reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

hej opisze Wam na szybko mój dzisiejszy dzien, a póxniej Was doczytam
Od wczoraj kiepsko się czulam, miałam i mam ciśnienie 130 na 100 i za nic nie chce spść. Udąło mi się zasłabnąc i to tak naprawde niemilo, bo byłam sama z chlopakami w domu. Trwało to pnad godzinę, przez wększość czasu kontaktowalam ale nie byłam w stanie się poruszyć. Spanikowaliśmy wszyscy 3, ja z kubą ryczeliśmy a Michał siedzial i glaskał mnie po głowie. Co prawda Kuba przyniósł mi telefon ale ja nie bylam w stanie wybrać żadnego numeru a Kuba jeszcze nie potrafi (musze go przeszkolic). Skończyło się na tym, ze dostalam leki na obniżenie ciśnienia i nakaz stałej kontroli. Mam nadzieję ze po lekach się unormuje. Na zakończenie dnia posżłam na kanalowe do dentysty. 2 lekarzy wyraziło zgode (gin i jakis specjalista w przychodni co to mi o tym cisnieniu prawił, zabijcie mnie nie wiem kto) ale nie byl to najszcześliwszy pomysl, bo zaslablam po raz drugi na fotelu :-( i tak oto mialam dzien z przygodami, wlasciwie to juz drugi dzien
Zaczynam się łamac - skurcze, ciśnienie... co jeszcze?

edit:
witam nowa mamę.

As termentiol jest na receptę?

Ostatnia edycja:
reklama
kilolek oby było lepiej trzymaj się kochana
a ja już mogę słuchać serduszka na tym moim sprzęciku i fajnie bo jak już dzidziolek będzie większy to dla świętego spokoju będę mogła sobie go podsłuchać. Nie słychać fenomenalnie ale zawsze coś.
miłego wieczorku i spokojnie przespanej nocy w wygodnej pozycji;-)

witam się dzisiaj na chwilkę
Kilolek - rany julek, po cos Ty jeszcze tego samego dnia tego dentystę sobie fundowalaś??uważaj na siebie...i jeszcze sama z dzieciaczkami byłaś:szok:
Olisiaa witaj:-)

a bo miałam truciznę w zebie juz 12 dni bo wczesniej ic nie moglam i gin mi kaząl isc z tym zrobic porządek, z resztą powiedział, ze to nie zaszkodzi :dry: fakt, ze baba znieczuleniem sie jakos tak niefortunnie wbila, w jakis nerw ze miałam wraażenie jakby mi sie w oko wbila, strasznie mnie zabolało nawet nie mam pewności czy sie nie darłam przypadkiem i przez to mi sie zasłablo

no tak.... ja w ciązy tez już robiłam 3 zeby, bo mnie natraszyla, ze po ciązy to bedzie kanalowo, jak ich nie wylecze..ale wszystkie robie ze znieczuleniem, takze jakos poszlo...

no ja własnie kanałowe miałam, bo plomba wypadla. Mialam zrobic jeszcze 1 przed porodem ale nie, spasuję. Jeszcze tylko ten za tydzien do konca zaplombuje i koniec

reklama
dziekuje wszystkim za milusie powitanie :-)
kilolek uwazaj na siebie i kontoluj cisnienie a na pewno bedzie lepiej.
Wszystkim na dzisiejsza noc samych kolorowych snów i jakich tam sobie jeszcze zyczycie...:-p

Do góry