reklama
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Cudne te wasze chlopaki
Dzis byla w zatoce woda jak w jeziorze - zero fal, woda taka przejrzysta, nawet tam, gdzie juz nie siegalam gruntu, kazdy kamyk na dnie bylo widac! Takze sobie we trojke z psem poplywalismy, no i syek na czwartego sie tez zalapal. Ostatnio chyba ze 2 tyg nie plywalam i przez ten czas moj stary za duzy stroj z luznego zrobil sie taki na styk... Bluzki jeszcz mieszcze, ale zaczynam sie bac rozpoczetego trzeciego trymestru!
Flaurka
Fanka BB :)
Wikasik, działasz mi na nerwa opisując swoje kąpiele w oceanie, gdy ja z przerażeniem patrzę za okno a tu trzeba sie z domu ruszyć żartuję i zazdraszczam
To co - może jakieś dziewczynki się pokażą w towarzystwie, bo naszym chłopakom tak nudno bez kobiet
To co - może jakieś dziewczynki się pokażą w towarzystwie, bo naszym chłopakom tak nudno bez kobiet
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Przepraszam
Na swa obrone dodam, ze jak wy juz o sniegu zapomnicie i bedziecie sie cieszyc wiosna, to u mnie zacznie sie dluuuuga jesien (powiedzmy, ze zima nie bede tej pory roku nazywac).
Na swa obrone dodam, ze jak wy juz o sniegu zapomnicie i bedziecie sie cieszyc wiosna, to u mnie zacznie sie dluuuuga jesien (powiedzmy, ze zima nie bede tej pory roku nazywac).
she_84
czesc dziewczyny! mile poznac malych kawalerow u nas tez bialo za oknami i caly czas sypie. do tego okropny wiatr. dobrze ze nie musze sie dzisiaj nigdzie ruszac bo pewnie bym sie stad nie wydostala tez mam nadzieje ze to ostatnie dni zimy i czekam na temperature 33 stopnie jak u wikasik
milego dnia wszystkim majoweczkom i dzieciaczkom!!!
milego dnia wszystkim majoweczkom i dzieciaczkom!!!
fiore
Kochane,gratuluje udanych wizyt i poznania plci maluszkow.
Weszlam sie tylko przywitac,chcialam choc na chwile na inne watki pozagladac,ale sil nie mam na odpisywanie...wlasnie walcze z temperatura i znowu mi sie zbiera na wymioty:-(Wirus oczywiscie po S przeszedl na mnie i na malenka No i czekam na wyniki badan,po ktore pojechal maz-pierwszy raz tak intensywnie sie martwie co mi powiedza i co bedzie dalej.
Postaram sie jakos wpasc pozniej i napisac "u lekarza" jakie wyniki.
Trzymajcie sie cieplo! :* (p.s.u nas ok.+8'C i slonce,wiec chorowac w taka pogode to po prostu wstyd!)
Weszlam sie tylko przywitac,chcialam choc na chwile na inne watki pozagladac,ale sil nie mam na odpisywanie...wlasnie walcze z temperatura i znowu mi sie zbiera na wymioty:-(Wirus oczywiscie po S przeszedl na mnie i na malenka No i czekam na wyniki badan,po ktore pojechal maz-pierwszy raz tak intensywnie sie martwie co mi powiedza i co bedzie dalej.
Postaram sie jakos wpasc pozniej i napisac "u lekarza" jakie wyniki.
Trzymajcie sie cieplo! :* (p.s.u nas ok.+8'C i slonce,wiec chorowac w taka pogode to po prostu wstyd!)
little_nina
Podczytuje nadal cichutko
U mnie śniezyca za oknem, a tu do sklepu iść trzeba
U mnie śniezyca za oknem, a tu do sklepu iść trzeba
Gratuluje udanych wizyt i oby kolejne byly jeszcze optymistyczniejsze...U nas juz wiosenkowo +8st
Ja w tej chwili zalapalam dola ciazowego..gruba jestem i brzydka..wlosy nie takie i wszystko do d.
Juz sie nie moge doczekac kwietnia chociaz aby ten etap miec juz za soba...ciaza to nie jest moj ukochany stan musze przyznac obiektywnie.
Ja w tej chwili zalapalam dola ciazowego..gruba jestem i brzydka..wlosy nie takie i wszystko do d.
Juz sie nie moge doczekac kwietnia chociaz aby ten etap miec juz za soba...ciaza to nie jest moj ukochany stan musze przyznac obiektywnie.
No i tyle z leniwego dnia. Zdrzemnęłam się pół godzinki i obudziłam jak nowo narodzona, pełna zapału. W efekcie tego wyszorowałam kuchnię, łącznie z kuchenką i piekarnikiem. Teraz chwilę odsapnę i chyba powalczę z kurzem w pokoju- panele, brak dywanu i pies są niezastąpionym źródłem rozrywki w walce z kurzem :-)
Abstrahując od tematu to przypomniała mi się rada mojej koleżanki- matki 2 miesięcznej Noemi- "jeśli masz coś do czytania o dzieciach, opiece nad nimi i wychowaniu to czytaj teraz. Później nie ma czasu" ;-)
Abstrahując od tematu to przypomniała mi się rada mojej koleżanki- matki 2 miesięcznej Noemi- "jeśli masz coś do czytania o dzieciach, opiece nad nimi i wychowaniu to czytaj teraz. Później nie ma czasu" ;-)
reklama
Witam z zaśnieżonego Leszna
Nie odzywałam się kilka dni ale codziennie Was podczytywałam. Jakoś weny ostatnio nie mam a poza tym od poniedziałku chodziłam do pracy bo szefowa prosiła mnie pomoc.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt,poznania płci a za potrzebujące nieustanne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizytę w piątek popołudniu i już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że naszej Olce nic nie wyrosło hi,hi
Pierwsze ciuszki wyprane, czekają na prasowanie, komoda zamówiona - ma być jutro
Mam do Was pytanie (wiem, że za wcześnie jeszcze), ale jakiego rodzaju ciuszki szykujecie na dzień wyjścia ze szpitala dla Waszych pociech?
Zmykam bo zaraz jedziemy odebrać małego od teściowej i na urodziny bratowej W.
Miłego popołudnia:-)
Nie odzywałam się kilka dni ale codziennie Was podczytywałam. Jakoś weny ostatnio nie mam a poza tym od poniedziałku chodziłam do pracy bo szefowa prosiła mnie pomoc.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt,poznania płci a za potrzebujące nieustanne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizytę w piątek popołudniu i już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że naszej Olce nic nie wyrosło hi,hi
Pierwsze ciuszki wyprane, czekają na prasowanie, komoda zamówiona - ma być jutro
Mam do Was pytanie (wiem, że za wcześnie jeszcze), ale jakiego rodzaju ciuszki szykujecie na dzień wyjścia ze szpitala dla Waszych pociech?
Zmykam bo zaraz jedziemy odebrać małego od teściowej i na urodziny bratowej W.
Miłego popołudnia:-)
Podziel się: