reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
stokrotka jedz dużo owoców zwłaszcza kiwi jest dobre na takie przypadłości i jabłka, ciemne pieczywo i wszystko to co jest bogate w błonnik a i activie też piłam.
Mi to pomogło na początku ciąży i teraz jak na razie nie mam z tym problemów. Przed ciążą nigdy nie miałam z tym problemu teraz to tak raz dziennie tylko tak jak napisałam wyżej na początku ciąży miałam mały problem.
Mi to pomogło na początku ciąży i teraz jak na razie nie mam z tym problemów. Przed ciążą nigdy nie miałam z tym problemu teraz to tak raz dziennie tylko tak jak napisałam wyżej na początku ciąży miałam mały problem.
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dwa razy dziennie... Chociaż i tak mniej niż przed ciążą. Mam bardzo szybką przemianę materii
she_84
ja tak 1-2 razy dziennie. mialam problem tylko bedc na weselu - przez 3 dni nic, a to przez to ze strasznie sie obiadalam a potem wszystko wrocilo do normy. ja jem zawsze rano banana potem popijam woda letnia z cytryna i od razu na kibelek i potem czasem jeszcze w dzien. tak jak pisaly dziewczyny, jedz duzo warzyw i owocow.
Stokrotka812
Dziękuję dziewczyny, zazdroszczę Wam, że nie macie takich problemów. Kiedyś tez nie miałam, więc postanowiłam jak najszybciej temu przeciwdziałać Mam nadzieję, że pos korzystaniu z Waszych rad problem szybko zniknie;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja stokrotka tak co 2 dni .... w ciazy podobno to dosc normalne.Płatki z otrębami też pomagają na wypróżnianie
reklama
Witam:-)
Moje dziecię miało dziś imprezę w klubie maluszka, bo jeden chłopiec skończył 2 latka. Przychodzimy po Lenę a tam cała ekipa śpi taaaaaaaka impreza była Nasza młoda zasnęła na pluszowej biedronce, panie ją przykryły kocem i wyglądała przesłodko Na śpiocha została przeniesiona do domu i nadal lula, a ja się za obiad biorę.
Jakbyście miały ochotę na pyszny sernik lub biszkopta z galaretką i truskawkami to zapraszam;-)
Stokrotka - kiedyś czytałam, że na zaparcia kobietom w ciąży pomagają suszone śliwki i morele. Możesz też sypać kanapki i co tam jesz otrębami,są zdrowe, mają dużo błonnika i przyspieszają trawienie.
karis - oj tak, babskie spotkania to jest to, co tygryski lubią najbardziej
Moje dziecię miało dziś imprezę w klubie maluszka, bo jeden chłopiec skończył 2 latka. Przychodzimy po Lenę a tam cała ekipa śpi taaaaaaaka impreza była Nasza młoda zasnęła na pluszowej biedronce, panie ją przykryły kocem i wyglądała przesłodko Na śpiocha została przeniesiona do domu i nadal lula, a ja się za obiad biorę.
Jakbyście miały ochotę na pyszny sernik lub biszkopta z galaretką i truskawkami to zapraszam;-)
Stokrotka - kiedyś czytałam, że na zaparcia kobietom w ciąży pomagają suszone śliwki i morele. Możesz też sypać kanapki i co tam jesz otrębami,są zdrowe, mają dużo błonnika i przyspieszają trawienie.
karis - oj tak, babskie spotkania to jest to, co tygryski lubią najbardziej
Podziel się: