reklama
fiore
Fanka BB :)
Witajcie!
As a Ty to lezec plackiem nie powinnas???!??!??!?!
Dziewczyny z roznymi "przebojami" powodzenia.
Ja dopiero teraz bylam w stanie zasiasc do pc.Boli ciag dalszy.Na szczescie V spala do 9,a poza tym bardzo spokojna dzis jest,wiec jakos przezyje do powrotu meza-wieczorem.
Ide sie ponownie polozyc,ale tym razem z "krzyzykami" w reku.
Milego dnia i nie poddawajcie sie!
ps.ja w apteczce chyba za wiele nie mam,cos po V,ale my malo czego uzywalismy.
Witam nowe Mamusie!
As a Ty to lezec plackiem nie powinnas???!??!??!?!
Dziewczyny z roznymi "przebojami" powodzenia.
Ja dopiero teraz bylam w stanie zasiasc do pc.Boli ciag dalszy.Na szczescie V spala do 9,a poza tym bardzo spokojna dzis jest,wiec jakos przezyje do powrotu meza-wieczorem.
Ide sie ponownie polozyc,ale tym razem z "krzyzykami" w reku.
Milego dnia i nie poddawajcie sie!
ps.ja w apteczce chyba za wiele nie mam,cos po V,ale my malo czego uzywalismy.
Witam nowe Mamusie!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam i ja!
Wrocilam od gina i niestety szyjka skrocona i miekka wiec w poniedzialek czeka mnie zalozenie pessaru. o i koniec seksu do porodu
Suse chyba Cie przebilam ;-)
Olisia witaj! Co do wstawiania suwaczkow to kliknij na ktorys z naszych a otworzy sie stronka tam stworz suwaczek, skopiuj i wklej w swoich ustawieniach edytuj sygnaturke
Pozdrawiam wszystkie :-)
Wrocilam od gina i niestety szyjka skrocona i miekka wiec w poniedzialek czeka mnie zalozenie pessaru. o i koniec seksu do porodu
Suse chyba Cie przebilam ;-)
Olisia witaj! Co do wstawiania suwaczkow to kliknij na ktorys z naszych a otworzy sie stronka tam stworz suwaczek, skopiuj i wklej w swoich ustawieniach edytuj sygnaturke
Pozdrawiam wszystkie :-)
czarnula83
As a Tormentiol ,mozna uzywac dla maluszka?
she_84
witamy nowa mamusie
natalka ja tez dzisiaj zaszalalam z paczkiem maz mi kupil, lobuz, mowilam mu ze nie jem takich rzeczy ale w gruncie rzeczy to sprawil mi wielka przyjemnosc tez dawno nie jadlam, pycha byl trzymam kciuki za wizyte! stresujemy sie chyba wszystkie za kazdym razem. ja zawsze staram sie jak najwczesniej rano umowic zebym nie miala za duzo czasu na stres
As, oby ten Twoj dzien nie byl az tak ciezki i zebys miala czas odpoczac!
natalka ja tez dzisiaj zaszalalam z paczkiem maz mi kupil, lobuz, mowilam mu ze nie jem takich rzeczy ale w gruncie rzeczy to sprawil mi wielka przyjemnosc tez dawno nie jadlam, pycha byl trzymam kciuki za wizyte! stresujemy sie chyba wszystkie za kazdym razem. ja zawsze staram sie jak najwczesniej rano umowic zebym nie miala za duzo czasu na stres
As, oby ten Twoj dzien nie byl az tak ciezki i zebys miala czas odpoczac!
Ostatnia edycja:
U nas w szpitalach pomimo tego ,że zawiera kwas borny używa się na każdym oddziale.As a Tormentiol ,mozna uzywac dla maluszka?
Lekarze i pielęgniarki mówią ,że więcej pożytku niż szkody ,bo taka ilość raz na jakiś czas nie ma prawa zaszkodzić .
Używałam przy Klaudii ,przy Kubusiu to i przy Karolince zamierzam tego używać ...
Jest już Tormentiol bez tego składnika ,ale ja jakoś przekonania do niego nie mam .
Tormentiol jest w stanie wygoić skórę na 2-3 posmarowania ,więc wcale się nawet nad tym specjalnie nie zastanawiam...;-)
Witajcie! Jestem "nowa" powiększe Wasze grono i dołączam do majówek 2012r. Termin mam na 2.05.2012
Witaj Olisiaa!!!
czy to juz czas zaopatrzyc apteczke? Własnie sobie uświadomilam ze praktycznie jeszcze nic nie mam dla bobika o zgrozo
nie martw się ja też jeszcze nie mam nic
mam pytanko jak umiescic suwaczek przy swoim profilu?
kliknij na suwaczek którejś z nas, otworzy się strona do tworzenia suwaczka, stwórz swój własny, na końcu skopiuj link bbkod i wklej w swoim profilu w zakładce sygnatury.
U mnie dzień zaczął się bardzo przyjemnie. Mąż przyniósł chrupiące rogaliki na śniadanko. Do tego owocowa marmolada i kawa inka z mlekiem. Później błogie lenistwo w łóżeczku. Ogarnęłam w końcu mieszkanie i teraz znów poleguję. Dzień słoneczny i przyjemny. Później zajęcia w szkole rodzenia. Chętnie bym się wybrała na spacer, ale jakoś samej mi sie nie chce.
miłego dnia Majówki!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: