reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie!
As a Ty to lezec plackiem nie powinnas???!??!??!?!:no:
Dziewczyny z roznymi "przebojami" powodzenia.
Ja dopiero teraz bylam w stanie zasiasc do pc.Boli ciag dalszy.Na szczescie V spala do 9,a poza tym bardzo spokojna dzis jest,wiec jakos przezyje do powrotu meza-wieczorem.
Ide sie ponownie polozyc,ale tym razem z "krzyzykami" w reku.
Milego dnia i nie poddawajcie sie!

ps.ja w apteczce chyba za wiele nie mam,cos po V,ale my malo czego uzywalismy.
Witam nowe Mamusie!

Witam i ja!
Wrocilam od gina i niestety szyjka skrocona i miekka wiec w poniedzialek czeka mnie zalozenie pessaru. o i koniec seksu do porodu

Suse chyba Cie przebilam ;-)
Olisia witaj! Co do wstawiania suwaczkow to kliknij na ktorys z naszych a otworzy sie stronka tam stworz suwaczek, skopiuj i wklej w swoich ustawieniach edytuj sygnaturke

Pozdrawiam wszystkie :-)

witamy nowa mamusie :)
natalka ja tez dzisiaj zaszalalam z paczkiem :) maz mi kupil, lobuz, mowilam mu ze nie jem takich rzeczy :) ale w gruncie rzeczy to sprawil mi wielka przyjemnosc :) tez dawno nie jadlam, pycha byl :) trzymam kciuki za wizyte! stresujemy sie chyba wszystkie za kazdym razem. ja zawsze staram sie jak najwczesniej rano umowic zebym nie miala za duzo czasu na stres :)
As, oby ten Twoj dzien nie byl az tak ciezki i zebys miala czas odpoczac!

Ostatnia edycja:
Kochane ja juz od 20 tyg mam zakaz sexu..:sorry2: (przednie lozysko) biedny mezulek... ale zdrowie coreczki najwazniejsze... moze po usg w 34 tyg sie to zmieni i wtedy mezulek bedzie biedny :-D

As a Tormentiol ,mozna uzywac dla maluszka?
U nas w szpitalach pomimo tego ,że zawiera kwas borny używa się na każdym oddziale.
Lekarze i pielęgniarki mówią ,że więcej pożytku niż szkody ,bo taka ilość raz na jakiś czas nie ma prawa zaszkodzić .
Używałam przy Klaudii ,przy Kubusiu to i przy Karolince zamierzam tego używać ...
Jest już Tormentiol bez tego składnika ,ale ja jakoś przekonania do niego nie mam .
Tormentiol jest w stanie wygoić skórę na 2-3 posmarowania ,więc wcale się nawet nad tym specjalnie nie zastanawiam...;-)

Witajcie! Jestem "nowa" powiększe Wasze grono i dołączam do majówek 2012r. Termin mam na 2.05.2012 :-D

Witaj Olisiaa!!!

czy to juz czas zaopatrzyc apteczke? Własnie sobie uświadomilam ze praktycznie jeszcze nic nie mam dla bobika o zgrozo :baffled:

nie martw się ja też jeszcze nie mam nic :-D

mam pytanko jak umiescic suwaczek przy swoim profilu?

kliknij na suwaczek którejś z nas, otworzy się strona do tworzenia suwaczka, stwórz swój własny, na końcu skopiuj link bbkod i wklej w swoim profilu w zakładce sygnatury.

U mnie dzień zaczął się bardzo przyjemnie. Mąż przyniósł chrupiące rogaliki na śniadanko. Do tego owocowa marmolada i kawa inka z mlekiem. Później błogie lenistwo w łóżeczku. Ogarnęłam w końcu mieszkanie i teraz znów poleguję. Dzień słoneczny i przyjemny. Później zajęcia w szkole rodzenia. Chętnie bym się wybrała na spacer, ale jakoś samej mi sie nie chce.
miłego dnia Majówki!

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę, że dzisiaj dzień pączkowy. Ja rano jak poszłam do piekarni po świeże pieczywo i zobaczyłam pączki to też się skusiłam. Tym bardziej że nie jadłam ich dobre 2 miesiące :)

Do góry