reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Witam nowa mame :)

Nadgonilam forum, nie bylo dzis az tak duzo - no prawie, bo watek zakupowy ciagle doczytuje ;) Ciesze sie, ze wczoraj po szpitalu juz nie poszlam do pracy, taki wolny dzien duzo mi dal, szczegolnie po nieprzespanej nocy. Byla drzemka, spacer z psem. Wszyscy zadowoleni. Ja wszelkie wolne mam bezplatne, wiec na koncie bedzie mniej, ale co tam :p Zreszta meza uszczesliwili (???) i musi w sobote i niedziele byc w pracy w godzinach 18-24! Takze powiedzmy, ze dwie dniowki dodatkowo wpadna, wiec moja laba pokryta :)

A dzis "fotograf" - USG 3D/4D! ciekawosc mnie pozera, a to jeszcze pare godzin.

Dobrej nocy - przede wszystkim przespanej!

reklama
Zdjecia dadza nam od razu na plytce + 3 albo 4 drukowane, a film wysla jutro poczta - jako ze akurat piatek bedzie, to dojdzie w poniedzialek. Na pewno sie pochwale :)

Ale mi sie pracowac nie chce...

hej opisze Wam na szybko mój dzisiejszy dzien, a póxniej Was doczytam
Od wczoraj kiepsko się czulam, miałam i mam ciśnienie 130 na 100 i za nic nie chce spść. Udąło mi się zasłabnąc i to tak naprawde niemilo, bo byłam sama z chlopakami w domu. Trwało to pnad godzinę, przez wększość czasu kontaktowalam ale nie byłam w stanie się poruszyć. Spanikowaliśmy wszyscy 3, ja z kubą ryczeliśmy a Michał siedzial i glaskał mnie po głowie. Co prawda Kuba przyniósł mi telefon ale ja nie bylam w stanie wybrać żadnego numeru a Kuba jeszcze nie potrafi (musze go przeszkolic). Skończyło się na tym, ze dostalam leki na obniżenie ciśnienia i nakaz stałej kontroli. Mam nadzieję ze po lekach się unormuje. Na zakończenie dnia posżłam na kanalowe do dentysty. 2 lekarzy wyraziło zgode (gin i jakis specjalista w przychodni co to mi o tym cisnieniu prawił, zabijcie mnie nie wiem kto) ale nie byl to najszcześliwszy pomysl, bo zaslablam po raz drugi na fotelu :-( i tak oto mialam dzien z przygodami, wlasciwie to juz drugi dzien
Zaczynam się łamac - skurcze, ciśnienie... co jeszcze?

edit:
witam nowa mamę.

As termentiol jest na receptę?
Nie powinni Ci pozwolić dziś na dentystę !!!!!!:szok::szok::szok::angry::angry::angry:
A TY też sporo dziś przegięłaś .
Uważaj na siebie.

Tormentiol u mnie nie wiem jak jest ,bo ja mam znajomą magister w aptece i lekarza ,więc leki ,które potrzebuję mam praktycznie i tak od ręki.
Wcześniej był normalnie bez recepty.

A ja się właśnie obudziłam,ale spróbuję usnąć ponownie .
Dobrej nocki dziewczynki.

Witam Was wszystkie, wlasnie sie obudziłam i zajadam sniadanko. Za chwile lece pod prysznic i szykuje sie do gin. Wizyta dopiero przed 12 wiec dam sobie czas :p Jak wroce napisze co nowego u mnie i kluseczki, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Włąsnie w Wielkopolsce tak sypie snieg, ze az mi sie chce juz wyjsc na dwór :tak:

Olisiaa aż nerwowo spojrzałam za okno czy w łódzkim też przypadkiem nie sypie. Na szczęście nie. Ja mam dzisiaj w planie odwiedzenie koleżanki i jej 2 miesięcznej córeczki.
Trzymam kciuki za wizytę :)

Olisiaa u mnie w zachodniopomorskim też bialutko. A ja muszę zaraz jechać do miasta i odśnieżyć samochód :baffled::baffled::baffled:
Miałam plan pospać dłużej, ale sąsiad, który wprowadził sie kilka tygodni temu obok nas i remontuje mieszkanie najpierw namiętnie wiercił a później słuchał muzyki (najnowsza płyta Adel - już nie muszę kupować), przesłuchał tę płytę dwa razy od A do Z. Zaczął przed 8.00, a ja wytrzymałam do 8.02 i wstałam. Jak wstałam to on skończył. No ale może i dobrze, więcej czasu będę miała.
A po południu planuję spacer z R. o ile nie przyjdzie wypompowany z pracy, bo dziś ma wizytację pani dyrektor :szok:
Kurcze muszę sobie chyba jakąś sąsiadkę znaleźć na te spacery :-D
Miłego dzionka!!!

Witaj Olisiaa:) Ja też z wlkp. i u mnie też sypie... byle do wiosny:)

Wczoraj wieczorem Was tylko doczytałam i poszłam spać. Byliśmy wczoraj z Mateuszem na urodzinkach jego kolegi z przedszkola w sali zabaw. Wymarzłam tam niemiłosiernie a dzisiaj powtórka z rozrywki - tym razem u koleżanki z przedszkola ale w tej samej sali zabaw. Strasznie mi się nie chce tam jechać, no ale cóż.

Kilolek, uważaj proszę na siebie i odpoczywaj ile się da choć to niełatwe przy 2 dzieci. Ja jak byłam z M w ciąży i mieszkaliśmy u rodziców to spałam długo, w dzień drzemki i w ogóle raj a teraz....jak jest Mateusz i
mieszkamy na swoim to wiadomo, że obowiązków więcej ale co tam damy radę:-)

reklama
Katasza idz wprawy nabierzesz i podzielisz sie z nami nowymi spostrzezeniami, wypytaj co sie przydaje :-)
annte, przynajmniej nie musisz kupowac nowych plyt skoro przesluchasz wszystkie, jestes na bierzaco, wiesz co teraz jest trendy
Dusia80 ubierz sie cieplo zebys znowu nie przemarzła.....na cebulke

Do góry