reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Dziewczynki
Trzymajcie kciuki za naszą kilolek...
Jest w szpitalu .:-(
Sprawa dość poważna ,ale miejmy nadzieję ,że na strachu się skończy .
Ilonka trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze skarbie !!!!!!

reklama
Dziewczynki
Trzymajcie kciuki za naszą kilolek...
Jest w szpitalu .:-(
Sprawa dość poważna ,ale miejmy nadzieję ,że na strachu się skończy .
Ilonka trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze skarbie !!!!!!
O kurczę, co się znów stało? Trzymam kciuki!

...gryząc poduszkę z bólu.

Dzięki serdeczne za wątek, będzie przejrzyściej znacznie.

Wiem że w ciąży ciepłych okładów na brzuch nie wolno, a na plecy? plecy, miednice? Zaraz zwariuje chyba, nawet sie położyć nie mogę bo boli. Boli i kurde twardnieje, dziś już 5 nosp zżarłam. A wiecie może ile max można no spy wziąśc?

Dzięki serdeczne za wątek, będzie przejrzyściej znacznie.

Wiem że w ciąży ciepłych okładów na brzuch nie wolno, a na plecy? plecy, miednice? Zaraz zwariuje chyba, nawet sie położyć nie mogę bo boli. Boli i kurde twardnieje, dziś już 5 nosp zżarłam. A wiecie może ile max można no spy wziąśc?
Opisz mi jak wyglada ten ból .
Można zjeść do 8 Nosp forte na dobę .:-):-)

Ja mam zwykłą no spę, może dlatego tak słabo działa.

Rwie mnie cały dół brzucha, dół pleców, biodra, kroczę. Cały czas czuję tez taki ucisk w środku i mam bez przerwy wrażenie pęcherza tak pełnego że aż boli. I zaczynają mi sie sztywne plecy i biodra robić, wstawać musze etapami, bo boli. I momentami dochodzi bolesne stawianie sie brzucha, ale zdecydowanie nieregularne i momentami trzymające długo. Od wczoraj, od jakiejś 17 tak mam, nie wyspałam się i już zmęczona jestem tym :/

Ale maluch się rusza normalnie, tylko że teraz każdy jego ruch jest paskudnie bolesny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry