reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Jestem juz w domu.
Cudne te wasze chlopaki :tak:

Dzis byla w zatoce woda jak w jeziorze - zero fal, woda taka przejrzysta, nawet tam, gdzie juz nie siegalam gruntu, kazdy kamyk na dnie bylo widac! Takze sobie we trojke z psem poplywalismy, no i syek na czwartego sie tez zalapal. Ostatnio chyba ze 2 tyg nie plywalam i przez ten czas moj stary za duzy stroj z luznego zrobil sie taki na styk... Bluzki jeszcz mieszcze, ale zaczynam sie bac rozpoczetego trzeciego trymestru!

Wikasik, działasz mi na nerwa opisując swoje kąpiele w oceanie, gdy ja z przerażeniem patrzę za okno a tu trzeba sie z domu ruszyć:) żartuję i zazdraszczam:)

To co - może jakieś dziewczynki się pokażą w towarzystwie, bo naszym chłopakom tak nudno bez kobiet;)

Przepraszam :zawstydzona/y:

Na swa obrone dodam, ze jak wy juz o sniegu zapomnicie i bedziecie sie cieszyc wiosna, to u mnie zacznie sie dluuuuga jesien (powiedzmy, ze zima nie bede tej pory roku nazywac).

czesc dziewczyny! mile poznac malych kawalerow :) u nas tez bialo za oknami i caly czas sypie. do tego okropny wiatr. dobrze ze nie musze sie dzisiaj nigdzie ruszac bo pewnie bym sie stad nie wydostala :) tez mam nadzieje ze to ostatnie dni zimy i czekam na temperature 33 stopnie jak u wikasik :)
milego dnia wszystkim majoweczkom i dzieciaczkom!!!

Kochane,gratuluje udanych wizyt i poznania plci maluszkow.
Weszlam sie tylko przywitac,chcialam choc na chwile na inne watki pozagladac,ale sil nie mam na odpisywanie...wlasnie walcze z temperatura i znowu mi sie zbiera na wymioty:-(Wirus oczywiscie po S przeszedl na mnie i na malenka :confused2:No i czekam na wyniki badan,po ktore pojechal maz-pierwszy raz tak intensywnie sie martwie co mi powiedza i co bedzie dalej.
Postaram sie jakos wpasc pozniej i napisac "u lekarza" jakie wyniki.
Trzymajcie sie cieplo! :* (p.s.u nas ok.+8'C i slonce,wiec chorowac w taka pogode to po prostu wstyd!)

Gratuluje udanych wizyt i oby kolejne byly jeszcze optymistyczniejsze...U nas juz wiosenkowo +8st
Ja w tej chwili zalapalam dola ciazowego..gruba jestem i brzydka..wlosy nie takie i wszystko do d.
Juz sie nie moge doczekac kwietnia chociaz aby ten etap miec juz za soba...ciaza to nie jest moj ukochany stan musze przyznac obiektywnie.

No i tyle z leniwego dnia. Zdrzemnęłam się pół godzinki i obudziłam jak nowo narodzona, pełna zapału. W efekcie tego wyszorowałam kuchnię, łącznie z kuchenką i piekarnikiem. Teraz chwilę odsapnę i chyba powalczę z kurzem w pokoju- panele, brak dywanu i pies są niezastąpionym źródłem rozrywki w walce z kurzem :-)

Abstrahując od tematu to przypomniała mi się rada mojej koleżanki- matki 2 miesięcznej Noemi- "jeśli masz coś do czytania o dzieciach, opiece nad nimi i wychowaniu to czytaj teraz. Później nie ma czasu" ;-)

reklama
Witam z zaśnieżonego Leszna:)
Nie odzywałam się kilka dni ale codziennie Was podczytywałam. Jakoś weny ostatnio nie mam a poza tym od poniedziałku chodziłam do pracy bo szefowa prosiła mnie pomoc.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt,poznania płci a za potrzebujące nieustanne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizytę w piątek popołudniu i już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że naszej Olce nic nie wyrosło hi,hi
Pierwsze ciuszki wyprane, czekają na prasowanie, komoda zamówiona - ma być jutro:)

Mam do Was pytanie (wiem, że za wcześnie jeszcze), ale jakiego rodzaju ciuszki szykujecie na dzień wyjścia ze szpitala dla Waszych pociech?
Zmykam bo zaraz jedziemy odebrać małego od teściowej i na urodziny bratowej W.

Miłego popołudnia:-)

Do góry