reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

annte trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Co do sexu to wcale nie mam na niego ochotę.. ale widzę,że mój S strasznie jest już zaniedbany hehe upomina się codziennie kilka razy a ja
odmawiam ... Wczoraj chciałam jednak spróbować... ale nie wyszło bo nie sprawiało mi to w ogole przyjemności:(

As to trzymam kciuki!!

reklama
Dzien dobry! Dzis ide do lekarza na 17.15 dopiero:tak:Misia zostala w domu bo G dzis na 12 godz do pracy poszedl:baffled:Jutro tez mala chyba w domu zostanie:tak:
As trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:tak:
WIOLKA zdrowka dla corci:tak:Moja mala miala tylko raz zapalenie ucha i obylo sie bez antybiotyku:tak:Goraczki nie miala, a ucho podobno mocno chore bylo:tak:
Co do mikrofali ja uzywam i uzywac bede:tak:przez cala ciaze z Misia uzywalam i jest ok zobaczymy jak teraz, ale jestem dobrej mysli:tak:
Co do sexu ja jestem chetna tylko teraz po pierwsze mam zapalenie,a po drugie G chodzi codziennie na 6 to jemu sie nie chce:baffled:
Zdrowia zycze chorym i kciuki trzymam za potrzebujacych:tak:

Witam,
mam mamę od wczoraj na kilka dni, więc nie nadrobię.
Poza tym budzę się z bólem gardła, ale w ciągu dnia mi on mija, jakiś dziwny wirus nas dorwał.
Najgorsze, że młoda też katar ma i w nocy kaszlała.
Doczytałam, że było o seksie - u mnie w pierwszej ciąży libido było dużo wyższe, ale teraz też nie narzekamy:-p

My dziś na 15:40 jedziemy na USG 4D:happy:
Miłego poniedziałku!

witam się poniedziałkowo,
a fora ze dwora skurcze!!!!:wściekła/y:trzymam kciuki i żadnych skurczy już proszę nie mieć
solenizantkom spóźnione życzenia ale szczere zdrówka i sto lat:tak::tak::tak:
as dorka powodzenia u lekarza
wiolka zdrówka dla Iwonki
wszystkim chorowitkom zdrówka:tak:
co do mikrofali to ja bym tak nie panikowała
co do antykoncepcji to ja mam prawdziwy orzech do zgryzienia, bo tabletki źle znosiłam a nic nie zamierzam sobie wmontować, a plastry używała moja znojoma która wylądawała z zawałem płuc w szpitalu...Po prostu trzeba dobrze dobrać do siebie...mi pozostaje chyba osobna sypialnia i drzwi na klucz zamknięte przed mężem:-D
witam nową mamę na forum;-)

u mnie ok weekend bardzo miły wpadliśmy do znajomych dzieciaki się wyszalały, mężowie trochę popili:-D ja się opiłam sokiem jabłkowym:-) za to niedziela leniwa i rodzinna a takową uwielbiam, no i ksiązki też zaczęły się czytać
miłego dnia

As kcuki zacisniete,zobaczysz ze bedzie dobrze i tezs mysle,ze nie pozwolil autobusem ani samochodem w roli prowadzacej,jechac bo sie obawia,ze moze dostaniesz skurczy...Ja nie mowiac,ze mam to zabronione od lekarza,sama zrezygnowalam z prowadzenia auta ze wzgledu na to,ze mi sie mozg wylaczal:zawstydzona/y: Ogolnie 3mam kciuki mocno i za wszystkie Majoweczki,w tym te na usg ;-)

Cos V jakas niemrawa dzis.Obiadek zjadla,ale malenki,siedziala na tapczanie i zaczely jej sie o 11:15 oczka zamykac.W lozeczku chwile poszeptala z osiolkiem i spi:sorry2:Ze tak powiem z godzinnym wyprzedzeniem drzemkowym.
Wiec ja juz po obiadku jestem,teraz zadawkuje lekarstwa i tez sie klade.W domciu cieplutko,na dworze zimno,ale sloneczko tak pieknie swieci ze czlowiek ma ochote zyc!(i w koncu troche "zle" hormonki odpuszczaja-zobaczymy na jak dlugo :sorry2:)

Witajcie dziewczyny przepraszam że dawno się nie odzywałam ale miałam pewne problemy:no: Teraz mój mąż już wyzdrowiał to ja się rozłożyłam i leże w łóżeczku coś strasznego. Wszystkim potrzebującym przesyłam uściski i mocne kciukasy. Co do seksu to mnie się może i chce ale tylko w głowie jak przychodzi co do czego to już nie koniecznie:-) Pozdrowienia i powodzenia na wizytach i szybkiego powrotu do zdrowia:-)

reklama
ja dzisiaj odebralam wyniki moich badan, nie jest zle chyba, glukoza ok - 75 na czczo i 84 po wypiciu. hemoglobina znowu za niska ale to juz chyba sie nie zmieni. martwi mnie wynik badania moczu, gdzie napisane jest "liczne bakterie", mam nadzieje ze nic mi nie jest, nic mnie nie swedzi ani nie boli, dobrze ze jutro wizyta to dowiem sie o co chodzi

Do góry