reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
świetniefiore wychodzi do domu !!!!!!!
Resztę napisze sama jak się pokaże .:-):-):-):-)
witaj Dila21
Drugi dzień siedze nad branzoletkami i oczopląsu dostaję. Pochwalę się moze jutro jka kupię aparat mam nadzieję. A wczoraj skończyłam sukieneczkę twórcze dni mam :-)
Witam,
ja dziś za wiele nie napisze, bo chodzę do tyłu. Lence cztery trójki jednocześnie się przebijają i nam masakrę w nocy zrobiła, bidula płakała i spać nie mogła, a my wraz z nią. Przez te zęby ma katar taki wodnisty i nic nie chce jeść, właśnie śpi, więc ja zupkę jej ulubioną gotuję - może się skusi chociaż na kilka łyżeczek, bo od wczoraj to głównie pije.
Super, że Fiore wyszła do domu.
As - zdolna bestia z Ciebie!
dila - pokoik z pewnością będzie cudny, wrzuć fotki jak skończysz malować.
Miłego weekendu, Dziewczyny!
ja dziś za wiele nie napisze, bo chodzę do tyłu. Lence cztery trójki jednocześnie się przebijają i nam masakrę w nocy zrobiła, bidula płakała i spać nie mogła, a my wraz z nią. Przez te zęby ma katar taki wodnisty i nic nie chce jeść, właśnie śpi, więc ja zupkę jej ulubioną gotuję - może się skusi chociaż na kilka łyżeczek, bo od wczoraj to głównie pije.
Super, że Fiore wyszła do domu.
As - zdolna bestia z Ciebie!
dila - pokoik z pewnością będzie cudny, wrzuć fotki jak skończysz malować.
Miłego weekendu, Dziewczyny!
Witam w klubie-u nas to samo. Górne czwórki juz dawno wyszły ale tylko przód,teraz przebija jej się druga część tych ząbków,do tego czwórki na dole-na jednej jej już krwiak schodzi to na drugiej się zaczyna pojawiać,no i zobaczyłam,ze i trójki się ukazują powoli-jedną dolna już nawet czuć pod palcem. Więc możecie sobie wyobrazić co moje dziecko przeżywa a ja razem z nią. W nocy się budzi co chwile. Od tygodnia głównie o mleku i jogurtach żyje bo jeść też nie chce. Strasznie mi jej żal,choć i tak jest bardzo dzielnaWitam,
Super,że fiore wypisana. Czekamy na wieści zatem
jasneHej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.
Podczytuje was od samego poczatku
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)
Witaj u nas
Hej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.
Podczytuje was od samego poczatku
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)
Witaj ponownie! Gratuluję córci!
she_84
Fanka BB :)
witam Was dziewczynki, ja dzisiaj prawie caly dzien bylam poza domem, najpierw wizyta u okulisty, potem troche posiedzielismy u tesciow, troche tez pospacerowalam, mimo tego ze snieg padal bylo calkiem przyjemnie. okulista nie widzi nic zlego po moim badaniu pola widzenia, ale mam powtorzyc jeszcze badanie latem po rozwiazaniu. troche jestem zmeczona a jeszcze dzisiaj mamy wizyte ksiedza...
As, chyle czola, robotki naprawde sliczne!
dorka, ja tez nie najlepiej spie - maly mnie ostatnio strasznie atakuje w nocy a poza tym skurcze lydek nie mijaja mimo tego ze lykam magnez i jem pomidory...
dobrze ze fiore juz w domku i czekamy na wiesci od niej
dido, witamy ponownie
As, chyle czola, robotki naprawde sliczne!
dorka, ja tez nie najlepiej spie - maly mnie ostatnio strasznie atakuje w nocy a poza tym skurcze lydek nie mijaja mimo tego ze lykam magnez i jem pomidory...
dobrze ze fiore juz w domku i czekamy na wiesci od niej
dido, witamy ponownie
little_nina
Fanka BB :)
Dziewczyny, które mają już siarę, też macie tego tak paskudnie dużo? Ja sie już wkurzać zaczynam, pierś (tylko jedna, ta po operacji) boli, spuchnięta, a jak tylko się dotknę to strumyczek leci. Jakieś rady może?!
Paula21
Grudzień '07
Hej!
Za szpitalne dziewczyny również trzymam &&& i czekam na pozytywne wieści!!!
As zdolna bestia z Ciebie!!! :-) śliczne dzieła! Ja mam dwie lewe ręce do takich prac
Joasia, Elvie życzę wytrwałości... czemu maluszki muszą się tak męczyć... biedactwa...
dido hej!!!
she u mnie też był dziś ksiądz... przeżyłam...
little nina hmmm... u mnie często po nocy koszulki w plamy... samo na razie nie leci, ale przy dotyku owszem... ciężko coś poradzić, może po prostu wkładki laktacyjne ;-) może gin Ci coś poradzi...
Za szpitalne dziewczyny również trzymam &&& i czekam na pozytywne wieści!!!
As zdolna bestia z Ciebie!!! :-) śliczne dzieła! Ja mam dwie lewe ręce do takich prac
Joasia, Elvie życzę wytrwałości... czemu maluszki muszą się tak męczyć... biedactwa...
dido hej!!!
she u mnie też był dziś ksiądz... przeżyłam...
little nina hmmm... u mnie często po nocy koszulki w plamy... samo na razie nie leci, ale przy dotyku owszem... ciężko coś poradzić, może po prostu wkładki laktacyjne ;-) może gin Ci coś poradzi...
Ostatnia edycja:
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mi tez troszkę leci .. zazwyczaj jak nacisnę do stanika jedynie zostaje wkładać wkładki laktacyjne... a co do bólu to nie wiem:-(
Podziel się: