reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Jestem na chwile,ale jestem;-)
Z zebami to nie fajna sprawa,ale mam nadzieje ze juz niebawem rozwiaza przynajmniej ta sprawe bolowa-na szczescie ciut mi podleczyli ta cholerna piatke,to i bol nie jest az tak wielki,tylko czasem daje znac o sobie.Cierpliwosci,to tylko zeby :tak:
Strasznie zle sie czuje.Wyszlismy na zakupy,ale takie badziewie na tych wyprzedazach,ze zal mi bylo sie meczyc i tylko pare rzeczy kupilam i po niecalych 20min wracalismy.Zlapal mnie bol w pachwinie i brzuszek mi sie niesamowicie stawia,ale wiem ze to moja wina.Powinnam dzis lezec,a nie chodzic.
Wzielam buscopan i sie klade.
Dobranoc Kochane i spokojnej nocy!

reklama
Wróciła od gina.
Info na lekarskim.

;-)Dziewczynki zrobiłam dziś taki bucik ,dla Karolinki .
Może być?

Załączniki

• IMG_0116.jpg
    IMG_0116.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0117.jpg
    IMG_0117.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
As-cudenko!!! Co ja bym dala za posiadanie takiej zrecznosci :zawstydzona/y:
Ogladalismy rodzinnie film,przy ktorym padlismy w kolejnosci-S,V,ja...a i tak pobudka o 4:30,z powodu bolu zeba :baffled:
Wciaz mnie w pachwinie ciagnie i brzuch sie stawia,wiec dzis dzien calkowitej laby.Pol-siedze lub leze i opcji nie ma zebym sie gdziekolwiek ruszyla,lub cokolwiek zrobila.Na razie wzielam buscopan i czekam co bedzie dalej.Jak do poznego popoludnia nie przejdzie,to jade na e.r.,bo bedzie moj gin na dyzurze.Nie wiem skad sie to wzielo,bo nie przesadzilam az tak bardzo z porzadkami lub zakupami.Widocznie tak juz musi byc.W panike nie wpadam,dopiero tydzien temu mialam wizyte i wiem co jest.Troche cierpliwosci i bedzie lepiej ;-) Milego dnia Majoweczki!

As - śliczny;)

Fiore - trzymaj się i leniuszkuj;)

ja się czuję paskudnie:/ śliczne przeziębienie mnie dopadło, ale najgorsze jest to, że Bartka też coś bierze - czyszczę mu nosek, zakrapiam, daję pastylki na ból gardła i wieczorem dałam mu nurofen.
Jest jakiś specyfik na przeziębienie dla trzylatka? zaczynam go kurować jak siebie - to mu raczej nie powinno zaszkodzić:) byle by pomogło.

miłego dnia Majówki

fiore odpoczywajPatina z pęcherzem tez tak mam nie wiem dlaczego mała go sobie upodobała ale toaleta to mój drugi przyjaciel w nocy po 7 -8 razy chodzę i budze sie taka niewyspana chociarz śpię do 9.

Witam,
As sliczne!!!:tak:
fiore trzymaj sie :tak:Trzymam kciuki zeby przeszlo:tak:
zanetaa ja malej przy przeziebieniu robie inhalacje z soli fizjologicznej:tak:Daje wit C, do noska tez sol,jak kaszel to mam taki syrop Prospan i tyle:tak:
Z mala jakos dzis poszlo dosc sprawnie:tak:Dzis ida do bilioteki:tak:
Milego dnia Majowki

As naprawde sliczniutnkie butki :-)
Ja dziś dzień w terenie , idę zaraz na pocztę ,po synka i pożniej musimy isc do sklepu dokupić częsci do stroju karnawałowego:tak: i to oczywiście wszystko na sankach bo moj mały nie wyobraza sobie teraz ionnego środka lokomocji :-D

Co do rodzeństwa Bartek chciał mieć brata hehe jednak będzie siostra, ostatnio pani sie go pyta w przedszkolu o bartusiu widzę ze bedziesz miał rodzeństwo , a co bys chciał a on mówi i tak będzie dziewczynka nie idzie zmienić więc czy to ważne co ja bym chciał :-D czyli chyba zaakceptował siostrę ( jak narazie , póki jej nie ma na świecie)
Miłego dnia.....

As śliczne buciki:)
Do mniw właśnie przyszła sukieneczka, którą kupiłam przed wizytą... Taka śliczna... I trochę mi smutno:(

dzien dobry! odkad wstalam to czytam i czytam i nie moge skonczyc :) wczoraj tylko chwile mnie nie bylo a az tyle nawypisywalyscie :)
kingutek, ja mialam wczesniej tak ze wstawalam co godzine a teraz spi mi sie wyjatkowo dobrze - tylko 2 pobudki w nocy i za kazdym razem jak sie budze to Stas sie rusza :) mam wrazenie ze czuje go coraz czesciej i coraz mocniej. ide cos zjesc i bede pozniej.
As, bucik przecudny.

reklama
Witajcie dziewczyny
Zadam Wam intymne pytanie, jak często się "załatwiacie"? Ostatnio mam z tym duży problem, gdyż wypróżniam się raz na 3dni. Macie na to jakieś sposoby?

Do góry