reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Dzien dobry u nas tez sypie snieg ale taki bardzo drobny przez to jest szaro i buro:tak: Mala zaprowadzilam do przedszkola, troche poszprzatalam w kuchni, wstawilam pranie, zmywarke wlaczylam i teraz mam labe:-D Jeszcze 2 prania i nic nie bede musiala robic, obiad mam od wczoraj:tak:
wikasik ja tez chce lato i nad morze bym chetnie pojechala:tak:Nad moze mam gdzies 0,5 godziny drogi, ale zawsze co innego wyjdzie i nie jedziemy:no:
Paula dobrze ze sie dostalas do tego szpitala:tak: Ja nie mialam duzo podwyzszonego cukru ale ginek powiedzial zeby ograniczyc cukier:tak:
Flaurka zdaj relacje po spodkaniu z polozna:tak:
Cos widze ze nie mozecie spac, ja zreszta tez obudzilam sie o 6 mialam nos zatkany,jak zaczelam smarkac to mi sie odechcialo spac:dry: O 6 musialam wziasc antybiotyk, a o 7 juz musialam wstawac:no:Wczoraj bylam u lekarza ogolnego dala mi antybiotyk, przez 3tyg mam katar(niby to nie zatoki), rano jest masakra bo mam pelno skrzepow krwi, w dzien mniej ale sie pojawiaja:-(

Witam się i zmykam do fryzjera bo moje włosy już go 3 miesiace nie widziały odrosty na pół głowy :szok:
może humor mi się poprawi bo jakoś ostatnio ciągle wściekła chodzę aż widzę ,żę mojego M drażnie już bo też chodzi wkurzony a gdzie tam maj:-(

Za oknem bielusienko Poznań zasypany:tak: my za nie długo ruszamy na te zakupy i cieszę się jak małe dziecko :-p

więc zmykam i miłego dnia życzę majóweczki!!:-):-)

Witam,
u nas też białe dziadostwo pada, ale na szczęście słonko skutecznie wszystko topi:-)

Jak tam Wasze walentynkowe wieczorki? U nas baaaaaaardzo romantycznie się dzień zakończył:-p:happy2:

Pranie już się pierze, Leneczka wyszykowana, M. ją do Pajdokracji właśnie prowadzi, a ja się ogarniam i biorę za śniadanko a później za pracę, bo wieczorem konferencja. Muszę je robić i nagrywać póki jestem w stanie
wink2.gif

Miłego dnia, pogłaskajcie brzuszki!!

reklama
Do góry