reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Wróciła od gina.
Info na lekarskim.

;-)Dziewczynki zrobiłam dziś taki bucik ,dla Karolinki .
Może być?
śliczne!!! Dysponujesz może wzorem?? :-)

Witam:-)

Moje dziecię miało dziś imprezę w klubie maluszka, bo jeden chłopiec skończył 2 latka. Przychodzimy po Lenę a tam cała ekipa śpi:-D taaaaaaaka impreza była:-D Nasza młoda zasnęła na pluszowej biedronce, panie ją przykryły kocem i wyglądała przesłodko:happy: Na śpiocha została przeniesiona do domu i nadal lula, a ja się za obiad biorę.

Jakbyście miały ochotę na pyszny sernik lub biszkopta z galaretką i truskawkami to zapraszam;-)

Stokrotka - kiedyś czytałam, że na zaparcia kobietom w ciąży pomagają suszone śliwki i morele. Możesz też sypać kanapki i co tam jesz otrębami,są zdrowe, mają dużo błonnika i przyspieszają trawienie.

karis - oj tak, babskie spotkania to jest to, co tygryski lubią najbardziej:tak:
ja bardzo chętnie

Padnieta jestem tak, ze ledwo was zytam. Mega zagoniony dzień. Rano trochę ogarnęłam i pognalam z chłopakami na górkę. Dzisiaj tylko malutka na jabłuszkach ale za to był i bałwan i wojna sniezkowa. Dawno się tak nie nabiegałam.
biggrin.gif
wracalismy już z histerią niestety - Michał wył, ze chce jeść i spać. Chyba sie z amocno zmęczył. Tylo ich odstawiłam do domu i pognałam do lekarza na komisyjną kontrolę wagi i tu niespodzianka, bo schudłam 200g a naprawde się nie starałam, wręcz przeciwnie
biggrin.gif
wróciłam pociągiem i to był błąd - zdązylam zapomnieć jak w pociągach śmierdzi
baffled5wh.gif
bleeeeee po drodze obładowąłam się zakupami jak wielbłąd, łapy amm o kolan jak orangutan.
Teraz czekamy na księdza, a ja bym najchetniej spac poszła
baffled5wh.gif

Witajcie dziewczynki.
Kilolek apropos butków .
Dysponuję wzorem ,bo wczoraj go opracowałam .:-):-):-)
Mogę napisać i Ci przesłać .:rofl2:

Na zaparcia polecam suszone owoce śliwki,morele ,jabłka w każdej ilości,activia też jest dobra,ale podobno w ciąży nie wskazana ,duże ilości błonnika .

Jak już nic nie pomaga to można zakupić w aptece syrop bez recepty o nazwie Lactulosum.;-)

Wróciłam z fundacji .
Jestem padnięta ,ale dzieci szczęśliwe.
Mam nadzieję ,że miło będą wspominać to zimowisko ;-)
Wczoraj były sanki i 2 forty budowaliśmy.
Dziś powstał bałwan taki 180 cm i była bitwa na śnieżki.:-D:-D:-D
Uciekam ,bo głodna jestem .:-D:-D:-D:-D:-D

W końcu Was nadrobiłam. Wczoraj byłam do 15 w pracy bo mimo, że jestem na L4 to szefowa prosiła żebym przyjechała pomóc dziewczynie którą zatrudnili na czas mojej nieobecności potem szybko obiad bo W, mój tata i teść tynkują na górze . Nie macie pojęcia jak się cieszę, że roboty znów ruszyły - co prawda pewnie do maja nie zdążymy ze wszystkim ale po 3 miesięcznym zastoju i tak się cieszę, że coś drgnęło:)
Dziś za to w końcu wybrałam się do fryzjera, zaszalałam: obcięłam włoski i zmieniłam zupełnie kolor. Póki co podoba mi się, najlepsze zdziwienie było u Mateusza jak go pojechałam odebrać do przedszkola, patrzy na mnie ale nie podszedł - potem powiedział, że mnie nie poznał:)
Pędzę nadrabiać kolejne nasze wątki:)

na wypróżnianie dobrze wypić przegotowaną wodę (ok. szklanki) na czczo albo łyżkę oleju i powinno pomóc
co do ciągłego chodzenia do wc to u mnie norma, od początku ciąży noce nie przespane i tak jest do teraz, wysikam kilka kropel a wydaje się że tam cały pęcherz i za chwile pęknie:-D
uciekam coś zjeść i małym się zająć
zazdroszcze wam że już wiecie płeć maluszków, ja wizytę mam dopiero 25 więc mam nadzieję że i ja się dowiem jeśli oczywiście zechce się ujawnić
spokojnej nocki i lepszych humorków życzę, choć i u mnie często są doły ale jakoś musimy sobie radzić:tak: papa

reklama
Do góry