reklama
dziewczynki nie miałam czasu Wam napisać ,bo mój małżonek miał mały wypadek i musiałam się nim zająć .
Na szczęście sytuacja opanowana .
Będzie żył ,choć poboli go konkretnie
Nasza fiore jest w szpitalu.
Zostawili ją na oddziale .
Dostała leki rozkurczowe i już jest pod stałą opieką .
Trzymajcie kciuki za nią i Leo .
Będzie dobrze !!!!!!!
Będzie dobrze !!!!!!!
she_84
Fanka BB :)
dziewczynki nie miałam czasu Wam napisać ,bo mój małżonek miał mały wypadek i musiałam się nim zająć .
Będzie dobrze !!!!!!!
trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno za fiore i jej synusia!!!
i zdrowka dla meza!!!
Martusia22267
biedna fiore:--( trzymam kciuki!!
natalka1704
Trzymam kciuki za fiore i leo !
Annte za jutrzejsza wizyte tez kciukole!
Annte za jutrzejsza wizyte tez kciukole!
Ostatnia edycja:
Pechowa ta nasza Fiore, kciuki zaciśnięte!
U mnie dziś tez ciężki dzień, najpierw od rana egzaminy zawodowe, dopiero po 14 byłam w domu, szybki obiad i do szkoły rodzenia, później wizyta u teściów i o 21.oo byliśmy w domu. Jestem padnięta. Jutro znów od rana masakra - test glukozowy . Obiecałam sobie, że jak wrócę do domu to położę się spać Po południu jedziemy do gina, także trzymajcie kciuki! I znów cały dzień zleci. I takie to ferie
Uciekam spać, R. ogląda granderby i nie odciągnę go od tv.
Miłej nocki Majówki!
U mnie dziś tez ciężki dzień, najpierw od rana egzaminy zawodowe, dopiero po 14 byłam w domu, szybki obiad i do szkoły rodzenia, później wizyta u teściów i o 21.oo byliśmy w domu. Jestem padnięta. Jutro znów od rana masakra - test glukozowy . Obiecałam sobie, że jak wrócę do domu to położę się spać Po południu jedziemy do gina, także trzymajcie kciuki! I znów cały dzień zleci. I takie to ferie
Uciekam spać, R. ogląda granderby i nie odciągnę go od tv.
Miłej nocki Majówki!
Ostatnia edycja:
oczywiście kciuki za Fiore i Leo zaciśnięte!!
a ja dalej umieram.. muszę chyba jutro wpaść do lekarza z tym bólem, bo mimo, że już się nie nasila, to nadal jest intensywny. dobrze, że chociaż czuję ruchy Maluszka, bo panika by była ostra..
dzisiejsze humorki mojego ciężarnego męża doprowadziły mnie do gorączki.. nie pali 18dni, a dalej złośliwy i upierdliwy:/
a ja dalej umieram.. muszę chyba jutro wpaść do lekarza z tym bólem, bo mimo, że już się nie nasila, to nadal jest intensywny. dobrze, że chociaż czuję ruchy Maluszka, bo panika by była ostra..
dzisiejsze humorki mojego ciężarnego męża doprowadziły mnie do gorączki.. nie pali 18dni, a dalej złośliwy i upierdliwy:/
reklama
Podziel się: