reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No własnie dopóki to było troszkę, to było ok. A tu niespodziankowy strumyczek :[ A jak przyschnie to strasznie sutka podrażnia :[

reklama
Witajcie Kochane!
Juz wrocilam do domku.Jestem niesamowicie zmeczona.Jutro,badz pojutrze wejde i napisze cos wiecej.
Milego weekendu Wam zycze!
Buziaki!

Fiore- -dobrze, że już jesteś - byłyśmy cały czas z Tobą! oby było lepiej i teraz przynajmniej nie będziesz tęsknić za córeczką (ja byłam 5 dni i beczałam w słuchawkę za każdym razem kiedy Barti prosił zebym już przyjechała). trzymamy za Was kciuki!

jestem wykońćzona - robiliśmy z Bartkiem laurki dla dziadków (4+4). wcześniej musieliśmy wpaść do księgarni po papier kolorowy i taśmę, oczywiście w połowie drogi zaczął sypać gęsty, mokry śnieg - wyglądaliśmy jak zmokłe kury. kręgosłup mi chyba zaraz odpadnie od siedzenia przy stole. na szczęście większość zrobiona - zostają rysunki w środku, które musi wykonać Barti - muszę go tylko przypilnować żeby używał też innej kredki niż ulubiona - niebieska.
miłęgo wieczoru majóweczki:*

Cześć dziewczyny! Ja dziś byłam na krzywej cukrowej: wypiłam 75g glukozy a zrobiła mi to takie gęste blee. Wypić się da, ale po jakichś 20 min miałam duże zawroty głowy i mroczki przed oczami. W pon wyniki, ciekawe co mi tam wyjdzie :) pozdrawiam

Fiore dobrze że do nas wróciłaś
Witam nową mamę
Może trzeba będzie założyć nowy wątek z pokojami dziecięcymi ? Tam mozna będzie wkleić przygotowane pokoiki i jakieś inspiracje. Co Wy na to?

reklama
kącik też się liczy!
my też zrobimy kącik i to malusieńki ale jakies naklejeczki na ścianie na pewno będą :-)

Do góry