reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Czesc dziewczyny!!!
Fiore trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Suzi &&&&&&&&&&&&&&&
Dusia &&&&&&&&&&&&&, zdrowka dla synka!!!!
Martusia ja o tej porze to juz sie przewracam na drugi bok:-D
she fajne takie babskie spodkanie:tak:
zanetaa super kartka:tak:Jutro idziemy do babci na obiad i na kawe wiec cos tez chce zrobic z Misia :tak:
Wieczorem bedziemy mieli gosci wiec musze troche ogarnac mieszkanie,ale na razie nie mam na to sily:baffled:Cos ostatnio kiepsko spie w nocy, dzis mi sie snilo ze jakies dziecko zatrulo sie spiochami chinskimi:dry:Wczoraj tesciowa dala mi kilka ciuszkow dla malucha ale nie sa chinskie:-D Prawie wszystkie typowo chlopiece:-D
Dobra spadam pozniej jeszcze Was poczytam:tak:

reklama
Witam się .
Od rana mi się nudziło.
Powstała więc taka oto opaska na główkę dla Karolinki .
A butki prezentują się tak :tak::-):-)

Załączniki

• IMG_0128.jpg
    IMG_0128.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0129.jpg
    IMG_0129.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0144.jpg
    IMG_0144.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 39
Cześć dziewczyny.

Troszkę mnie nie było, ale zajęta jestem aranżacją pokoju malutkiej - a to troszkę czasu wymaga, tymbardziej, że chcę sama namalować motywy zwierzątek/postaci z bajek na ścianach.
Jutro chcę pojechać z m do sklepu dziecięcego i pooglądać m.in. wózki.

Dziewczyny szpitalne - trzymam za Was i Wasze maleństwa baardzo mocno kciuki - musi być dobrze! Innej opcji nie ma!
Dusia być może jesteś już po wizycie, ale za Was też trzymam kciuki.
As ale cudeńka robisz. Karolinka będzie zachwycona:)

Hej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.

Podczytuje was od samego poczatku:tak:
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)

Witaj ponownie dido!
As zazdroszczę umiejętności!
Trzymam kciuki za Fiore i Suzi!!!
Ja wstałam dziś bardzo późno, po 11. Szybkie śniadanie i już gotują się ziemniaki na ruskie pierogi :-D Zapraszam na obiad!
Postanowiłam, że dziś dzień leniucha, nic wielkiego robić nie będę. Jutro szkoła, ale na szczęście tylko jeden dzień, bez niedzieli i w dodatku kilka godzin, więc dam radę.
Mała od kilku dni bardzo aktywna, szczególnie wieczorem, aż brzuch skacze :-D
Samopoczucie dzięki temu też dobre, mam nadzieję, że nie chwalę dnia przed zachodem słońca.

reklama
Do góry