reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

fiore miło Cię widzieć znowu na forum:)
Stokrotka pewnie dobry pomysł:) ale ja nie będę mogła się pochwalić pokoikiem osobnym dla dziecka:( bo pokój dzidzia będzie mieć ze mną.
Dzis mi znowu swędzenie miejsca intymnego wróciło wrrrrr... :wściekła/y:

reklama
Witajcie dziewczyny;-) Piszę do Was od mojej babci, przyjechałam dziś z rana i już jestem po obiedzie i po połowie ptasiego mleczka ;) Tu to by mnie dopiero podtuczyli ;-)
Fiore oszczędzaj się, dobrze że Leo jest silny i zdrowy :tak:Dbaj o siebie
Pieszczoszka współczuję tego swędzenia, ale pamiętaj nic nie drap, bo będzie gorzej...

Witam dziewczynki:) Nie było mnie zaledwie dwa dni a tu tyle do nadrobienia.
Fiore witam po powrocie ze szpitala i trzymam kciuki obyś w najbliższych tygodniach nie musiała tam wracać.
Mnie dzisiaj coś brzuch po prawej stronie pobolewa i zastanawiam się od czego. Może poprostu źle spałam. W poniedziałek wizyta u gina i może jakieś kolejne zdjęcie usg do kolekcji.
Wiecie może gdzie można kupić takie pojedyncze litery które można przykleić do ściany żeby stworzyć imię maluszka nad łóżeczkiem? Nie chodzi mi o takie zupełnie płaskie tylko na przykład grubości około 2-3 cm.

Dzięki pieszczoszka:) Właśnie o takie mi chodziło tylko może nie koniecznie z tymi pszczólkami. Zobacze ile jeszcze będę miała miejsca w pokoju na ścianie bo imię dziecka będzie dość długie (Ksawery) a zdrobnionego nie chce.

Witam:) Ja dziś tylko na chwilę. Od rana męczy mnie silny ból głowy i przeziębienie. Teraz jeszcze dostałam temperaturę. W domu bałagan ale nie mam na nic siły. Czekam kiedy Mateusz pójdzie do łóżka i też się położę.

Fiore, super, że jesteś już w domku:tak:

reklama
Jak tam Dziewczęta, nie było mnie tu półtorej dnia i widzę że dużo pisałyście.

Odebrałam wyniki badań krwi i moczu :(:( Krew i obciążenie glukozą są dobre ale za to mocz mam tragiczny :(:(
Mam w nim kupę bakterii szczawiany i fosforany :( i na dodatek moje nerki nie resorbują glukozy. Na moje oko wynika ze mam stan kamicy nerkowej, zapalenie dróg moczowych i jeszcze niewydolność nerek.
Nic, w czwartek ide z tym do gina, zobaczymy co powie... rodzinny powiedział że nie podejmuje się mojego leczenia, wiec jestem w zawieszeniu do 26. stycznia...

Pozdrówka :*

Do góry