reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witajcie!
Carmella informuj co sie dzieje.
As mojego tez cos naszlo na porzadki,chociaz ma mega przeziebienie :baffled:

Ja czuje sie bardzo zle od rana-cisnienie mega niskie,Leo malo aktywny.Spalam w nocy z przerwami,budzilam sie sprawdzac czy S nie ma goraczki i przestawilam malenka kolo naszego lozka,bo jakos dziwnie oddychala wczoraj wieczorem i sprawdzalam jak sobie radzi w nocy.Juz nie wymiotowala,ufff..Do tego glupota najwieksza...obudzilam sie kolo 3 na plecach i po jakims czasie zaczelo mi szumiec w uszach i "odlecialam"-maz sie zorientowal,ale po chwili spalismy ponownie oboje:dry:
Rano cala rodzinka udala sie ze mna na badania,znowu pobranie krwi mialam bolesne i pelno probowek trzeba bylo zapelnic :baffled: Odpowiedz mam miec w srode,wiec trzeba cierpliwie poczekac.
A teraz S i V +zwierzaki spia,wiec i ja zrzucam pc z nog i sie klade.
Milej soboty Majoweczki!

reklama
Witam na szybko!!!
Carmella jak tam? Trzymam &&&&&:tak:
As to Ci m zrobil niespodzianke:tak:
Moj G tez w kuchni urzeduje, robimy dzis pizze:tak:Tesciowa zaprosilismy, zaraz przyjdzie i bierze mala na spacer:tak:
Walentynki... G twierdzi ze nie obchodzi takich swiat:baffled: Zawsze jakis maly drobiazg mamy dla siebie ale to glownie slodycze,prezentow nie robimy:no:
Ide pomoc mezulkowi:-D Milej soboty

Witam:-)
U nas słonko, ale mroźno.
Lenka nam dała dzisiaj pospać do 9:30:-)

As - szczęściaro! Wszystkiego poza tymi żeberkami zazdroszczę, bo mięsa nie znoszę, coli tym bardziej.

Mój M. wymył naczynia i przygotował śniadanie, więc też nie mam na co narzekać;-)

Lena przytargała z kuchni kolorowy makaron i obiad "gotuje", a ja się dopiero po śniadanku ogarniam, siedzę z maseczką na twarzy i dobrze mi:happy2:

Witajcie moje kochane:* ale ja za Wami tesknie:-( Na weekend bede miała kompa w szpitalu, ale dosc duzo śpię wieć nie wiem jak czesto bede zagladać;-)
U nas jakos tako z malym ok, dzis cos mniej sie rusza :-( poczekam na obiadek i jesli sie nie poprawi to lece do siostry:zawstydzona/y: Zapis wyszedl ok chociaz 2 razy go robili ...
Co srode jest waga i w ostat. srode młody mial 1314:-)
Buziam Was wszystkie:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*
I bardzo ale to bardzo tesknie:zawstydzona/y:

Suzi super ze sie odezwalas:tak:

My za Toba tez tęsknimy !
ale najwazniejsze zeby wszystko było ok z toba i z dzidzia :tak:
Trzymam mocno kciuki caly czas !!! oby jak najdluzej w dwupaku :tak:

Duzo siły zycze !!!! ale ja wierze ze bedzie dobrze :tak:

Suzi :-) Kochane Slonce,wiesz ze pamietamy ciagle o Tobie i Maluszki i w kazdym sms Ci o tym przypominam :tak: Trzymajcie sie cieplo i wspolnie,nie poddawjacie sie,jestesmy z Wami i tez bardzo tesknimi :* :* :*

reklama
Suzi-trzymam mocno kciuki za ciebie i malenstwo &&&&&&&&&&&&&
Wszystko bedzie dobrze-zobaczysz:tak:
Pozdrawiam goraco:-)

Do góry