reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Czesc dziewczyny!!!
Fiore trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Suzi &&&&&&&&&&&&&&&
Dusia &&&&&&&&&&&&&, zdrowka dla synka!!!!
Martusia ja o tej porze to juz sie przewracam na drugi bok:-D
she fajne takie babskie spodkanie:tak:
zanetaa super kartka:tak:Jutro idziemy do babci na obiad i na kawe wiec cos tez chce zrobic z Misia :tak:
Wieczorem bedziemy mieli gosci wiec musze troche ogarnac mieszkanie,ale na razie nie mam na to sily:baffled:Cos ostatnio kiepsko spie w nocy, dzis mi sie snilo ze jakies dziecko zatrulo sie spiochami chinskimi:dry:Wczoraj tesciowa dala mi kilka ciuszkow dla malucha ale nie sa chinskie:-D Prawie wszystkie typowo chlopiece:-D
Dobra spadam pozniej jeszcze Was poczytam:tak:

reklama
Witam się .
Od rana mi się nudziło.
Powstała więc taka oto opaska na główkę dla Karolinki .
A butki prezentują się tak :tak::-):-)

Załączniki

• IMG_0128.jpg
    IMG_0128.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0129.jpg
    IMG_0129.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0144.jpg
    IMG_0144.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 35
Cześć dziewczyny.

Troszkę mnie nie było, ale zajęta jestem aranżacją pokoju malutkiej - a to troszkę czasu wymaga, tymbardziej, że chcę sama namalować motywy zwierzątek/postaci z bajek na ścianach.
Jutro chcę pojechać z m do sklepu dziecięcego i pooglądać m.in. wózki.

Dziewczyny szpitalne - trzymam za Was i Wasze maleństwa baardzo mocno kciuki - musi być dobrze! Innej opcji nie ma!
Dusia być może jesteś już po wizycie, ale za Was też trzymam kciuki.
As ale cudeńka robisz. Karolinka będzie zachwycona:)

Hej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.

Podczytuje was od samego poczatku:tak:
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)

Witaj ponownie dido!
As zazdroszczę umiejętności!
Trzymam kciuki za Fiore i Suzi!!!
Ja wstałam dziś bardzo późno, po 11. Szybkie śniadanie i już gotują się ziemniaki na ruskie pierogi :-D Zapraszam na obiad!
Postanowiłam, że dziś dzień leniucha, nic wielkiego robić nie będę. Jutro szkoła, ale na szczęście tylko jeden dzień, bez niedzieli i w dodatku kilka godzin, więc dam radę.
Mała od kilku dni bardzo aktywna, szczególnie wieczorem, aż brzuch skacze :-D
Samopoczucie dzięki temu też dobre, mam nadzieję, że nie chwalę dnia przed zachodem słońca.

reklama
Do góry