od wczoraj, od jakiejś 17 tak mam, nie wyspałam się i już zmęczona jestem tym :/
Ale maluch się rusza normalnie, tylko że teraz każdy jego ruch jest paskudnie bolesny.
Ostatnia edycja:
reklama
she_84
kilolek, trzymamy kciuki! oby to nic powaznego, wracaj do nas szybciutko
Podziel się: