reklama
Witam, juz po wizycie co i jak na odpowiednim watku napisze
Czarnula ja sobie kupilam taka kurtke ze do konca ciazy mi starczy
dusia dobrze ze juz przeszloZdrowka zycze
she zdrowka dla Ciebie
Patina moja mala tez ma katar ale ja puszczam, laryngolog wlasciwie mowil ze to alergiczny wiec sie nie przejmuje
fiore ale sie rpzestraszylas w nocy na pewno:-(Mam nadzieje ze sie nie powtorzy
As super ze corka wraca cala i zadrowa
U mnie z trzymaniem moczu na razie ok, tzn jak chce mi sie bardzo siku to nie moge wstrzymywacWkladka jest caly czas bo mam uplawy
Za 3 tyg moze sie w koncu dowiem czy bedzie synys czy corunia
Milego dnia
Czarnula ja sobie kupilam taka kurtke ze do konca ciazy mi starczy
dusia dobrze ze juz przeszloZdrowka zycze
she zdrowka dla Ciebie
Patina moja mala tez ma katar ale ja puszczam, laryngolog wlasciwie mowil ze to alergiczny wiec sie nie przejmuje
fiore ale sie rpzestraszylas w nocy na pewno:-(Mam nadzieje ze sie nie powtorzy
As super ze corka wraca cala i zadrowa
U mnie z trzymaniem moczu na razie ok, tzn jak chce mi sie bardzo siku to nie moge wstrzymywacWkladka jest caly czas bo mam uplawy
Za 3 tyg moze sie w koncu dowiem czy bedzie synys czy corunia
Milego dnia
Stokrotka812
Fanka BB :)
Czarnula ja tez w swoja ledwie się mieszczę;-) Specjalnie kupiłam większy kożuszek, ale niestety jest on nierozciągliwy. Mam nadzieję, że wystarczy, najwyżej trzeba będzie coś kupić, albo pożyczyć od mamyhejka
ja juz po sniadanku.
ehh jakos zle mi sie ostatnio wstaje z łóżka bym tylko lezala cały czas, zle mi sie spi dopiero nad ranem mam prawdziwy sen.
musze chyba zakupic jakis bardzo ciepły sweter a najlepiej dwa bo juz kurtka ledwo sie zapina, rano z nia nie mam problemu bo jest akurat na styk ale wieczorem jak ja zaloze to masakra cisnie mi i ledwo sie dopina, to chyba znak ze trzeba sobie cos nowego kupic zeby nie sciskac brzucha.
Wy tez macie takie problemy z kurtką czy się jeszcze miescicie? szkoda mi kupowac nowa kurtke na 2 miesiace ehh
Dziś znowu śnił mi sie poród, od 3dni to samo. Są to tak realistyczne sny, że az sie budze i sprawdzam czy nie rodzę
Rozmawiałam dziś z Suzi.
Malutki ładnie rośnie .Waży już prawie kilogram !!!!!!:-):-)
Lekarze są zadowoleni.
Suzi wręcz szczęśliwa.
Od pewnego czasu ciśnienie jest książkowe i wszystko powolutku się stabilizuje.
Jeśli tak dalej będzie to może odstawią już zastrzyki na dokarmianie małego .
Pojawiła się nadzieja ,że może Suzi na troszkę wróci do domu.
Suzi wszystkie Was pozdrawia i dziękuje za pamięć .
Malutki ładnie rośnie .Waży już prawie kilogram !!!!!!:-):-)
Lekarze są zadowoleni.
Suzi wręcz szczęśliwa.
Od pewnego czasu ciśnienie jest książkowe i wszystko powolutku się stabilizuje.
Jeśli tak dalej będzie to może odstawią już zastrzyki na dokarmianie małego .
Pojawiła się nadzieja ,że może Suzi na troszkę wróci do domu.
Suzi wszystkie Was pozdrawia i dziękuje za pamięć .
she_84
As, dziekujemy za wiesci od Suzi!
czarnula, ja na poczatku ciazy kupilam sobie taki plaszcz - grzybek, ktory sluzy mi caly czas i spokojnie do konca ciazy wystarczy i mysle ze pozniej tez ge jeszcze zaloze
czarnula, ja na poczatku ciazy kupilam sobie taki plaszcz - grzybek, ktory sluzy mi caly czas i spokojnie do konca ciazy wystarczy i mysle ze pozniej tez ge jeszcze zaloze
Martusia22267
co do kurtki to kupiłam ją specjalnie na ciążę choć ma taki krój że za rok spokojnie będę mogła ją nosić, teraz jest mi jeszcze dobra do końca ciąży na pewno nie styknie ale tym się nie martwię bo kupując ją wiedziałam że w razie co będę mogła doszyć zatrzaski i będzie si
obiadek się gotuje, mieszkanko ogarnięte ateraz może krótki spacerek z pieskiem
dziś o 15.30 mam usg 4D i już nie mogę się doczekać aż zobaczę nasze kochane maleństwo:-):-):-):-):-)
obiadek się gotuje, mieszkanko ogarnięte ateraz może krótki spacerek z pieskiem
dziś o 15.30 mam usg 4D i już nie mogę się doczekać aż zobaczę nasze kochane maleństwo:-):-):-):-):-)
fiore
Dzien PSYCHOZY!
Sfora.pl - Trzęsienie ziemi we Włoszech. Panika w całym kraju - Świat
Po trzesieniu ziemi z nocy,potem po 9 ponowne...ale juz spory kawalek od nas.Psychoza wybuchla,szkoly ewakuowane,sklpey tez(nas tez ewakuowana z mcdonalda w centrum handlowym-weszlismy po niedojsciu do badan-musialam sie zapisac na piatek!),ludzie na ulicach...Dziekuje BOGU ze nie ma prawdziwej kleski,inaczej ludzie by chyba zaczeli skakac pod samochody - tak wielkiego haosu,glupoty i paniki w zyciu nie widzialam
Sfora.pl - Trzęsienie ziemi we Włoszech. Panika w całym kraju - Świat
Po trzesieniu ziemi z nocy,potem po 9 ponowne...ale juz spory kawalek od nas.Psychoza wybuchla,szkoly ewakuowane,sklpey tez(nas tez ewakuowana z mcdonalda w centrum handlowym-weszlismy po niedojsciu do badan-musialam sie zapisac na piatek!),ludzie na ulicach...Dziekuje BOGU ze nie ma prawdziwej kleski,inaczej ludzie by chyba zaczeli skakac pod samochody - tak wielkiego haosu,glupoty i paniki w zyciu nie widzialam
Martusiu, az Tobie zazdroszcze tego USG ja miałam robione w 35tc ze Stasiem, niezapomniane przezycie, teraz chyba sie nie zdecydujemy ze wzgledu na koszty. Gdyby Stas byl bardziej kumaty to wtedy dla niego z pewnoscia bysmy poszli na takie usg, ale on nie polaczy faktu mamy brzuszka z dzidziusiem na monitorze.
reklama
Podziel się: