reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

witam
Mam szybkie pytanko:-(odebralam wyniki, wszystko ok poza moczem, az dziwne bo nigdy nic nie mialam ani w 1 ani w tej ciazy:no:wyszly ketony ( wiem ze moglam byc bardzo glodna bo kolacji przed krzywa nie jadlam) ale poza tym slad bialka i wałeczki - lekarz twierdzi ze napewno nie zatrucie, mam zrobic posiew, dal globulki i kazal ogolne powtorzyc we srode ale i tak sie zdenerwowalam - mial tak ktos???
Ketony mogą się pojawiać właśnie jak zbyt długo się nie je .
Kiedyś też tak miałam i to była przyczyna .
Przed krzywą powinno się nie jest tylko 8-14 godzin
więcej nie można być o głodzie .
Mi nawet trudno te 8 godzin było wytrzymać ,a co dopiero 14 ,ale kiedyś mi się udało przed zwykłymi badaniami długo nie jeść i tak było.

reklama
Jak macie ulozone lozysko?
ja doczytalam ze mam na tylnej sciance...czy to ma jakies znaczenie?
Ułożenie łożyska ma znaczenie w momencie kiedy jest przodujące .
W innych przypadkach jest oki.
Na pewno jeśli masz łożysko na tylnej ściance to lepiej i bardziej intensywnie czujesz ruchy maluszka. :tak::tak:

Ja mam na przedniej ścianie łozysko . wiem ze na przedniej scianie i na tylniej to prawidłowo a tylko jak jest przodujace to juz gorzej. A czy to ogolnie ma jakies znaczenie to ja pojecia nie mam:sorry2:
a z tymi ruchami to chyba faktycznie prawda bo czuje małego codziennie ale nie sa to jakies mocne kopniaki .

Jak macie ulozone lozysko?
ja doczytalam ze mam na tylnej sciance...czy to ma jakies znaczenie?
na tylnej to najlepiej jaks ię da. Na przednije tez dobrze ale trzeba troszke bardziej trzeba uważać ale tylko troszkę. Ja jak miałąm na przedniej to miałam maly problem, bo pies babci ciągle skakał mi na brzuch i lozysko na to reagowałao, dostawałam skurczy za kazdym razem. le to wina psa. Jak ktos nie ma przygłupiego pas to nie ma ryzyka ;-)

Hey!
Melduje sie,napisalam na odpowiednim temacie,odezwe sie jutro,bo wlasnie V zwrocila kolacje,a meza calkowicie rozlozylo :baffled::no::baffled:
Dobranoc!

Moje łożysko siedzi na tylnej ścianie.
Gabriel coś sobie zmienił cykl dobowy i nie mogę się do tego przyzwyczaić. muszę chyba sobie zacząć zapisywać kiedy śpi a kiedy wojuje. Noc przesypia ale mi robi pobudkę o 5 nad ranem (30 min skacze, idzie spać a ja juz rozbudzona jestem)
Skubaniec mały :-p:-p

reklama
wybaczcue ze wbijam sie w temat ale od jakoś pol godziny mam zimne dreszcze i kilkusekundowe skurcze co kilka minut, tak to caly czas leze co robic? narazie czekam az samo przejdzie, ale sie zestresowałam

Do góry