reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Karolki oby dzieci byly zdrowe!!! :-) Bo tak jak piszesz glupi syrop jest drogi a jak dziecko jest alergikiem, ma AZS czy astme to juz jest ciezko. O innych naprawde ciezkich schorzeniach i wadach wole juz nawet nie pisac

Anik my z Ania jezdzilismy juz jak miala 3 tygodnie. Z dzieckiem ktore karmi sie piersia to ogolnie latwo jezdzic

Little Nina STO LAT!!!

Kilolek moj maz tez swietnie sie wywiozuje w roli ojca. Smialam sie jak dziewczyny na sali w szpitalu mowily co i ile pomrozily zeby maz z glodu nie umarl:eek::-D a moj nie dosc ze gotowal posprzatal posciel zmienil to jeszcze obiady mi do szpitala wozil. Ze wzgledu na to ze pracuje poza domem to na czas czekania na porod bierze opiekuncze na dzieci potem po porodzie ma na mnie a potem jeszcze tacierzynski. Chodzi glownie o noce ale i o opieke nad starszakami...szkola przedszkole wizyty w poradniach itp

Aimee witaj i rozgosc sie!

As
u mnie przedszkole panstwowe kosztuje 20 zl na 5 godzin lub 100 na caly dzien plus wyzywienie okolo 150 zl

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Przychodzę z wieściami powizytowymi na odpowiednim wątku.

Little nina wszystkiego dobrego, zdrowia dla Ciebie i dla Waszego maleństwa oraz szybkiego, bezbolesnego porodu:)

Witam wszystkie nowe mamusie:)

Co do opieki nad maluszkiem po porodzie, to zamierzam sobie sama z mężem poradzić - moja mam nie pracuje, więc czasu na pomoc jakby co będzie miała mnóstwo, teściowie natomiast czynni zawodowo - co prawda mieszkają ok. 30 km od Nas, ale pracują w Naszym mieście więc są "pod ręką". Obydwoje są lekarzami, więc ich pomoc będzie nieoceniona, ale nie mam zamiaru dość często z niej korzystać. Chcemy z mężem nacieszyć się Naszym wyczekanym, upragnionym maleństwem, a tylko w chwilach "krytycznych" skorzystać z pomocy. Zobaczymy jak będzie w praktyce:)

Dziewczynki, czy tylko ja mam nieustająco bakterie w moczu? zarowno w ciąży ze Stasiem jak i teraz przy kazdym badaniu wychodza bakterie, a jak robie posiew to pisza ze bakterii nie ma, ja nic nie rozumiem;(

ja też dziś odbrałam wyniki i też mam bakterie nieliczne ale są
przy każdym badaniu tak mi wychodzi
ja juz miałam kamienie w nerkach i to chyba z tego , mam tenndencje do zbierania si bakterii:-(

Dzięki dziewczyny :-) myślę, że klimatyzowany samochód to nie najgorsza sprawa, tym bardziej, że nie jedziemy do hotelu, a tak naprawdę do drugiego domu :tak: Ja u siebie jeszcze nie zaobserwowałam siary... Z jednej strony fajnie, bo nie noszę mokrego stanika, ale z drugiej... panikować póki co nie będę :laugh2:

Odnośnie badania na toksoplazmozę - czy może je wystawić np. lekarz rodzinny? Czy ginekologa pomolestować, żeby wystawił mi ze swojego gabinetu, w którym przyjmuje na fundusz?

tez jeszcze nie mam siary, w pierwszej ciazy dopiero mi sie zaczelo z cycków saczyc pod koniec ciazy :) wiec moze i tym razem tak bedzie

reklama
Do góry