reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

U nas na początku Maciusiowe łóżeczko będzie w naszej sypialni (planuję karmić piersią a to się wiąże z wielokrotnym wstawaniem w nocy), a jak młody skończy 4 miesiące to zrobimy mu eksmisję to pokoju Lenki. Liczę na to, że do tego czasu dostaniemy już klucze do naszego domu.

reklama
Ja już mam plan na pokoik dla Franka, wybrałam już nawet tapetę w paski w Castoramie ale pewnie realizacja będzie marzec/kwiecień ze względu na remont wszystkiego;-) Kącik też jest super i tez może być bardzo fajnie urządzony :) Mnie sie podoba strasznie imię umieszczone na ścianie nad łóżeczkiem dziecka :) wydaje mi się to takie osobiste.

Witajcie.
Jestem nienormalna :szok::-D:-D:-D.
Siedziałam do 6.30 rano i robiłam sukienusię .
Teraz jestem nieprzytomna .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miłej sob:-)oty .:-):-)

Dzień Dobry dziewczynki :-)

Ja dzisiaj wstałam juz po 7 :szok: jak dla mnie to stanowczo za wczesnie ,nie mogłam sie wyturlac z łózka :-D pogoda nie nastraja na wyjscia ale zaraz znikam i jade w miasto . dzisiaj jedziemy z M do jego siostry w odwiedziny bo urodzila tydzien temu synka :tak: ale sie ciesze ze zobacze maleństwo:-) juz sie nie moge doczekac :-) Jade kupic cos na prezent powitalny dla małego a przy okazji sobie poogladam w sklepach co jest dla dzieciaczków :tak:

Fiore super ze wrocilas mam nadz ze teraz juz bedzie tylko lepiej :tak:

Miłego weekendu majóweczki :-D

Buziaki!

Majoweczki!
Jakos ciezko mi wrocic do "siebie".Te pare dni w szpitalu calkowicie pozbawily mnie sil :-(
Najwazniejsze informacje,to ze Leo jest idealny a doslowniej ciut wiekszy i ciezszy,ale to tylko dobre wiadomosci.Plynu owodniowego jest minimalnie wiecej niz powinno,ale o wiele mniej niz bylo pare dni temu.Za to moja morfologia jest tragiczna.Dostalam pelno zalecen,nie tylko farmaceutycznych,ale i np.zakaz przeciazania wzroku(malo pc,tv,czytania etc...).Musze lezec i tak juz do konca bedzie,chociaz nie ma wiekszych podstaw ku temu-dziwna to sytuacja jest,w paru slowach nie moge dopuscic do pojawienia sie skurczy i bolow brzucha.Nie wiem jak dam rade,bo to jeszcze min.12 tygodni :-( Do tego wyobrazcie sobie,ze nie moge dostawac kroplowek,bo bym musiala miec "stale dojscie dozylne",poniewaz moje zyly sie zapadaja i pekaja.
Ciesze sie jednak,ze jestem w domu i ze Leo rozwija sie prawidlowo.Wypisali mnie,bo powiedzialam ze tesknie za coreczka i mezem,oraz zwierzakami...i dla mojego dobra psychicznego to zrobili ;-)
Trzymam kciuki za kobietki ktore zmagaja sie z wiekszymi dolegliwosciami niz moje i z problemami roznego typu-nie tylko ciazowymi.Zobaczycie,ze bedzie lepiej i juz niebawem bedziemy sie cieszyc naszymi pociechami :tak:
Buziaki :* :* :*

Majoweczki!
Jakos ciezko mi wrocic do "siebie".Te pare dni w szpitalu calkowicie pozbawily mnie sil :-(
Najwazniejsze informacje,to ze Leo jest idealny a doslowniej ciut wiekszy i ciezszy,ale to tylko dobre wiadomosci.Plynu owodniowego jest minimalnie wiecej niz powinno,ale o wiele mniej niz bylo pare dni temu.Za to moja morfologia jest tragiczna.Dostalam pelno zalecen,nie tylko farmaceutycznych,ale i np.zakaz przeciazania wzroku(malo pc,tv,czytania etc...).Musze lezec i tak juz do konca bedzie,chociaz nie ma wiekszych podstaw ku temu-dziwna to sytuacja jest,w paru slowach nie moge dopuscic do pojawienia sie skurczy i bolow brzucha.Nie wiem jak dam rade,bo to jeszcze min.12 tygodni :-( Do tego wyobrazcie sobie,ze nie moge dostawac kroplowek,bo bym musiala miec "stale dojscie dozylne",poniewaz moje zyly sie zapadaja i pekaja.
Ciesze sie jednak,ze jestem w domu i ze Leo rozwija sie prawidlowo.Wypisali mnie,bo powiedzialam ze tesknie za coreczka i mezem,oraz zwierzakami...i dla mojego dobra psychicznego to zrobili ;-)
Trzymam kciuki za kobietki ktore zmagaja sie z wiekszymi dolegliwosciami niz moje i z problemami roznego typu-nie tylko ciazowymi.Zobaczycie,ze bedzie lepiej i juz niebawem bedziemy sie cieszyc naszymi pociechami :tak:
Buziaki :* :* :*
Fire słońce jak dobrze Cię czytać .:tak::tak::-):-):-)

Witam !
Fiore super że jesteś, uważaj na siebie!
Ja już po zajęciach, ale jeszcze kilka spraw służbowych do załatwienia i sobota się na prawdę zacznie.
Dziś od rana miałam jakiś kiepski humor ale już mi przeszło. R. jeszcze spał a już mnie niemiłosiernie wkurzył.
I koszmary jakieś mnie dręczyły. Od kilku nocy śni mi się moja ś.p. Babcia. Dziś dzień babci więc może dlatego. Trzeba pojechać na cmentarz
[*]
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka!

Witam was majoweczki:-)

Musze sie powoli tu zaklimatyzowac:tak:

Fiore-fajnie,ze juz w domku.
Odpoczywaj kochana.
As-z tego co pamietam to ty tworzysz te cudne rzeczy.
Naprawde sliczne.

Ja dzis wstalam z okropnym bolem glowy.
Do tego cala noc jakies glupoty mi sie snily..

Pozdrawiam was serdecznie.

Witam, wczoraj mielismy gosci i posiedzielismy do 2 prawie:eek: Dzis jestem nie wyspana na maksa,a jeszcze rano po 8 przyszedl kominiarz:sorry2: Zle zrobili co roczny przeglad i teraz musieli poprawic:eek:
Fiore dobrze ze juz w domku:tak:Super ze Leo dobrze sie rozwija,a jak coreczka przezyla rozstanie?
Misia robi laurke dla babci i na obiad idziemy do babci:tak:
Milego dnia zycze

reklama
Witam,
my pieczemy z Lenką bułki drożdżowe, bo się mamusi zachciało;-)

Babcie i dziadka mamy daleko, więc na podróż się nie pokusiliśmy, ale młoda z życzeniami zadzwoni, coś tam po swojemu nagada;-)

Fiore - super wieści, uważaj na siebie i Leo!

Mykam śniadanko szykować, bo dopiero wstaliśmy:zawstydzona/y:

Do góry