reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
She widze że masz tak samo jak ja z tym moczem tylko ja mialam jeszcze glukozę w nim. Mi gin kazał powtórzyć mocz. Przez weekend miałam sie przefiltrować. Dostałam tabletki na zakwaszenie i moczopędne (sikałam jak najęta :/:/)
Glukoza też jest ponoć normalna w moczu w ciąży i kazał mi się nie przejmować nią. Muszę tylko co jakiś czas patrzeć czy nie wzrasta jej poziom.

Jak z niedługo idziesz do lekarza to się wszystko wyjaśni.
Trzymam &&&&&&&&

Pozdrówka :*

Pieszczotka upominaj się o to badanie, a co, należy Ci się...
A jak maluch sie schowa to powiedz ze nie schodzisz z leżanki póki nie pokaże :-p:-p:-pja tak zrobiłam :D:D i sie udało.
Powodzenia :)

Ja jutro mój mocz odbiorę, zobaczę czy mi to trzydniowe siusianie pomogło...

karolki dzieki . mam nadzieje ze w czwartek na kontroli okaze sie ze po zapaleniu ucha nie ma juz sladu.

a ja ambitnie, przekopalam dwa wielkie kartony z ubrankami po Iwonce , porobilam zdjecia i wyslalam kolezance na poczte , chce troche odkupic dla swojej 6 mcy corci . a wiadomo ze skoro ja mam miec synka to mi sa niepotrzebne a pieniazki sie przydadza, np na zakup ubranek dla malego.
sniadanie zjedzone i nawet kakao sobie zaserwowalam.
co do mikroflowki to wiem ze jest szkodliwa , ale komputer tez , telewizor. mysle ze w umiarkowanej ilosci nam nie zaszkodzi
a ja mam troszkę typowomęskich ale jakis nie mogę sie zebrać...

Witajcie .
Mikrofala ....
Podobno wysyła mniej promeni niż latem słońce ;-);-)
Czy jest szkodliwa....
Jak leżałam na Karowej z małym to jedzonko w butelkach pielęgniarki podgrzewały w mikrofali i dawały noworodkom ,więc....

Jak mikro używam i używać będę .
Na pewno tv i inne sprzęty ogólnie emitują dużo więcej promieniowania niż 1 mikrofala ,a jednak innymi sprzętami nikt się nie interesuje .
Swoją drogą oddychanie też szkodliwe ,bo powietrze zanieczyszczone...;-):-):-)
Witam się w poniedziałek.
Dzwoniłam dziś do prof.Czajkowskiego i wyznaczył mi wizytę praktycznie natychmiast .
Tzn dziś na 18.30 mam się pojawić u niego w gabinecie z kompletem badań przywieziona przez kogoś .Absolutnie nie wolno mi jechać autobusem ,ani prowadzić auta :baffled::baffled::baffled:
Nie wiem co on zamierza ,ale się zdenerwowałam...
Trzymajcie kciuki.
kurcze, brzmi bardzo poważnie. &&&&&& daj znac koniecznie po wizycie

Annte a jak u Ciebie?

Witam, my po wizycie.
USG 4d robione z groupona to średni pomysł.
Płytkę mamy w 3d a 4d to nam dosłownie na 3 minuty włączył:baffled:
Jak byłam w ciąży z Lenką to robiłam takie badanie w Jeleniej Górze i tam bez porównania, badanie długie, wszystko super pokazane, lekarka pobudzała dzidziusia by się obracał, zdjęcia i płyta z filmem 20 minutowym, a dziś cała wizyta nie wiem czy 20min. trwała.
Maciek był tak ułożony, że twarzy nie zobaczyliśmy, ale najważniejsze, że zdrowy, wszystkie wymiary ok i ułożony główką w dół - yupi!!:happy: Czyli jednak zmiana postawy podczas siedzenia i ćwiczenia na piłce + prośby taty podziałały:-)

reklama
Witam, my po wizycie.
USG 4d robione z groupona to średni pomysł.
Płytkę mamy w 3d a 4d to nam dosłownie na 3 minuty włączył:baffled:
Jak byłam w ciąży z Lenką to robiłam takie badanie w Jeleniej Górze i tam bez porównania, badanie długie, wszystko super pokazane, lekarka pobudzała dzidziusia by się obracał, zdjęcia i płyta z filmem 20 minutowym, a dziś cała wizyta nie wiem czy 20min. trwała.
Maciek był tak ułożony, że twarzy nie zobaczyliśmy, ale najważniejsze, że zdrowy, wszystkie wymiary ok i ułożony główką w dół - yupi!!:happy: Czyli jednak zmiana postawy podczas siedzenia i ćwiczenia na piłce + prośby taty podziałały:-)
super ,że z małym wszystko dobrze :-D

Do góry