Pieszczoszka...bo slowo pisane moze byc zrozumiane na tysiac sposobow.Ty pisalas,ze nie kazda z Twoich kolezanek miala i ze zdaniem lekarza/-y nie jest "wazne"tudzie"obowiazkowe",a my Ci piszemy ze wrecz przeciwnie.Oczywiscie zrobisz sama jak uwazasz i to nie jest naklanianie Cie do badania,Slonce ;-)Tylko sie dziwilam,ze wpierw martwilas sie o pewne rzeczy ktore byly dosc "normalne"(nie jestes w tym osamotniona,ja tez tak mam i to nie jest krytyka),a kwestionowalas sprawe krzywej glukozy-stad moje mysli przelane na forum.Nie bierz sobie tego do serca.
Dusia bol jednorazowy byl?Jak noc minela?
Ja jestem na nogach,po tragicznej nocy.Zasnelam po 22,ale przed 1 obudzilo nas trzesienie ziemi o sile 4,2.To juz drugie,blisko i bardziej odczuwalne
Tym razem sa jakies szkody,ale na razie malo informacji odnalazlam.Boje sie bardzo i choc zasnelam jeszcze na pare chwil,to budzilam sie "zlana potem".Dobrze,ze dzis S w domu caly dzien.
Za godzine-poltorej wychodze na badania,dzis krzywa glukozy i dodatkowa masa innych.Jestem ciekawa gdzie mi sie wkluja