reklama
Mysiochomis
:*
Suzi odpoczywaj ile wlezie trzymam &&&&&&&&&&&&&
A ja witam serdecznie w piękne mroźne popołudnie
Zaraz zabieram się za porządki. Chomiki dziś mają gruntowne mycie kuwet
Coś się ostatnio budzę przed piątą i nie mogę spać dłużej. Jakoś tak za dużo energii mam
Dziś idę się odchamiać do teatru (ostatni raz byłam w 3 liceum )
Miłego dnia Dziewczyny
Pozdrówka :*
A ja witam serdecznie w piękne mroźne popołudnie
Zaraz zabieram się za porządki. Chomiki dziś mają gruntowne mycie kuwet
Coś się ostatnio budzę przed piątą i nie mogę spać dłużej. Jakoś tak za dużo energii mam
Dziś idę się odchamiać do teatru (ostatni raz byłam w 3 liceum )
Miłego dnia Dziewczyny
Pozdrówka :*
czarnula83
Fanka BB :)
hejka
u nas tez jakos leci, wieczorkiem wybieram sie z Xav na urodziny do jego malej kolezanki wiec dziecko sie wybawi heheh
dzisiaj spalam na plecach i gwałtownie sie przewrociłam na lewy bok i tak strasznie mnie cos zabolane pod piersiami, wrr czy tez tak ktoraś z Was moze miała?
u nas tez jakos leci, wieczorkiem wybieram sie z Xav na urodziny do jego malej kolezanki wiec dziecko sie wybawi heheh
dzisiaj spalam na plecach i gwałtownie sie przewrociłam na lewy bok i tak strasznie mnie cos zabolane pod piersiami, wrr czy tez tak ktoraś z Was moze miała?
WIOLKA1509
suzi jak milo czytac tak pozytywnego posta :-)dzielna z ciebie kobieta.wytrzymaj jeszcze troche .
Carmella
Mama Marcela :)
Hej dziewczyny dzięki za troskę:* już wszystko ok
fiore
Carmella dzieki za odpowiedz
Ja sie przespalam godzinke i inaczej sie czuje.S ma spora goraczke i wyglada gorzej ode mnie na twarzy(a wiec jednak mozna),wiec w poniedzialek na 100% idzie do lekarza,a nie do pracy.
Heh wkurza mnie to,bo dba o siebie i uwazaj jak moze,a potem ma zmiany z "pol-mozgami",ktorzy ida do pracy nawet z zapaleniem pluc(dowiedzial sie wlasnie,ze jego kolego z tego tygodnia wlasnie przechodzi i chodzi do pracy-cholera!pielegniarz! ).
Ja jakos sie trzymam i V w sumie tez,oby nas nic nie dopadlo bo juz mnie przeraza wizja wspolnego chorowania...mowilam "jak nie urok to przemarsz wojska"
Ja sie przespalam godzinke i inaczej sie czuje.S ma spora goraczke i wyglada gorzej ode mnie na twarzy(a wiec jednak mozna),wiec w poniedzialek na 100% idzie do lekarza,a nie do pracy.
Heh wkurza mnie to,bo dba o siebie i uwazaj jak moze,a potem ma zmiany z "pol-mozgami",ktorzy ida do pracy nawet z zapaleniem pluc(dowiedzial sie wlasnie,ze jego kolego z tego tygodnia wlasnie przechodzi i chodzi do pracy-cholera!pielegniarz! ).
Ja jakos sie trzymam i V w sumie tez,oby nas nic nie dopadlo bo juz mnie przeraza wizja wspolnego chorowania...mowilam "jak nie urok to przemarsz wojska"
Martusia22267
Suzi jak miło Cię w końcu poczytać:-):-) najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok i tak ładnie rośnie trzymajcie się cieplutko buziaki dla Was:*:*:-):-):-)
carmella dobrze że już wszystko ok
fiore Ty to masz przechlapane z tą ilością badań
jeszcze miałam odp ale nie pamiętam co komu
u nas już dzisiaj luz do końca dnia, mieszkanko wysprzątanie, obiadek zjedzony, włoski umyte i ułożone potem jakieś zakupy i o drogerię muszę zahaczyć po kilka kosmetyków:-)
carmella dobrze że już wszystko ok
fiore Ty to masz przechlapane z tą ilością badań
jeszcze miałam odp ale nie pamiętam co komu
u nas już dzisiaj luz do końca dnia, mieszkanko wysprzątanie, obiadek zjedzony, włoski umyte i ułożone potem jakieś zakupy i o drogerię muszę zahaczyć po kilka kosmetyków:-)
reklama
she_84
suzi, jak dobrze Cie "widziec" i slyszec, ze oboje jestescie w dobrej formie :-)
ja wlasnie zjadlam obiadek, weszlam zajrzec co u Was i zmykam spedzic troche czasu z mezulkiem :-) pewnie bede wieczorkiem, trzymajcie sie dziewczynki i do pozniej!
ja wlasnie zjadlam obiadek, weszlam zajrzec co u Was i zmykam spedzic troche czasu z mezulkiem :-) pewnie bede wieczorkiem, trzymajcie sie dziewczynki i do pozniej!
Podziel się: