reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Witam sie przy pączku a co raz mozna zaszaleć tak dawno nie jadłam ze juz zapomnialam jak smakuje:-)
Ja juz po spacerku , zakupach i teraz troche odpoczynku . Dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi a jutro do lekarza . mam nadz ze wszystko bedzie ok bo jakos zawsze przed kazda wizytą mam małego stresa
Ja apteczke bede uzupelniac na biezaco jak cos bedzie potrzebne bo kilka aptek mam dosłownie pod nosem jedna nawet całodobowa wiec na spokojnie to zrobie
Trzymam &&&& za potrzebujace
witam nowa mame
Ja juz po spacerku , zakupach i teraz troche odpoczynku . Dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi a jutro do lekarza . mam nadz ze wszystko bedzie ok bo jakos zawsze przed kazda wizytą mam małego stresa
Ja apteczke bede uzupelniac na biezaco jak cos bedzie potrzebne bo kilka aptek mam dosłownie pod nosem jedna nawet całodobowa wiec na spokojnie to zrobie
Trzymam &&&& za potrzebujace
witam nowa mame
Witaj na forum.Witajcie! Jestem "nowa" powiększe Wasze grono i dołączam do majówek 2012r. Termin mam na 2.05.2012
Rozgość się u nas.
Witajcie dziewczynki.
Ja dziś mam ciężki dzień przed sobą ,ale jakoś trzeba sobie poradzić .
Córka pierwszy dzień do szkoły pojechała ,więc na mnie spada obowiązek odebrania młodego ze szkoły .
Przy okazji muszę zabrać psy do lasu ,bo mam po drodze.
Jak się wybiegają to trochę spokoju będzie przynajmniej w domu.
W drodze powrotnej zajadę do sklepu na mini zakupy ,bo wszystko się kończy ...
Potem muszę zrobić obiad i dopiero po obiedzie dane mi będzie położyć się do łóżka ..
Jakoś kiepsko to widzę ,ale nie ma wyjścia
Co do apteczki to zaraz napiszę co u mnie jest...
moja apteczka na tę chwilę:;-)
Octenisept
gaziki Leko
gaziki wyjałowione
Tormentiol
Dermatol
woda utleniona
Plantex
bobotic -odpowiednik sab simplex
maść cholesterolowa
Aerius syrop
sól fizjologiczna w ampułkach
woda morska
patyczki higieniczne szeroko zakończone
frida
maść majerankowa
pulmex baby
Olbas oil
Nasivin
Oxalin 0,025%
nadmanganian potasu
czopki Viburcol
Ibum
nurofen
Aphtin
nebulizator elektryczny ;-)
Octenisept
gaziki Leko
gaziki wyjałowione
Tormentiol
Dermatol
woda utleniona
Plantex
bobotic -odpowiednik sab simplex
maść cholesterolowa
Aerius syrop
sól fizjologiczna w ampułkach
woda morska
patyczki higieniczne szeroko zakończone
frida
maść majerankowa
pulmex baby
Olbas oil
Nasivin
Oxalin 0,025%
nadmanganian potasu
czopki Viburcol
Ibum
nurofen
Aphtin
nebulizator elektryczny ;-)
Tak zescie wczoraj gadaly o tych fryzurach ze i ja postanowilam odswiezyc sobie kolor.Standardowo kupilam blond farbe i do dziela.Po 20 minutach moje wlosy zrobily sie zolte i przypominaja wyblakla marchewke.Wczoraj w ciemnosciach nocy jeszcze dalo sie to zgrysc ale jak wstalam rano i slonce rozswietlilo moj cydny experyment to sie calkiem zalamalam.Ze lzami w oczach zwiazalam je gumka i zaczelam szukac jakiegos cudotworcy najlepiej na dzisiaj.Moral z tego taki jak chcesz zaoszczedzic to placisz podwonie.
Tak poza tym to mlody zlapal katar i do 3 nad ranem z nim walczylam...co za noc!
Zazdroszcze tym ktore moga w ciazy poleniuchowac...ja niewiem kiedy sie w koncu wyspie...chyba juz nigdy.Od ponad roku chodze jak w malignie a nawet przyjemnosc doladowania kaffka zostala mi odebrana.Jestem ciekawa czy ktoras mnie dzisiaj przebije w kiepskim dniu..a i dodam ze potluklam lusterko na koniec dnia.
Tak poza tym to mlody zlapal katar i do 3 nad ranem z nim walczylam...co za noc!
Zazdroszcze tym ktore moga w ciazy poleniuchowac...ja niewiem kiedy sie w koncu wyspie...chyba juz nigdy.Od ponad roku chodze jak w malignie a nawet przyjemnosc doladowania kaffka zostala mi odebrana.Jestem ciekawa czy ktoras mnie dzisiaj przebije w kiepskim dniu..a i dodam ze potluklam lusterko na koniec dnia.
natalka1704
suse wspólczuje z tymi włosami ale to jednak prawda ze w trakcie ciazy czasami ten kolor nie "przyjmuje sie" jak trzeba a lusterko trzeba jeszcze potłuc na mniejsze kawałki i wyrzucic przynajmniej ja tak robilam i jakiegos strasznego pecha nie zauwazylam u siebie poki co Bedzie dobrze głowa do góry ! fryzure da sie napewno uratowac
reklama
natalka1704
no i date porodu mamy ta sama :-) trzymam kciuki za wizytenatalka1704 to poczatek dnia miałysmy identyczny. Tez byłam dzisiaj na badaniach a jutro do lekarza na wizyte, tylko ze ja poczusia wczoraj jadlam i to z ogromnym apetytem pozdrawiam
Podziel się: