reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie! Jestem "nowa" powiększe Wasze grono i dołączam do majówek 2012r. Termin mam na 2.05.2012 :-D

Witam sie przy pączku :-Da co raz mozna zaszaleć :-Dtak dawno nie jadłam ze juz zapomnialam jak smakuje:-)
Ja juz po spacerku , zakupach i teraz troche odpoczynku . Dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi a jutro do lekarza . mam nadz ze wszystko bedzie ok bo jakos zawsze przed kazda wizytą mam małego stresa :baffled:
Ja apteczke bede uzupelniac na biezaco jak cos bedzie potrzebne bo kilka aptek mam dosłownie pod nosem jedna nawet całodobowa wiec na spokojnie to zrobie :tak:

Trzymam &&&& za potrzebujace

witam nowa mame:-D

Witajcie! Jestem "nowa" powiększe Wasze grono i dołączam do majówek 2012r. Termin mam na 2.05.2012 :-D
Witaj na forum.
Rozgość się u nas.

Witajcie dziewczynki.
Ja dziś mam ciężki dzień przed sobą ,ale jakoś trzeba sobie poradzić .
Córka pierwszy dzień do szkoły pojechała ,więc na mnie spada obowiązek odebrania młodego ze szkoły .
Przy okazji muszę zabrać psy do lasu ,bo mam po drodze.
Jak się wybiegają to trochę spokoju będzie przynajmniej w domu.
W drodze powrotnej zajadę do sklepu na mini zakupy ,bo wszystko się kończy ...
Potem muszę zrobić obiad i dopiero po obiedzie dane mi będzie położyć się do łóżka .. :baffled::baffled:
Jakoś kiepsko to widzę ,ale nie ma wyjścia :no::no:

Co do apteczki to zaraz napiszę co u mnie jest...

moja apteczka na tę chwilę:;-)
Octenisept
gaziki Leko
gaziki wyjałowione
Tormentiol
Dermatol
woda utleniona
Plantex
bobotic -odpowiednik sab simplex
maść cholesterolowa
Aerius syrop
sól fizjologiczna w ampułkach
woda morska
patyczki higieniczne szeroko zakończone
frida
maść majerankowa
pulmex baby
Olbas oil
Nasivin
Oxalin 0,025%
nadmanganian potasu
czopki Viburcol
Ibum
nurofen
Aphtin
nebulizator elektryczny ;-)

Tak zescie wczoraj gadaly o tych fryzurach ze i ja postanowilam odswiezyc sobie kolor.Standardowo kupilam blond farbe i do dziela.Po 20 minutach moje wlosy zrobily sie zolte i przypominaja wyblakla marchewke.Wczoraj w ciemnosciach nocy jeszcze dalo sie to zgrysc ale jak wstalam rano i slonce rozswietlilo moj cydny experyment to sie calkiem zalamalam.Ze lzami w oczach zwiazalam je gumka i zaczelam szukac jakiegos cudotworcy najlepiej na dzisiaj.Moral z tego taki jak chcesz zaoszczedzic to placisz podwonie.
Tak poza tym to mlody zlapal katar i do 3 nad ranem z nim walczylam...co za noc!
Zazdroszcze tym ktore moga w ciazy poleniuchowac...ja niewiem kiedy sie w koncu wyspie...chyba juz nigdy.Od ponad roku chodze jak w malignie a nawet przyjemnosc doladowania kaffka zostala mi odebrana.Jestem ciekawa czy ktoras mnie dzisiaj przebije w kiepskim dniu..a i dodam ze potluklam lusterko na koniec dnia.

natalka1704 to poczatek dnia miałysmy identyczny. Tez byłam dzisiaj na badaniach a jutro do lekarza na wizyte, tylko ze ja poczusia wczoraj jadlam i to z ogromnym apetytem :-D pozdrawiam

czy to juz czas zaopatrzyc apteczke? Własnie sobie uświadomilam ze praktycznie jeszcze nic nie mam dla bobika o zgrozo :baffled:

suse wspólczuje z tymi włosami :baffled: ale to jednak prawda ze w trakcie ciazy czasami ten kolor nie "przyjmuje sie" jak trzeba :baffled: a lusterko trzeba jeszcze potłuc na mniejsze kawałki i wyrzucic :tak: przynajmniej ja tak robilam i jakiegos strasznego pecha nie zauwazylam u siebie poki co :-p Bedzie dobrze głowa do góry ! fryzure da sie napewno uratowac :tak:

reklama
Do góry