reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dzień dobry dziewczyny :)

Mnie znowu męczą baardzo dziwne sny, np dziś śniło mi się że zostawiłam TŻ dla byłego faceta. Heh...

Trzymam oczywiście kciuki za dziewczyny :(
Może pora założyć wątek ze szpialnymi wieściami, taki bez komentarzy? To chyba dobry sposób żeby się szybko dowiedzieć co i jak z dziewczynami, które mają problemy.

Co do wypróżnień- normalnie mam aż kilka razy dziennie, ale teraz w ciąży musze uważać co jem, jeśli zjem np. za dużo orzeszków to mam problem. Wcinam wtedy suszone śliwki i zapijam mlekiem i jakoś idzie, chociaż serdecznie nienawidzę śliwek ;)

reklama
Trzymam kciuki za fiore i za Leo:tak:Mam nadzieje ze szybko wyjda do domu bez zadnego zagroazenia:tak:
As Ty to masz przygody za Swoim m:-D Dobrze ze juz ok:tak:
Annte trzymam kciuki za wizyte:tak:
Ja dzis cos tez zmeczona jestem,pol nocy sie przewracam:eek:Dzis mala juz wstala o 6.30 i juz nie spala ja tez:no:Chyba sie poloze przed obiadem:tak:
Milego dnia zycze

Dzień dobry dziewczyny :)

Mnie znowu męczą baardzo dziwne sny, np dziś śniło mi się że zostawiłam TŻ dla byłego faceta. Heh...

Trzymam oczywiście kciuki za dziewczyny :(
Może pora założyć wątek ze szpialnymi wieściami, taki bez komentarzy? To chyba dobry sposób żeby się szybko dowiedzieć co i jak z dziewczynami, które mają problemy.

Co do wypróżnień- normalnie mam aż kilka razy dziennie, ale teraz w ciąży musze uważać co jem, jeśli zjem np. za dużo orzeszków to mam problem. Wcinam wtedy suszone śliwki i zapijam mlekiem i jakoś idzie, chociaż serdecznie nienawidzę śliwek ;)
bardzo dory pomysł

Mnie też dziś dziwne sny męczyły
Teraz siedz przy kawce bezkofeinowej. Rdizna ma zapowiedziane że dzisiaj żadnych prac porządkowyych nie będzie :-) Dzieci obiad mają, mąz pierwszy tez, drugi zrobię z pieca to szybko pójdzie bo ja musze robótki podokańczać i wziąć się za biżuterie, bo straszliwie w lesie jestem ostatnio

Witam,
kciuki za Fiore zaciskam:tak:

U nas za oknem szaro, buro i ponuro.Umówiłam się do fryzjera na 11:00bo po południu mam spotkanie regionu, więc trzeba wyglądać;-)

Moja młoda zakatarzona, a dopiero 3 dni do klubu maluszka pochodziła. Ehhh..

fiore trzymam kciuki za ciebie i Leo
as dzięki za wieści i zdrówka dla męża
annte powodzenia!
zanetaa oby wszystko było ok:tak:

u nas dziś 11 stopni ale pada, ja chce wiosnę taką pachnącą budzącym się życiem:-p
miłego dnia

Witam sie i ja :tak: przy porannej herbacie :tak: juz drugiej dzisiaj ....poniewaz pierwszą postanowilam strącić ze stolika .... no bo po co ja pic..... jak lepiej na podłodze wygląda :confused2::eek:

u nas tez brzydko tak szaro... a tez mi sie marzy juz wiosna :-) oj tak tak :tak: oby przyszla jak najszybciej :-)

Kciukasy za wszystkie dziewczyny od wczoraj zaciśniete !!! Musi być dobrze innej opcji nie widze !

Milego dnia majóweczki !

Dziewczynki, czy Wasze brzuszki są takie równiutkie? ja zauwazylam ze po lewej stronie jest troszke większy, przez co wyglada na krzywy. zastanawiam sie czy to moze tak byc, czy cos sie tam dzieje złego? tak mam juz od jakiegos czasu. Maluszka czuję w calym brzuszku. Boję sie ze mogli mi cos "napsocic" przy cesarce.

reklama
Do góry