reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

wybaczcue ze wbijam sie w temat ale od jakoś pol godziny mam zimne dreszcze i kilkusekundowe skurcze co kilka minut, tak to caly czas leze co robic? narazie czekam az samo przejdzie, ale sie zestresowałam

Lepiej troche ?? jak nie przejdzie to poszukaj na necie nr tel na izbe przyjec w ZG, zadzwon i sie zapytaj czy masz przyjechac czy nie.

reklama
caly czas:/ dzięki za odp:) poczekam jeszcze z godzinę, jak nie przejdzie lub sie nasilą to zadzwonie

edit na stronie szpitala (oddzialu gin-poł) nie ma na izbe przyjec, jest na Pododdział Położniczy 683296438, 68 3296439, 68 3296440Pododdział Ginekologii 68 3296303, 68 3296435 to chyba tez sie przyda?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, ja dzis mialam jakies problemy z internetem i dopiero teraz zaczal mi w miare normalnie funkcjonowac. postaram sie Was doczytac ale nie wiem czy dam rade bo oczka mi sie juz kleja.
dobrej nocki Wam zycze!!!

Witam sie z wami wczesna pora, zamiast spac to ja juz od godziny buszuje po necie :-) i bawie sie z córcia-odpowiadajac na jej kopniaki- pukam w brzuch :-D fantastyczne uczucie. milusiego dnia zycze

Carmella - i jak? mam nadzieję, że lepiej i nie było nocnych przygód! &&

muszę się brać za sprzątanie, bo teściowa ma wpaść jutro.. ale mi się nie chcę.. jak tylko chwilkę się poschylam, to zaraz mi się zdaje, że mi brzuch opada i boli..

i dalej nic z tym szambem:wściekła/y: wszyscy w okolicy mają problem z odpaleniem aut, a jeśli już jeżdżą to kolejka, bo wszystkim szamba wywala.. muszę zrobić pranie (albo nawet ze 4) i się wykapać, a tu nie ma jak:wściekła/y: ma być teraz ocieplenie od poniedziałku - byle by chociaż tygodniowe..

miłego dnia Majówki

Witam szybko na głównym!!!

zanetaa
u mnie też jutro nalot.... łączę się z Tobą w bólu... :-D:-D:-D

A teraz spadam bo zaraz klientka na pasemka się pojawi a ja jeszcze nie ubrana odpowiednio... :-p:-D

Miłego dniaaaa!!!!!

carmella i jak?

Ja mam dzisiaj wolne. Zaraz chlopaki ida na prawie caly dzien do dziadków, a my na zkaupy a póxniej lenistwo w domu.

Witajcie dziewczynki.
U mnie strasznie zimno za oknem .
Nawet nie patrzę na termometr.
Mąż wyniósł pościel na taras i powiało,mnie to wystarczy .
Zmarzłam ....:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
chorowitkom zdrówka dużo życzę .:tak::tak::tak:
Kuba dziś wstał przed 7 i o tej godzinie nie wiedzieć czemu nas pobudził .:baffled::baffled::baffled:
Właśnie zasiadłam ze śniadaniem do kompa .

A mój mężuś przeszedł dziś całego siebie :szok::szok::szok:
Jak tylko wstał to pościel powywieszał,
klocki Kuby w salonie wszyściutkie posprzątał,
z psami na spacer poszedł,
teraz na całym piętrze kurze wyciera :szok::szok:
Prosił,żeby mu wodę do mycia podłóg zrobić ... :szok::szok::szok:

A na obiad zapowiedział,że będzie próbował zrobić żeberka w coli :szok::szok::szok::szok:
Normalnie szczękę z podłogi zbieram i w paszczy mi się nie mieści ,bo wciąż opada :szok::szok::-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki.:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczynki! u nas tez zimno, ale podobno dzisiejsza noc ma byc jeszcze mrozna a potem juz coraz cieplej. oby!!! ja mam dzisiaj plan zrobic krokiety z miesem na obiad i ide zaraz sie za nie wziac :) milego dnia dla Was, bez zadnych dolegliwosci :)

Do góry