reklama
Dziewczyny właśnie wróciłam z Warszawy.
Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Zmienił mi Nospę na Skopolan .
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
30,a nawet 40 % sukcesu to leżeć ,leżeć i leżeć .
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku
:-):-)
Szyjka otwarta na opuszkę zewnętrznie ,ale wewnętrznie trzyma i jest długa . UFFFFF
Jak po Scopolanie nie będzie mijało to jutro wieczorem ,a najpóźniej pojutrze mam zaczać brać Fenoterol i Isoptin .
W razie czego dostałam skierowanie do szpitala ,ale mam go wcześniej powiadomić ,że jadę ,to będą na mnie już czekać ...
Podstawowe zalecenie
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku

natalka1704
Fanka BB :)
To odpoczywaj teraz dużo , dobrze ze z mała okDziewczyny właśnie wróciłam z Warszawy.
Podstawowe zalecenie
Wracam więc do łóżka .
Aha
zrobił mi szybkie USG .
Z małą wszystko w porządku:-):-)

justynamika84
As trzymam kciuki żeby wszystko już było ok:-)
fiore
As lezec i sie nie poddawac.Musi byc dobrze i bedzie &&&
Elvie,przykro mi z powodu badania-ze nie jestescie do konca zadowoleni.U nas Leo tak sie ruszal,ze nie bylo rady zrobic porzadnego nie zamazanego zdjecia(zrobili mi uprzejmosc pokazania malenkiego w 3d jak bylam w szpitalu)
Ponownie mialam sensacje po lekkiej kolacji
Leo niesamowicie ruchliwy zaczal sie robic na noc,zapowiada sie ciekawie;-)
Dobranoc i &&& za wszystkie potrzebujace!!!
Elvie,przykro mi z powodu badania-ze nie jestescie do konca zadowoleni.U nas Leo tak sie ruszal,ze nie bylo rady zrobic porzadnego nie zamazanego zdjecia(zrobili mi uprzejmosc pokazania malenkiego w 3d jak bylam w szpitalu)
Ponownie mialam sensacje po lekkiej kolacji

Leo niesamowicie ruchliwy zaczal sie robic na noc,zapowiada sie ciekawie;-)
Dobranoc i &&& za wszystkie potrzebujace!!!
reklama
As, dzięki z wieści.Dobrze, że z małą ok. A Ty szybciutko do łóżeczka i leż ile się da 
Powodzenia na jutrzejszych wizytach.
Pieszczoszka, mam nadzieję, że jutro płeć Twojego maleństwa przestanie być zagadką
Dobrej nocy Kochane

Powodzenia na jutrzejszych wizytach.
Pieszczoszka, mam nadzieję, że jutro płeć Twojego maleństwa przestanie być zagadką
Dobrej nocy Kochane
Podziel się: